וואי, אתה מלחיץ אותי עם הציפיות,
אין לי יותר מדי תובנות מבריקות; האמת היא שאין לי בכלל. מה יש לי? א. היה פרק קצר מדי בשביל שלושה אנשים שמועפים, נראה לי שכולם יסכימו עם זה. הטוויסט עצמו- שלא הייתי מופתע ממנו כי קראתי לפני התחלת העונה בארה"ב את השרשורים פה- פשוט מטופש וחסר-טעם, חוץ מטעם ההייפ והרייטינג. הדבר המתבקש עכשיו זה טוויסט שיחזיר את המועפים באמצע העונה. חבל שלא נתנו לפחות מונולוגי סיום למועפים. ב. כנראה בגלל העריכה, שתי המועפות היו הבולטות ביותר שם (עוד לפני שהן עפו). וונדה נראתה לי כפוטנציאל רציני למעצבנת של העונה, שתהיה גם נורא מטומטמת/ נורא מתוחכמת שתשחק מתחת לרדאר ואף אחד לא ישים לב אליה. בהתנהגות החיצונית היא הזכירה לי את ג'ואנה מעונה 6 ואת מאד דוג. ג'ולנדה נראתה לי כמו דינה ברורה (מעונה 6), וכנראה גם לאחרים, ובגלל זה היא עפה. כמו בכל הפרקים הראשונים (והשניים והשלישיים) של כל עונה, אני עוד לא מבדיל בין השאר אז אין לי דעות עליהם. בסוג של אינטואיציה(?) גרג נראה היה לי כמוח יחסי. ג. שוב, תחושה- משהו בקאסט ממה שנראה כרגע מזכיר את עונה 6 (חוץ מזה שהשבטים לא חד-מיניים). קשה לי להסביר את זה רציונלית כרגע, חוץ מלהזכיר ששתי השורדות היחידות שהזכירו לי בינתיים אחרות הזכירו שורדות מעונה 6 . זהו כרגע, מצטער אם אני מאכזב אותך. שאל שאלות ספציפיות אם אתה "מת" לדעת מה חשבתי על משהו ספציפי.