נו מה דעתכם?

רכיבה../images/Emo6.gif

ובלבד שתהייה אל האופק ויחיו באושר ועושר עד
היום ההוא

יערית

New member
זאת אישה

שמבינה עיניין
בינתיים רותמת את הסוסים,שנצא אל האחו?

יערית

New member
אני סוסים?

גדול עלי כל האורווה יחד
גיזעיים ונאמנים עד שמוכח אחרת!

שלי 9

New member
חחחחח...מי יודע אולי אחרי

שיהיו נאמנים תקופה ארוכה..יפסיקו להיות כ"כ גזעיים..:)

יערית

New member
וואלה

ואז הם פורצים בדהירה ללא גבולות,פראיים כאלו,מגועגעים לרכיבה שלי ומסתפקים בסירוק השיערות מאחרת:).

שלי 9

New member
דניאלס..לא מתאים לך..לישון בבוקר?

מה..לא תנצלי את "הקשיים הבולטים" שבהם התברכו אלו שישכבו לצידך בבוקר? (סליחה על לשון הרבים..:)

Rinattt

New member
שלי כפרה

קשה לנצל זקפת בוקר כשאת יודעת שהיא עומדת דום בגלל פיפי ולא בגללך

d a n i e l s 5

New member
עלית עלי :)

ב"רבים" הכוונה............. סתאםםםםםםםםםם תאמיני לי שאת לא היית רוצה להתעורר לידי בבוקר , לא את ולא אף אחד אחר עם קושי כזה או אחר .....מספיק לי הקשיים שלי :) ולכן הבוקר שלי הוא לא הבוקר של אף אחד אחר....הוא רק שלי !

Rinattt

New member
YYY אם תדעי איך אני קמה בבוקר...סרט

שומעת את השעון, מנתקת ומתהפכת לצד השני [זה מתחיל ב-6 בבוקר] אח"כ 6:30 אח שלי דופק לי בחלון, אני צועקת לו "קמתייייייייייי" ומתהפכת לצד שני. אבא שלי ברבע לשבע מצלצל "קמת?" בטח בטח שקמתייייייייייייייי [והלב בוכה: תנו לישון בשקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט] שבע שוב הצלצול של הפלאפון ובום טראח אני קמה בצרחה "שבעעעעע בנות לקום אנחנו נאחר" שוטפת פנים, מרתיחה מים, מכינה להן שוקו, הופכת ת'חביתה [או מלוואח או לחם מטוגן, הבנות שלי מדהימות קטן עליהן פרוסה עם גבינה] מזל שהן כבר עצמאיות אז שוטפות פנים לבד, מצחצחות שיניים, מה שנשאר לי [לפעמים] לסדר להן את השיער אז אם זו החליטה צמה וזו קוקו משולב אז אני אומרת שהמורה היום ביקשה שכולם יבואו אחיד עם קוקו מתוח וזהו. שירי בירי בום והופ הן בהסעה
מסיעה רק את הקטנה לגן, רבע לשמונה אני בבית מכינה לי נס קפה, מתקלחת, מתארגנת, ויוצאת לעבודה. עכשיו אני חושבת אם הייתה לי אפשרות לסקס בבוקר איפה בדיוק הייתי מצליחה לשלב את התענוג הזה בבוקר כל כך עמוס

למעלה