נו טוב..

נו טוב..

אני אפתח שרשור, קרציות, אי אפשר לסמוך עליכם..
יום יבוא והמנהלת שלכם תתפטר/ תפוטר ואז לא תהיה לכם ברירה
בכל אופן, מירבי הציעה את זה כאן וזה היה בעבר בפורום של אביתר: ספרו לי- איך המשפחה שלכם רואה את מאיר? כל סיפור, כל חוויה, כל מה שבא לכם שקשור לבני המשפחה שלכם ולמאיר..
אני גם אענה על זה אבל זה יקח שנים לרשום את כמות הירידות שהולכות כאן עליי ביום
אז אני אתן לכם את הכבוד להתחיל
המשך שבוע נפלא שיהיה, ותתעוררו בבקשה...

TEENAGER1

New member
באופן מפתיע למדי, אין הרבה לספר ../images/Emo12.gif

אחותי הייתה איתי בהופעה אחת, ודי נהנתה לקראת הסוף בשירים ה"מקפיצים" שהיא גם יותר הכירה, והאמת - היא די ריחמה עליו אחרי ההופעה הזו
(הקהל ישן לחלוטין). ויש את אח שלי כמובן, שהצהיר שהוא "לא אוהב את מאיר", אבל תפסתי אותו כבר כמה פעמים מאזין לאקוסטי עם חברה שלו
. לדבריו זה רק כדי לשמוע את "אצלך בעולם". כן כן, ממש... אני עוד אגרור אותו להופעה יום אחד. סיפור לא לגמרי קשור, אבל בערך קשור וגם בא לי לספר אותו
- שמתי במערכת סטריאו בסלון את "האוסף" באיזה יום שישי.. אמא שלי לא ידעה איזה דיסק שמתי, אז היא יצאה מנקודת הנחה שזה אביתר
בכל אופן, אחרי שני שירים כמובן הגיע השיר "אביתר", עם פזמונו המתוק "אני אוהב אותך, אביתר..." ואמא שלי, בתגובה: "מה זה השיר הזה? שיר אהבה עצמית?!?"
אממ... מה עוד יש לספר... בעיקרון כל המשפחה שלי די משועשעת מהסיפור, לאו דווקא בהקשר של מאיר ספציפית. הרקע של הפלטינה שהיה לי איזה תקופה על המחשב ביטא כנראה את הגרופיות המתפרצת שלנו, ששיעשעה אותם במיוחד, מסתבר

אמא שלי

אומרת שאני אוהבת את מאיר משנת אנטיוכוס....חברים וכאלה מסתלבטים עלי...שרק מאיר ואני קונים את הדיסקים שלו.....זה לא תמיד הכי נעים בעולם......
הילדים שלי מכירים את מאיר כבר......אז זה טבעי ביותר שאמא שומעת ושרה שירים של מאיר....(לראיה-הדר....)
ובן זוגי היה איתי בכמה הופעות וניגש ושוחח עם מאיר (בעידודי) לא מעט....הוא מפרגן מאוד וחי עם זה בשלום.....
אני המון פעמים בשעות לא כל כך נוחות לשמוע מוזיקה בפול ווליום עושה זאת ואין שום התנגדות לכך מבית.......

בשביל זה יש דיסקמן ../images/Emo3.gif

את לא רוצה לדעת על השעות שלי..
מהמעט שגילית נכנסת לשוק..
ומה לא נעים? לא נעים מת מזמן
תשלחי אותם אליי והכל יסתדר..

אצלי..

אבא שלי לדעתי בפוביה מתקופת ה"ביטלמניה" כי דודה שלי הייתה חזק מאוד מאוד (מאוד..) בפנים ואתם לא רוצים לדעת מה היא עשתה כשאחד מהם נפטר
(זה כל מה שגם אני שמעתי, אין לי מושג מה היא עשתה.. אבל היא עוד חיה
מה שאומר שהיא לא התאבדה או משהו.. זה כבר טוב
) אבל, יש לי נטייה לענות לאבא שלי תשובות לא נכונות (בצחוק
) של- "אבל למאיר יש חיי נצח אז זה לא יקרה
" מה שלדעתי מגביר לו את הפוביה וגורם לו בלשון המעטה לא ממש לחבב את מאיר
המחמאה היחידה שהוא העיז לתת לי לגביו הייתה אחרי הופעה שלקחתי אותו אליה שבה הוא טען שההגשה של מאיר מאוד דומה להגשה של יוסי בנאי (שהוא מאוד אוהב..) וזה היה לפני שהוא נפטר..
באופן כללי המשפחה שלי בעיקר היו משועשעים עד שהם קלטו ש"השטויות שלי" נתנו לי מוטיבציה להקים מיני מפעלון חיים שאני ממש גאה בו
(כן, אני מדברת על הפורום..) וכל הפלטינה וזה.. הם לא כ"כ יודעים איך לאכול את זה כי מצד אחד אלו דברים שדורשים המון יוזמה ומוטיבציה (אני מרגישה שוויצרית..
) ומצד שזה זה סוג של "מאירמניה"
אבל זה מאוד תרם לי לגרום להם (לרובם
) לראות את זה בעין הרבה יותר יפה.. אחת האחיות שלי (שגם כיבדה אותנו בנוכחותה עם ביקורת על תמונע
) מאוד מחבבת אותו לאחרונה וכבר הייתה איתי ב-2 הופעות (והיא באמת פינתה זמן לעניין כי היא אם לארבעה
) אחות אחרת שלי באה איתי להופעת הפלטינה וגם מאוד מאוד נהנתה.. ועכשיו היא בשנה בשוודיה אבל כשהיא תחזור רשמית בע"ה אני אמשיך לעבוד על זה..
ויש לי עוד אחות שהבנתי שהיא ובעלה גם מאוד מחבבים אותו ורוצים להגיע להופעה אבל הם ממש ממש לאחרונה ילדו
! אז אני מניחה שיקח עוד זמן עד שאוכל לברר את זה לעומק..
זהו, אני רואה במשפחתי מגמה חיובית סה"כ.. מי שנשאר לי לפצח זה הגברים במשפחה.. (כ-ל הגברים במשפחה
) שכולם דואגים לצחוק עליי בצורה מאוד מאוד מאוד אינטנסיבית בקטע הזה.. (משפטים כמו- "בטח שלא תמצאי חתן אם נולדת מאוהבת לגבר נשוי עם 2 ילדים שאת מקדישה לו את חייך"
, טוב נו, זה אחד המצשפטים הפחות בעייתיים שהם אומרים לי אבל אני מצנזרת
) יעבור להם...
סמכו עליי
לילה נפלא שיהיה..

יוסי360

New member
מי רוצה להתפטר מפה?

עדי.....אני בטוח שאת צוחקת,אם תתפטרי תהי בטוחה שכולנו נתפטר איתך..טוב את הבעיה שלי את יודעת..בקטע של מאיר אני בודד בעולם. לא חברים,והמשפחה בכלל בקטע של מיזרחית...לפעמים חברים שלי "עושים לי טובה" ובאים איתי להופעה.מצב בטטה....יהיה טוב.

בשביל זה יש פורום ואנחנו עושים

מפגשים בהופעות..
אני מבטיחה להבא לשמור לך מקום ממש לידי..
לגבי הצוחקת או לא? יום יבוא וגם את זה אני אצטרך לעשות
אבל היום הזה עוד רחוק אז כרגע הכל בסדר..

למעלה