נו? ילדה הדוכסית?

rona73

New member
נו? ילדה הדוכסית?

כמה זמן עוד נחכה...

הימורים?

בן או בת?

עיניים כחולות?

MayFebruar

New member
קייט יולדת!

מי היה מאמין שנגיע לרגע החשוב הזה בהיסטוריה

וברצינות, תנו לבחורה (שבטח סובלת עכשו) ללדת בשקט!

ולסקר:
בן.
עיניים כחולות.
אה, ואם אני טועה ותהיה להם בת אני בספק שהם יקראו לה דיאנה, אולי בתור השם השני או השלישי...

לכמה שאלות:
מה דעתכם על הסיקור התקשורתי?
מוגזם? האם זה בגלל שבעידננו כל מידע עובר בקלות ומהירות?
זה בכלל רלוונטי לדעת מתי היא יולדת? כמה זמן זה לוקח? מה היה שם?

rona73

New member
ברור שהסיקור מוגזם

אבל זה חלק מהשואו.

סתם כי ממש משעמם לי אז מתעניינת ובקשר לקייט ברגע שהתחתנה עם וויליאם קיבלה עיסקת חבילה - הרצון של כולם לדעת מה קורה בכל רגע נתון איתה.

גם אני מאמינה שזה בן.

MayFebruar

New member
It's a boy!! כמה אנחנו מרוויחות על ההימור |זכ

המוצלח שלנו?

ונכון, היא ידעה שזה מה שיהיה אם תתחתן עם וויליאם. לדעתי זאת הקרבה גדולה- לוותר על חיים פרטיים. אני מקווה שיתנו לה עכשו לנוח עם הבייבי המונרך לעתיד.

ruven7

Active member
מוגזם בצורה חולנית,זאת אומרת מה כבר האפשרויות

אבל גם כאן אנו מגזימים בסיקור חבורת האפסים בבית הפח הגדול-במיוחד מש' מיילי הדוחה אז כנראה לכל עם יש את השריטות שלו

yaelisam

New member
מתפרצת לשיחה

קצת אירוני שהגעתי דרך הראשי של תפוז, אבל מילא

אני מאד מבינה את ההתעניינות בלידה הזאת.
סה"כ מדובר בבחורה די רגילה שנכנסה לתוך ארמון המלוכה הבריטי, מוסד שנוי במחלוקת אשר מה קורה באמת בין כתליו מעניין מאד אנשים רבים בעולם.
מעבר לזה יש לה המון השפעה על טרנדים, בעיקר בתחום האופנה, ואני מניחה שלקבוצות מסויימות עם השקפת עולם מסויימת על לידה הריון והורות, חשוב לדעת איך היה לה ואילו בחירות היא עשתה.

סתם דוגמא שמדברת אלי, אם אישה כמוה למשל, תניק בציבור, כמה מוצנע ומוסתר שזה לא יהיה, זה ייתן המון לגיטימציה למניקות. ועוד ועוד לגבי כל החלטה הורית שלה ושל הנסיך.

MayFebruar

New member
אני גם חושבת כמוך, אבל

הנקודה שלי היתה שהסיקור די מוגזם, להודיע מתי התחילה ללדת? לשים מצלמות לייב מול דלתות ביה"ח עד שהם יצאו ממנו? זה קצת יותר מדי לדעתי.
גם לדעת איך היתה הלידה שלה או אם היא מניקה או לא, זה לא עניין ציבורי לדעתי. זה עניין הרבה הרבה יותר פרטי מאופנה וטרנדים. כמובן שאם לא אכפת לה לחשוף ולדבר על זה, זאת זכותה. אבל לי זה נראה מוזר שיהיה לאנשים עד כדי כך אכפת, זה החיים שלה והילד שלה, וגם ככה היא עושה הרבה לפי כללים שמכתיבים לה.

מוזר לי שאת כותבת שצריך לתת לגיטימציה למניקות. כאן בנורבגיה בכלל לא נדיר לראטת נשים מניקות בציבור או בחברת חברים ומשפחה.

MayFebruar

New member
נכון, יכלו להתאמץ עוד קצת עם היד

וכן, שיהיה בריא עם ילדות כמה שיותר נורמלית רחוק מהמצלמות

מה פתאום נורמלי

בלי קשר למצלמות, המלה נורמלי לא שייכת ללקסיקון של תינוק שנולד למשפחת המלוכה ועתיד להיות נכד-מלך, בן-מלך, ומלך.

נכון שספציפית במשפחה הזו פאפאראצי זה עניין טראומתי אבל זה רק חלק ממערכת ענקית. למיטב זכרוני מהכתבות שהיו פה ושם לפני החתונה, לא רק שהיא ידעה למה היא נכנסת, אלא סביר שאלו החיים שהיא בחרה, כולל הכל, וחונכה לבחור מגיל צעיר.

זה לא כזה מפתיע ולא כזה יוצא דופן בעיני, בעיקר מביא למשיכת כתפיים.

MayFebruar

New member
נורמלי יחסית למעמד כמובן

לי נראה שוויליאם והארי לא חיים במגדל השן ויש להם חיים רגילים בהרבה אספקטים לומרות מעמדם.

וברור שהיא ידעה למה היא נכנסת, וגם הכינו אותה לזה הרבה שנים לפני החתונה. לי פשוט נראה שהתקשורת מגזימה בדיווחים.

אני לא מסכימה

כלומר, לראייתי מה שכתבת לא נכון. אני מעריכה שהחיים של הנסיכים לא רגילים בשום אספקט, אני מאמינה בהחלט שזו חלק מהפרופגנדה של משפחת המלוכה בת זמננו, ממניעים מובנים.

לגבי קייט, יותר מכולם, לו רצתה היתה יכולה לחיות חיים נורמליים. מערכת היחסים בין משפחת המלוכה לתקשורת היא לדעתי דו-סטרית לגמרי.

למעלה