נו טוב...

צפרדעית

New member
נו טוב...

אני לא מאמינה שאני עושה את זה אבל משום מה אני מרגישה צורך בלתי מוסבר לפרסם גם משלי... אני חייבת להתנצל מראש ולהגיד שאני ממש לא יודעת עדיין לתפעל את המצלמה הדיגיטלית (וגם לא התחשק לי להתאפר) אז קבלו 2 תמונות לייב... <זאת הפעם הראשונה בחיי שאני מתמודדת עם תמונות מתקופת ההשמנה שלי... אבל זה היה עכשיו או לעולם לא>

ב ר נ ד ה

New member
את נסיכה מקסימה.....

וכבר לא צפרדעית...... כל הכבוד על שהעזת... לי אין עדיין את האומץ לכך.. אוהבים אותך נסיכה...
ברנדה

sherry29

New member
צפרדעית....../images/Emo45.gif

כמו שאמרת אינך יודעת להפעיל את המצלמה הדגיטלית.... אבל ממה שאפשר לראות מהתמונה שאת פשוט ... יפיפיה אז קדימה שנסי מותניים יקירתי העלי חיוך על שפתייך וצאי לרחוב בגאווה כי את : מדהימה

צפרדעית מתוקה

ידעתי פשוט ידעתי שאת מתוקה והתמונה רק מוכיחה זאת אישה יפה.

avielss

New member
כל תמונה שלכן הנשים היפות

רק מצדיק את שם הפורום ובהדגשה ה-י-פ-ו-ת

צפרדעית

New member
תודה אחותי...

אבל זאת לא חכמה כי את תמיד רואה אותי עם ק"ג איפור שיער מסודר והשקעה <נסחפתי ששלחתי תמונה, נכון?... אני כבר מצטערת> סורי על הקפה היום, אני מבקשת צ"ק דחויי ליום אחר

RomiVais

New member
צפרדעיתוש... ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך!! יפה שהעזת... מה שלומך? ומה חדש? "שנים" שלא דיברנו... מתגעגעת רומי

צפרדעית

New member
ראשית תודה על התגובות

לא הייתי שלמה עם עצמי לגבי פירסום התמונות (עד עכשיו אני עדיין בטוחה שהחלקתי על כל הראש וזה היה צעד פזיז מידיי) חברות שלי טוענות שהמציאות יותר הולמת אותי ואני טוענת שהמציאות היא סיוט מתמשך
אבל לא נורא, אני בדרך הנכונה... (הדרך לקבלה עצמית עד להצלחה סופית של הדיאטה) ואני לא מתכוונת להפסיק עד שאראה שוב כך: <הייתי חייבת להוסיף תמונה שלי מתקופה מוקדמת, כי רק כשאראה כך שוב אהיה שלמה עם עצמי וחוץ מזה, אם כבר חשיפה, אז עד הסוף...>

נשמתיייייייייייייייייייייי

את יודעת שבמהרה תגיעי לכך !!!!!! וכל הכבוד על האומץ.....וואלה יש לך את זה......לי אין אפילו רבע מזה
מה שרציתי לומר לך...שזה בהחלטטטטטטטטטטט שכבר רואים שינוי...ממש!! אז קבלי
תדביקי איפה שבא לך.......... (הלווווו לא שם
) ותמשיכי כמו גדולה! אוהבת מקסימושששששששששש

DREAM111

New member
יפתי עוד מעט עוד קצת

וכדרך אגב את יפיפיה אמיתית גם היום. את לא שונה בהרבה מהתמונה הזו העיניים הפה והחיוך המקסים נשארו אותו הדבר. תמיד מלאי אהבה חיוך וחום.

MARMELAD

New member
../images/Emo105.gif הלו, צפרדע.......

קודם כל סחת´ן ! דבר שני - שמתי לב שבתמונות העכשוויות את בכלל לא מחייכת. אולי תחייכי קצת? פליייז? בשבילנו? אני בטוח שתהיי הרבה יותר יפה! שתי הערות - התמונה השנייה ששמת הרבה יותר מוצלחת. ואת באמת חמודה (ולא צפרדעית - יוחלף השם לאלתר) דבר שני - עם כל הכבוד לאיך שנראית קודם - ועם כל ההערכה שיש לי לדיאטות למיניהן - אני חושב שאת לא צריכה לשים את החיים שלך על הולד עד שתחזרי למימדי גיל 15. בינינו, כולנו (חוץ מכמה יוצאים מהכלל) נראים היום הרבה פחות טוב מלפני חמש שנים. והכוונה היא לרזות, שמנות, וכל השאר. הנוסטלגיה הופכת אותנו להרבה יותר יפים ממה שהיינו. אבל בסה"כ - אנחנו אותם האנשים שהיינו - ואנחנו חייבים לאהוב את עצמנו - עם הקילוגרמים - או כל דבר אחר שבא עם הזמן. עוד הערונת קטנה - שיהיה לך המון בהצלחה עם הדיאטה (רק לא לשכוח שהפוקוס הוא להנות ממי שאת, לא לנסות להפוך את עצמך למשהו אחר)

צפרדעית..

את חייבת לשנות את השם שלך.. הוא פשוט לא תורם את המראה. את חמודה ומעבר ליופי פיזי יש לך יופי פנימי (מכירה אותך טיפונת מהצאט). אני מאחלת לך בהצלחה בדיאטה, ובחיים.

zoei1

New member
הרי אני מכירה אותך ואת הרבה יותר יפ

יפה ... התמונות ממש לא משקפות את הפרצוף האמיתי והיפה שלך....

למעלה