נו.... לא התעוררתם מהריח?

oisdvib

New member
נו.... לא התעוררתם מהריח?

הכנתי את הפיתות מהמתכון של הרברונן עם זמן זית וזעתר. טעים . בהתחלה חשבתי שזה פיתות כיס, אבל לא. אלה פיתות זעתר כמו שמוכרים בדוכנים. יחד עם לבנה ושמן זית ........... אווווו הההה שוש , אל תגידי לי שוב אויבים ..........חחחחח

mikilk

Active member
גם אני!!!

גם אני הכנתי את הפיתות המדהימות האלה! האמת, שיניתי קצת את התפריט ועבדתי עם קמח מלא - אבל יצא מדהים. חוצמזה - לא היה לי זמן להיכן הכל - אז הכנסתי את הבצק למקרר (עטוף כמובן) למוחורת הוצאתי עוד כמות רצויה והכנתי. - כך שניתן לעשות בצק ליומיים לפחות. מומלץ מאוד!

oisdvib

New member
אבל מיקי, אלה לא פיתות כיס כמו

שחשבתי. יוצאות פיתות עם זעתר כמו בדוכנים ולא כמו פיתה ממאפיה. לא שזה רע, רק חשבתי חלק לעשות בלי זעתר כדי שאפשר יהיה להכניס מילוי. אבל באמת טעים.

big mama 2

New member
אורנה'לה...איפה המתכון ??

עשית לי חשק ...עכשיו גם אני רוצה אויבים....

oisdvib

New member
אמרתי לא להגיד את המילה שמתחילה

ב: א' מייד מעלה את המתכון

oisdvib

New member
פיתות עם זעתר של הרברונן

מיועד לכ 30 פיתות בגודל ביס לשים במיקסר במהירות בינונית במשך 20 דקות: קילו קמח לחם מנופה 3 כפות שמרים יבשים 3 כפות סוכר 2 כפות גדושות פטרוזיליה יבשה קצוצה כף גדושה סומק טרי וריחני 2 כפיות מלח (מוסיפים כשמתחיל להתגבש בצק) 600 מ"ל מים פושרים 5 כפות שמן זית טוב לא משהים, ישר יוצרים כדורים ושמים על משטח מקומח, למשך רבע שעה כל כדור משטחים לפיתה לא דקה מדי שמים על תבנית עם נייר אפייה מורחים מעל תערובת של שמן זית, זעתר ומלח לתנור, 200 מעלות, ללא צורך באדים, בערך רבע שעה יוצא נהדר מהקפאה כל טוב, רונן כפי שאמרתי המתכון של הרברונן והן טעימות טעימות

הנה עוד מתכון לפיתות עם זעתר

של חמיס אבולעפיה, מתוך לוח המתכונים של הפורום. אני משתמשת בבצק זה כבסיס לפיצה או למיני פיצות, לא הכנתי פיתות זעתר, כך שאנני יודעת כמה פיתות יוצאות ממתכון זה.

למעלה