נו מה חדש?

• פותח הנושא aa442
  • פורסם בתאריך

דנטל

New member
אני חושבת שכבר ישנתי

שעמם לי, אז הלכתי למיטה לנסות לישון ונדמה לי שבשעה שרשמת את ההודעה כבר נרדמתי, אבל זה לא שממש יש לי מושג כי אני לא זוכרת איך עבר עלי הלילה.

emh

Member
ואני עכשיו אפרוש לישון...

emh

Member
ממש כשהגבת לי. (13:15)

רק עכשיו ראיתי את זה.

דנטל

New member
וואו, יפה לך

אני כיוונתי את השעון ל- 11:00, אבל אחרי שמתי את הנודניק לכל עשר דקות ורק אחרי שעה החלטתי שבאמת הגיע הזמן לצאת מהמיטה... וגם אז נשארתי עוד קצת.

ורד302

New member
מקוה לישון הלילה

הלילה ישנתי מצויין. לא התעוררתי בכלל, אפילו לא לפיפי... והיה לי גם יום מהנה (סוף סוף שבת אחת נורמאלית). רק חבל שבצהרים אני לא נרדמת, כי בשעות הערב אני כבר ממש שפוכה מעייפות ולא נהנית משום דבר. ואז בלילה אני עצבנית ומתקשה להרדם. דווקא נרדמתי אחרי שהורדתי עוד קצת את המינון של הכדורים, למרות שציפיתי שזה יהיה הפוך. כך שיש לי הרגשה שאין קשר בין הכדורים האלה לאיכות השינה שלי. מקווה שיהיה לי עוד לילה טוב. יש לי מחר יום עמוס. 2 פגישות בענייני עבודה ועוד המון סידורים, ואני רוצה להרגיש טוב. אני בימים האחרונים מתקשה להירדם, בין היתר, בגלל כל מיני מחשבות. יתכן שאני אעבור דירה. מצאתי את דירת חלומותיי, ואני כל הזמן מפנטזת עליה, אבל לא בטוחה עדיין אם העיסקה תצא לפועל. גם אם כן - מדובר במעבר בעוד כשנה. בינתיים, היום פתאום נכנס לי רעיון לראש, שאולי אוכל לפתוח משפחתון בדירה שאני כיום מתגוררת בה. היא נראית לי מתאימה למשפחתון, אך לא כשאני גרה בה. אז כל המחשבות האלה שמתרוצצות לי בראש לא ממש נותנות לי מנוח. ומצד שני כשיש ציפיה למשהו חדש (וזה ממש מתאים לחודש אלול), אז זו התרגשות חיובית.

דנטל

New member
התרגשות חיובית או לא

אבל זה ממש מעצבן שזה מפריע לישון. לפעמים אני מרגישה שאולי אני כזו שמתרגשת יותר מאחרים כי אפילו מזה שצריך ללכת למסיבה אני מסוגלת לא להרדם. שיהיה בהצלחה הלילה.

ורד302

New member
כנ"ל

בלילות האחרונים אני "לא מרשה" לעצמי לקום מהמיטה אם אני לא נרדמת, ובוודאי שלא לגלוש באינטרנט. זה הורס את הסיכוי האחרון שלי להירדם, וקוטע לחלוטין את השינה. אני קמה אז, מדליקה אור, מתרגלת בקושי לאור הפלורוסנט, והמסך של המחשב נורא מסנוור. והמחשב לא כל-כך תקין לאחרונה. עובד נורא לאט, ולעיתים קרובות נתקע וצריך לעשות לו restart. ויש בעיה עם החיבור לאינטרנט. המחשב לא מזהה את המודם, משום מה. בקיצור, במקום להירגע - אני רק מתעצבנת. אבל הלילה, אחרי מאבקים של כמה שעות במיטה, בלי יכולת לשכב יותר מחצי דקה באותה תנוחה, עם טיולים לשירותים וחזרה כל 10 דקות בממוצע, כבר קמתי וזהו. במילא הרגשתי שהשינה לא מתכוונת להגיע. ושוב אני רואה את כל העולם בשחור. אם אתמול, אחרי שינה טובה, הכל נראה לי טוב, זה השתנה פתאום תוך מספר שעות. כל-כך התרגשתי מהאפשרות של מעבר דירה. ופתאום זה ממש לא מעניין אותי. ברגעים אלה אני בתחושה שגם אם אעבור דירה, זה לא יתן לי כלום - כי במילא אמשיך לסבול מבעיות שינה. ובקשר למחשבות על משפחתון - אז במהלך לילה כמו הלילה הנוכחי אני מתחילה לחשוב מה אני צריכה כזה בלבול מוח על הראש. איך אוכל לנהל עסק אם פעם ביומיים אני לא מתפקדת? איך אוכל לעבוד בעבודה כל-כך מלחיצה? מקווה שהלילה הזה יעבור איכשהו. שאחזור עוד מעט למיטה וארדם. ומקווה שגם יום המחרת יעבור במהירה (כי כבר ברור לי שזה עומד להיות די סיוט). ושתהיה לכולנו שנה טוב ומתוקה, שנת לילה טובה!

ורד302

New member
קצת משעמם פה הלילה

אין עם מי לדבר. או שכולם הצליחו להירדם (?) או שאין לאף אחד כוח לקום אל המחשב... ואני מרגישה שאם אכנס למיטה, לא אוכל עדיין להרדם. איזה ביאוס.

ורד302

New member
זהו, אני אכבה את המחשב

ואכנס למיטה, בתקווה... אז חלומות פז לכולם!

דנטל

New member
../images/Emo6.gif הקטע עם הילדים הזכיר לי משהו

רציתי להגיד לך שאולי זו דווקא עבודה שיכולה לעזור, כי ילדים הם מתישים ואז נזכרתי שההורים שלי סיפרו לי שכשהייתי קטנה לא ישנתי הרבה (כמה מפתיע) ולכן לא נתתי להם לישון, אז המליצו להם לקחת אותי להליכה ארוכה בים (כי גרנו ליד הים). טוב, הם לקחו אותי להליכה בים והם אומרים שהם חזרו מה-זה מותשים ואז כשהיינו מתחת לבית אני רצתי בהתלהבות הביתה את כל השלוש קומות והם בקושי יכלו לעלות את המדרגות מרוב עיפות. הם גם אמרו לי שזה בסוף לא עזר ובלילה המשכתי להיות ערה כהרגלי.

דנטל

New member
לא כתבתי שום דבר למען מוסר השכל

זה פשוט הזכיר לי. מה שכן, אולי ילדים (שהם לא שלך) הם הפתרון לבעיות השינה שלך.

למעלה