נו מה איך ? נהנתם?

הציניקן

New member
וואי, אתה מלחיץ אותי עם הציפיות,

אין לי יותר מדי תובנות מבריקות; האמת היא שאין לי בכלל. מה יש לי? א. היה פרק קצר מדי בשביל שלושה אנשים שמועפים, נראה לי שכולם יסכימו עם זה. הטוויסט עצמו- שלא הייתי מופתע ממנו כי קראתי לפני התחלת העונה בארה"ב את השרשורים פה- פשוט מטופש וחסר-טעם, חוץ מטעם ההייפ והרייטינג. הדבר המתבקש עכשיו זה טוויסט שיחזיר את המועפים באמצע העונה. חבל שלא נתנו לפחות מונולוגי סיום למועפים. ב. כנראה בגלל העריכה, שתי המועפות היו הבולטות ביותר שם (עוד לפני שהן עפו). וונדה נראתה לי כפוטנציאל רציני למעצבנת של העונה, שתהיה גם נורא מטומטמת/ נורא מתוחכמת שתשחק מתחת לרדאר ואף אחד לא ישים לב אליה. בהתנהגות החיצונית היא הזכירה לי את ג'ואנה מעונה 6 ואת מאד דוג. ג'ולנדה נראתה לי כמו דינה ברורה (מעונה 6), וכנראה גם לאחרים, ובגלל זה היא עפה. כמו בכל הפרקים הראשונים (והשניים והשלישיים) של כל עונה, אני עוד לא מבדיל בין השאר אז אין לי דעות עליהם. בסוג של אינטואיציה(?) גרג נראה היה לי כמוח יחסי. ג. שוב, תחושה- משהו בקאסט ממה שנראה כרגע מזכיר את עונה 6 (חוץ מזה שהשבטים לא חד-מיניים). קשה לי להסביר את זה רציונלית כרגע, חוץ מלהזכיר ששתי השורדות היחידות שהזכירו לי בינתיים אחרות הזכירו שורדות מעונה 6 . זהו כרגע, מצטער אם אני מאכזב אותך. שאל שאלות ספציפיות אם אתה "מת" לדעת מה חשבתי על משהו ספציפי.

©big smile©

New member
המקום פשוט מדהים ../images/Emo99.gif.

טוב, זה כמו כל מקום בהישרדות. אבל המים מיוחדים כל כך, והשקיעות. טובדי. חיכיתי ליום הזה הכי הרבה שיש, כל כך התגעגעתי לסדרה הזו! היה פרק ממש נחמד. ג'ולנדה עצבנה אותי באתגר. היא באמת היתה אשמה שהזמן התעקב, ואח"כ היא מאשימה את אנג'י. אנג'י ממש חמודה, אני לא מבינה למה היא מרגישה לא שייכת. עכשיו היא צריכה להבין כמה שהיא כן שייכת, כי היא די השפיעה על הרב להצביע לג'ולנדה. הפרק הבא הוא יום שבת באותה השעה, רייט? [אגב, מישהו זוכר אותי?
]

RedDevil16

New member
ג'ולנדה טענה בראיונות אחרי התכנית

שהם הגיעו לחלק של החתירה בפיגור של 2 דקות והפסידו ב-20 דקות - כלומר, הם הפסידו את האתגר בחלק של החתירה, לא במה שהיה לפני זה... היא מאשימה בזה בעיקר את ג'ף, שאמר להם שהוא יודע לחתור ודפק את הכל. וציניקן... אתה עובר בקושי
מחכה לראות את מי תאהב ואת מי לא בהמשך העונה...

Silly LoveSong

New member
חח ג'ף (המנחה) הרג אותי!!! ../images/Emo6.gif

Unlong, The flag is that way! Ulong is looking for an other island!

הציניקן

New member
סתם מתוך סקרנות: אחרי הפרק הראשון,

כמה זכרת בע"פ וגם היה לך משהו ייחודי לומר עליהם (בלי שעצרת את ההקלטה או משהו)?

RedDevil16

New member
אממממ... הכרתי את הרוב מהראיונות

שלפני העונה... אבל מי כן השאיר רושם? קובי, אנג'י, ווילארד (בעיקר הוידוי שלו על ונדה), ג'אנו, איאן, טום, סטפני וג'יימס. חלק מהאנשים לא יכלו להשאיר עליך רושם כי הם פשוט לא היו שם - אשלי, ג'ף, קים, ג'ן, איברהים...

אריה31

Member
מנהל
הפרק הראשון

כמו רבים בפורום, גם אני כבר ראיתי את העונה כולה. עונה מצויינת אגב, אבל אני לא דוגמה. "הישרדות" זה החיים שלי. בכל מקרה אני אגיב על כל פרק ופרק מבלי להשתמש בידע עתידני. האמת שבדקתי עכשיו מה כתבתי על הפרק הראשון כשראיתי אותו אז, לפני ארבעה חודשים, ולא הרבה השתנה. קייטי הכי מצאה חן בעיני, וזה לא השתנה גם בהמשך. איאן חמוד וגם אשלי. ומי שלא מצא חן בעיני, ואני יודע שאלינה "תאכל" אותי - זהו קובי. נכון, הוא מעניין ומצחיק, אבל לפחות בפרק הראשון הוא מתגלה כאיש רב תככים. וספציפית לגבי הפרק הזה, אני מרגיש שיולנדה רצתה את טובת השבט, עובדה שהיא איחלה להם הצלחה אחרי שהודחה, אבל היא בדיוק כל מה שהיא חוששת ממנו "בוסית ושתלטנית". וזו היתה החלטה נבונה להעיף אותה. מעניין אגב מי הודיע לסטפני שאפשר להצביע נגד יולנדה אחרי שהיא הסכימה עם בובי ג'ון שמצביעים נגד אנג'י.

amitooshacham

New member
רענן שקד יודע להחמיא?!

הישרדות קיבלה ביקורת מצוינת מרענן שקד בידיעות אחרונות. מומלץ לכולם לקרוא

De fire

New member
מוזר ששקד מחמיא כ"כ דווקא לפרק שהוא

לא פחות ולא יותר מפסטיבל טוויסטים- על כל המשתמע מזה, לטוב ולרע.

נהנתי.

למזלי התכנית שודרה במוצאי שבת. ככה שהותר לי לראות אותה לא אהבתי את הטוויסט ששניים עפים עוד לפני שהתחלקו לשבטים לדעתי זה לא הוגן ששניים מודחים עוד לפני שהם יכלו להוכיח את עצמם אני בינתיים אוהב את איאן וג'אנו, לפי מה שראיתי הם יכולים להסתדר עם הטבע די בקלות ואני מקווה שהם יגיעו רחוק אנג'י דוחה, ואני מקווה שהיא אחת מהראשונות שיעופו היא מקעקעת את עצמה ותוקעת עגילים בכל חור בגוף שלה, ואחר כך מתלוננת שאנשים מתרחקים ממנה. היא ממש טיפוס.

STA1

New member
למרות שסיימתי את כל העונה אני אגיב.

פרק נחמד.. שמחתי שהעיפו את (אני לא בטוח שזה ספויילר אז אני אכתוב למטה) ג'ולאנדה..היא הייתה ממש דפוקה..

למעלה