נו, מה דעתכם?
א אודי בן יעקב New member 30/4/07 #4 ורד, היות שאני לא מכיר ממצא שתומך בפרשנות כזו אשמח שתסבירי לי מה בכתב מכוון אותך לפרשנות כזו.
ו ורד9 New member 1/5/07 #5 אודי,כתב מענין מצד אחד יש לו כל מיני סלסולים , ומצד שני חוטי,מקופח ולא קריא שורות ישרות,שולים ישרים נראה בעל אינטליגנציה טובה וחשיבה מהירה וכתב מקופח ולא קריא.
אודי,כתב מענין מצד אחד יש לו כל מיני סלסולים , ומצד שני חוטי,מקופח ולא קריא שורות ישרות,שולים ישרים נראה בעל אינטליגנציה טובה וחשיבה מהירה וכתב מקופח ולא קריא.
כ כי19 New member 1/5/07 #6 אני מסכים אם התופעות שפירטת,אבל לא עם המהירות המדהימה כל כך לטעמך. לדעתי אין כאן מהירות מי יודע מה,אמנם הכתב לא איטי ואף מהיר ,אבל לא מי יודע מה מהיר.לא המהירות בולטת אצלו.אלא המניפולטיביות והסירבול שלו בולטים בהחלט.
אני מסכים אם התופעות שפירטת,אבל לא עם המהירות המדהימה כל כך לטעמך. לדעתי אין כאן מהירות מי יודע מה,אמנם הכתב לא איטי ואף מהיר ,אבל לא מי יודע מה מהיר.לא המהירות בולטת אצלו.אלא המניפולטיביות והסירבול שלו בולטים בהחלט.
G gullu New member 4/5/07 #13 אם היא אישה... אז היא לא ממש מנסה להסגיר את זה היא ניראת טיפוס גברי משהו - אסרטיבית עד אגרסיבית לוחמנית, דעתנית ועקשנית.
אם היא אישה... אז היא לא ממש מנסה להסגיר את זה היא ניראת טיפוס גברי משהו - אסרטיבית עד אגרסיבית לוחמנית, דעתנית ועקשנית.