נו, טוף...

Lonely In Blue

New member
נו, טוף...

אילנה כתבה שם... את ההודעה הזאת. וזה... למי שרוצה לדעת יותר. אז כן... מדובר ב-"לגעת ביהלום", עם ליאונרדו דיקפריו. כיון שזוגתי ואני, ראינו את הסרט הזה במהלך השבת הזאת, בא לי להגיב... ושם... אני הרי חסום... אז ככה... בא לי להגיד, שיהלומים נחשבו, מאז ומתמיד, לחבריה הטובה של האישה ( Diamonds are for ever ). ובתור שכאלה, יהלומים נחשבו תמיד, כדרכו של הגבר, אל ליבה של האישה. והנה מסתבר, שישנו דבר שנקרא "ערכים", והוא דווקא שווה יותר, בליבה של האישה. וכי מה ערכו של יהלום, אם לא הערך הסימלי המוקנה לו ? אם הוא אינו סימבול לאהבה, כולו בסה"כ חתיכת זכוכית, שהלחץ הקנה לה תכונות מיוחדות. החיים שלנו עתירי סימבולים. כדאי, רצוי, ושווה, לראות מה מסתתר מאחריהם. היהלום האמיתי, יכול להיות טמון בנו. ואז... בטוח שהוא שווה יותר.

רות 2

New member
ראיתי ת'סרט...

"השפעה" !זה חלק ממה שהוצג שם.. השפעה של העולם המודרני על העולם השלישי השפעה על נשמתו של ילד .. השפעת החומר על כולנו.. "ערכים"... דווקה מצאתי בין אב לבנו...

Lonely In Blue

New member
נו...

תודי, שנדלקת על ליאונרדו דיקפריו ( האמת... נראה טוב, משחק יפה, וגם מגלם את מה שטוב ). בין אב לבנו... מה כבר בסרט הזה, לבין הסרט "למצוא את נמו" ? מודה שבשניהם, אי מאחל לעצמי את תעצומות הנפש, הכרוכות בלהיות אב. ומתפלל לאל ( שאיני מאמין בו ), שלא יעמידני בכאלה מבחנים.

רות 2

New member
ממש לא הוא השמין ורואים

שהבגרות הפיזית ממש לא תעשה לו טוב ... מהבחינה הזו .... לעומתו יש גברים שככל שמתבגרים ומזדקנים ניראים יותר טוב ..... ..נו טוב זו רק אני..

תלתלית3

New member
ניתן אולי לקנות את לב האישה

ביהלום אך גם ניתן לקבלו חזרה כשהיא מבינה שאין אהבה מאחוריו, אזי מוסר ההשכל, שיהלום זה לא הכל !!!!

למעלה