כנ"ל
בלילות האחרונים אני "לא מרשה" לעצמי לקום מהמיטה אם אני לא נרדמת, ובוודאי שלא לגלוש באינטרנט. זה הורס את הסיכוי האחרון שלי להירדם, וקוטע לחלוטין את השינה. אני קמה אז, מדליקה אור, מתרגלת בקושי לאור הפלורוסנט, והמסך של המחשב נורא מסנוור. והמחשב לא כל-כך תקין לאחרונה. עובד נורא לאט, ולעיתים קרובות נתקע וצריך לעשות לו restart. ויש בעיה עם החיבור לאינטרנט. המחשב לא מזהה את המודם, משום מה. בקיצור, במקום להירגע - אני רק מתעצבנת. אבל הלילה, אחרי מאבקים של כמה שעות במיטה, בלי יכולת לשכב יותר מחצי דקה באותה תנוחה, עם טיולים לשירותים וחזרה כל 10 דקות בממוצע, כבר קמתי וזהו. במילא הרגשתי שהשינה לא מתכוונת להגיע. ושוב אני רואה את כל העולם בשחור. אם אתמול, אחרי שינה טובה, הכל נראה לי טוב, זה השתנה פתאום תוך מספר שעות. כל-כך התרגשתי מהאפשרות של מעבר דירה. ופתאום זה ממש לא מעניין אותי. ברגעים אלה אני בתחושה שגם אם אעבור דירה, זה לא יתן לי כלום - כי במילא אמשיך לסבול מבעיות שינה. ובקשר למחשבות על משפחתון - אז במהלך לילה כמו הלילה הנוכחי אני מתחילה לחשוב מה אני צריכה כזה בלבול מוח על הראש. איך אוכל לנהל עסק אם פעם ביומיים אני לא מתפקדת? איך אוכל לעבוד בעבודה כל-כך מלחיצה? מקווה שהלילה הזה יעבור איכשהו. שאחזור עוד מעט למיטה וארדם. ומקווה שגם יום המחרת יעבור במהירה (כי כבר ברור לי שזה עומד להיות די סיוט). ושתהיה לכולנו שנה טוב ומתוקה, שנת לילה טובה!