נו כבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eladf2

New member
נו כבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תוציא דיסק חדש די נמאס לי מה צריך לעשות כדי שהוא יוציא דיסק חדש ? בינתיים כל מיני זייפנים מכוכב נולד מעיזים בלי בושה לבצע שירים שהוא שר והם עוד מרוצים מעצמם וכולם מרוצים מהם. פשוט שערוריה, צריך להקים ועדת חקירה וגם אם הוא יוציא דיסק שהיה אמור לצאת בראש השנה \ סוכות \ פסח ??? (אלוהים יודע של באיזה שנה) אחר כך נחכה עוד 10 שנים לדיסק הבא ?

רינה ד

New member
תבוא לזאפה..

מה איכפת לי דיסק העיקר יש הופעות.. טוב נו גם אני רוצה דיסק אבל זה מה יש..

ההופעות בזאפה

מבאסות!!! הוא כמעט לא שר;שירים בעברית, אלא רק יוונית. לא שווה את הכסף! מה עם ההופעה למען ניצולי השואה? מה עם דיסק, יא- יהודה!

gadoso

New member
מצטרף לבקשה

בתקופה שאני משותק לצבא,לא יכול לראות הופעות באמצע השבוע. רגילה פעם בארבעה חודשים שבוע שכם,שלושה חודשים קורס מכים כל מה שאתה רוצה זה משהו חדש של יהודה פוליקר שירגש אותך כמו שהייתה ילד.... אבל יהודה ישן לי פתאום...

רינה ד

New member
איך אפשר להגיד מבאסות על הופעות של יודה..?

מה שמבאס בזאפה הזה שלא נשארו כרטיסים!!! עד שיש לאחותי קצת זמן לקחת את הבת שלה לספוג טיפה תרבות.. ושירים יווניים זה אחלה!!! (במיוחד שזה יודה ששר אותם) שבוע טוב שיהיה ובהצלחה לאלו שצמים..

היי לכולם ולרינה תודה אני הולכת לצום

ואני כבר נורא רעבה ולא ניראה לי שאני יכולה לצום עד הסוף ניראה לכם שמחר יהיה כוכב נולד??? איזה חמוד ליבי ששר את עינים שלי חרשו על השיר הזה בערוץ 24 מראים אותו בלי סוף מי אתם אומרים יעלה לגמר של ככוב נולד? ובאמת שיהיה בהצלחה לכל מי שצם!!!! איזה מלא זמן שלא הייתי פה......

ira87

New member
רינה, אזלו הכרטיסים של התרמה למען ניצולי

השואה? אוףףף עד שחשבתי שייצא לי להגיע לשם נגמרו הכרטיסים בוהווו

רינה ד

New member
לא אירה הכוונה לא להופעות התרמה..

להופעה הקרובה והרגילה של יודה נגמרו כל הכרטיסים!!! היום גירדו לי בקושי עוד כרטיס אחד ואני מתה לצעוק שביום חמישי אני רואה את יודה שלי.. וואי רויטל כמה זמן לא שמענו גם ממך..איפה התחבאת?

danashi

New member
חצי נחמה

היום פורסם בידיעות אחרונות שיהודה פוליקר עובד עם ירדנה ארזי על דיסק חדש, שהוא הלחין ככל הנראה את כולו, כתב חלק מהמילים וכמבן מעבד מוסיקלית. ירדנה כבר שנים מכריזה שהיא הרוסה על יהודה פוליקר. בין השאר, כתוב שיש אפשרות גם לדואט. אני חושבת שזה רמז די עבה. חצי נחמה?

danashi

New member
לא יפה. באתי בשביל לשמח. ../images/Emo13.gif

השירים שכתב לירדנה עד כה, "שיר אשה בחורף" ו"מתוך הנשכחות" הם נפלאים. וגם העיבוד ל"כלניות" המחודש מאד פוליקרי.

illani

New member
אכן. הופעה נפלאה.

כמו תמיד יודה המוכר והטוב. בלי הפתעות. אבל עם 'שלושה ימים' הנהדר, עם 'שונא לאהוב' שיוני שר. ועם 'שלל שרב' המדהים בסוף. בדיוק מה שצריך בשביל הנפש, פעם בכמה זמן.

willo1

New member
../images/Emo6.gif

אשכרה מרשים לעצמם לבצע שירים ועוד מרוצים מזה
אוף זה באמת מבאס

למעלה