נו טוב

נו טוב

סלחו לי על האיחור ועל זה שאני מזכירה לכם את זה באמצע החופש, רציתי לרשום אותו קודם אבל לא יצא לי. אז... לכבוד "תחילת" החופש:
איך התעודה ?
תגידו, אתם חרשנים או לא ?
מצליחים בלימודים ?
וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ?
מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ?
והכי נמוך ?
המורה האהובה עליכם ?
המורה השנואה עליכם ?
המורה הכי מרדימה\משעממת ?
המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..
]
מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ?
זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ?
ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ?
המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]?
המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ?
המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ?
המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ?
והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ?

טוב נענה לעצמי

איך התעודה ? סבירה
תגידו, אתם חרשנים או לא ? לא
מצליחים בלימודים ? תלוי במקצוע
וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? מה בא בלי השקעה ? אני לא מצליחה חח
מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? 100 בספרות
והכי נמוך ? 50 בפיזיקה
המורה האהובה עליכם ? אנגלית וספרות
המורה השנואה עליכם ? מדעים
המורה הכי מרדימה\משעממת ? לשון
] אמממ ספרות ומקרא
מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? בכללי ? מתמטיק ומדעים.. השנה ספרות
זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? ספרות כן חורשת השאר לא
ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? פיזיקה
המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? מצמטיקה
המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? היסטוריה
המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? מתמטיקה
המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? לוידעת
והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? היסטוריה ומדעים - יושנת

מתוקה777

New member
עונה!

איך התעודה ?אחלה תגידו, אתם חרשנים או לא ?אני בכיתה של חרשנים אבל אני לא כזאת
מצליחים בלימודים ?כן
וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ?בלי השקעה
מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ?100 מורשת
והכי נמוך ?80 נראה לי באנגלית
המורה האהובה עליכם ?אורית
המורה השנואה עליכם ?אילנה
המורה הכי מרדימה\משעממת ?חחחח פרימה דההה
המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..]אווה מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ?של"ח זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ?טבעי ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ?אנגלית המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]?אנגלית המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ?חחח לשון המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ?של"ח המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ?אלגברה והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? מדעים

Swid666

New member
אר

איך התעודה ? בסדר תגידו, אתם חרשנים או לא ? לא מצליחים בלימודים ? בערך וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? בלי השקעה מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? 100 בערבית והכי נמוך ? 65 במתמטיקה (הוא העלה לי 10 נקודות, בעע) המורה האהובה עליכם ? נו באמת, זה לא ברור שסרמל-A? המורה השנואה עליכם ? הו, אפשר לנחש לבד המורה הכי מרדימה\משעממת ? רודון המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] סרמל-A! מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? ערבית זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? טבעי =/ ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? מתמטיקה המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? אנגלית, ערבית וביולוגיה המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? יש המון המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? ביולוגיה המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? המממ... והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? היו לי כמה הברזות ממחשבים והיסטוריה

MissNusha

New member
עונה על מחצית א'.. כי

סיימתי עכישו מחצית א'... חחח איך התעודה ? פחח.. הכי רעה שהייתה לי בחיים! תגידו, אתם חרשנים או לא ? אמ.. באמת שבישראל הייתי.. אבל פה לא.. מצליחים בלימודים ? בישראל כן ופה לא.. וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? בישראל אני חורשת את הנשמה לפני מבחנים.. מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? A, בבישול.. חח והכי נמוך ? D במדעים.. המורה האהובה עליכם ?לא יודעת המורה השנואה עליכם ? mr kg המורה הכי מרדימה\משעממת ? mr ck המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] mr gn מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? בישול זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? טבעי.. חח ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? מדעים המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? אנגלית המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? מדעים המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? בישול המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? היסטוריה והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? VCAD!! חח המורה כתב לי בתעודה: noa has excperienced difficulty attending class regularly כי הברזתי בערך מה-10.5 כל שיעור... לא הייתי מאז בשיעורים שלו.

Eti No Name

New member
../images/Emo14.gif

איך התעודה ? פסדר תגידו, אתם חרשנים או לא ? לא מצליחים בלימודים ? כן וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? בלי להשקיע חח מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? 94,תקשורת והכי נמוך ? לשון? 60 ומשו המורה האהובה עליכם ? נעה נעעעעעעעעהה המורה השנואה עליכם ? חוה המורה הכי מרדימה\משעממת ? ^ המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] רן
לתקשורת מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? תקשורת?
זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ?טבעי ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? מ"מ המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? אנגלית המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? אנגלית חח המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? תקשורת המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? מתמטיקה והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? לשון

../images/Emo110.gif

איך התעודה
סבבה
תגידו, אתם חרשנים או לא
אומרים שכע אבל אני לאא.. זה סתם יוצא לי טובב.. אם אני חורשת אז זה לא על הלימודים זה על המחשב
מצליחים בלימודים
כע.. נראלי חחח וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה
אני בדר"כ (חחח בדר"כ) עושה שיעורי בית וכאלה אבל אני לא כל היום עם הספרים בתוך הפרצוף ולא ממש לומדת למבחנים.. רק כשבאמת צריך חחח מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה
100.. יש לי 3 מאיות חחח בערבית במדעים ובאומנות
והכי נמוך
80 בתנ"ך.. חח הייתי על 95 וירדתי כי לע הקשבתי בשיעורים ויום לפני הייתי חולה ומזה לא היה לי כח להתכונן
המורה האהובה עליכם
המורה למדעייםם חח המורה השנואה עליכם
אויש יש הרבה המורה הכי מרדימה\משעממת
הסטורייההה.. חוץ מכמה מקרים
]
למדעים
.. וערביתת חחח האמת מקצוע שאוהבים תלוי במורהה.. אם המורה טובה גם יותר מבינים ויותר נעים ללמוד מה המקצוע שאתם הכי טובים בו
אממ פעם הייתי במתמטיקה אבל כבר לא
אמממ ערבית אני חושבת זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה
לא ולא.. אני לא חורשת... עשר דקות- רבע שעה אני מתכוננת לכל מבחן
ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו
אממממממממ.. ספורט חחחח אני לא גרועה אבל גם לא טובה.. אני באמצע
גם יש לי אסטמה ככה שזה עוד יותר קשה
המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]
לאדעת.. חצי מהמקצועות גם ככה לא יעזרו בחיים.. ואלה שכע.. אז מוסיפים קצת יותר מדי חומר שגם הוא לא יעזור בחיים
המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו
אלקטרוניקההה.. חחחחח אני לא הקשבתי לאיך שמלחימים ובואו נגיד ש.. רואים על ההלחמות שלי שלא הקשבתי
המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים
ערבית.. זה היחיד שכיף לי להקשיב אליו.. זה לא מסובך ערבית ככה שזה פסדר להקשיב חחחח למרות שקורה שאנלא מקשיבה
המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים
מתמטיקהה.. בבבבבעעעעע
כי השנה זה נהיה ממש קשה.. שנה שעברה כל המבחנים שלי היו 90+ והשנה זה חומר סבייררר.. פשוט המורה שלנו יש לה מבחנים מממש קשיייםם
אזז.. חייבים להקשיבב.. אם אתם לא מקשיבים לשנייה היא הורגת אתכם
והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל
הסטוריה.. חחח קרה לי פעמיים שנרדמתי שם

Thade

New member
תשובות....

איך התעודה ? טובה (בשבילי). תגידו, אתם חרשנים או לא ? חס וחלילה. ברור שלא. מצליחים בלימודים ? אפשר לומר שכן (אני מקבלת יותר מ-70). וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? אני לא מספיק מפגרת בשביל "לחרוש ת'נשמה" בגלל לימודים. אני שומרת על הנשמה (ומערכת העצבים) שלי בשביל דברים יותר חשובים. מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? 100-בתנ''ך. והכי נמוך ? 55- ערבית. המורה האהובה עליכם ? אין. המורה השנואה עליכם ? כולן. המורה הכי מרדימה\משעממת ? המורה למדעים. המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..]: המורה לתנ''ך. מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? אנגלית ותנ''ך. זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? טבעי. ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? ערבית ומתמטיקה. המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? אנגלית- ואני כן. המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? לימודי א''י. המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? הסטוריה. המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? מתמטיקה. והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? ספורט וערבית.

ל א ק י

New member
נמנמ

איך התעודה ? טובה יחסית לזה שלא הייתי בביצפר כמעט תגידו, אתם חרשנים או לא ? כנראה שלא:X מצליחים בלימודים ? לפעמים.. וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? בלי השקעה מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? 90.. עיצוב תוכנה והכי נמוך ? 40 המורה האהובה עליכם ? איכס המורה השנואה עליכם ? הזאתי שהביאה לי 40 המורה הכי מרדימה\משעממת ? מורה לספרות.. והזאתי שהביאה לי 40 [ובגלל זה לא באתי לשיעורים שלה ובגלל זה יש לי 40
] המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] המורה לפיזיקהX: [אבל הוא בן
] מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? מחשבים?X: זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? טבעי:X ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? ספרות
המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? פיזיקה ומתמטיקה.. המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? ספרות המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? פיזיקהX: המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? אין דבר כזה חייבים
והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? ספרות.. והזה עם ה40
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

איך התעודה? איומה. תגידו, אתם חרשנים או לא? לא. מצליחים בלימודים? פעם הצלחתי, השנה הייתי עסוקה מדי. וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה? בלי השקעה. מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה? המ, 90 נראהלי? לא יודעת. והכי נמוך? מתמטיקה של המחצית שעברה, 30. חה. המורה האהובה עליכם? נעמי אחלה גבר(מחנכת, היסטוריה). המורה השנואה עליכם? יפה(מתמטיקה). המורה הכי מרדימה\משעממת? אורנה(ביו'). המורה הכי מעניינת? אף אחד לא ייקרא לי מוגבלת. והמנחת קורס מנהיגות, היא די בסדר. מה המקצוע שאתם הכי טובים בו? השנה כלום. באופן כללי אומנות. זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה? טבעי לגמרי. ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו? מתמטיקה. לא גרועה, אני פשוט לא אוהבת לפתור בשבלונות. המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו? אנגלית. אבל לא עושה כלום בשביל זה
המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו? ביו'. המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים? היסטוריה. המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים? מתמטיקה. והמקצוע שאתם ישנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל? אנגלית. אבל אני מבריזה מהרוב.

אניניניני

איך התעודה ? מעולה תגידו, אתם חרשנים או לא ? מצאתם..ממש אבל ממש לא ! מצליחים בלימודים ? כה וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? מכינה שיעורים {בחלק} וזהו.. מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? 100 -=-=|> מתמטיקה ,ערבית ,ע.שורשים, מורשת ,תרבות ישראל . והכי נמוך ? 80 {לשון} המורה האהובה עליכם ? למתמטיקה המורה השנואה עליכם ? לספרות המורה הכי מרדימה\משעממת ? ספרות .. המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] מבחינת חומר ..מתמטיקה ,אנגלית וערבית . מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? מתמטיקה זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? טבעייייי לאללה ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? אנגלית..ישלי 90 אבל דיי קשה לי המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? אנגלית המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? לשון והבעה המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? מתמטיקה המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? אנגלית והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? ספרות

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

איך התעודה ? ממוצעת תגידו, אתם חרשנים או לא ? לא>< מצליחים בלימודים ? תלוי במה וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? בלי השקעה כ"כ מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? 92 נדמה לי, גרפיקה P: והכי נמוך ? 45? המורה האהובה עליכם ? לציור המורה השנואה עליכם ? להסטוריה המורה הכי מרדימה\משעממת ? כולן, מלבד זו של ציור המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] לציור >< מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? גרפיקה ^^ זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? חוזר על עצמו ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? מתמטיקה, כמה קלאסי. האמת שיש לי ראש לזה, אבל לא תחת, איך שאומרים ^^ המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? ספרות, אין לי השנה. המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? רובם הגדול המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? ספרות המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? רובם
והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? רובם הגדול מדי

עונה../images/Emo9.gif

לב|איך התעודה
נחמדה...
תגידו, אתם חרשנים או לא
מצליחים בלימודים
לא ממש... משתדלת...
וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה
תלוי במה.. בהיסטוריה אני חורשת את הנשמה ולא מצליחה... במטמתיקה אני לא חורשת מעצלנות ולא מצליחה
מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה
100... של"ח ומחשבים
והכי נמוך
אנגלית, 50...
המורה האהובה עליכם
לתאתרון
המורה השנואה עליכם
למטמתיקה
המורה הכי מרדימה\משעממת
היסטוריה...
המורה הכי מעניינת
יהדות...
מה המקצוע שאתם הכי טובים בו
ערבית ולשון...
זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה
במידה מסויימת כן...
ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו
אנגלית...
המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]
תאתרון ואנגלית... אבל אני לא מצליחה באנגליתתת
המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו
היסטוריה... רק לקראת הבגרות התחלתי להקשיב...
המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים
יהדות...
המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים
ערבית ומטמתיקה...
והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל
ספורט... הברזתי ממנו המון...

Ice Cream Girl

New member
עונה

איך התעודה ?עדין לא קיבלנו
תגידו, אתם חרשנים או לא ?אממ.. לא ממש מצליחים בלימודים ?כן וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? משקיעה, אבל לא חורשת מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ?-- והכי נמוך ?-- המורה האהובה עליכם ?המורה למדעים המורה השנואה עליכם ?המורה לשיעורי העשרה המורה הכי מרדימה\משעממת ?המחנכת המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..]:המורה למדעים מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? אנגלית זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? טבעיי. ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? אממ.. ספורט
המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]?מתמטיקה המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? ג"ג המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? אנגלית המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? מתמטיקה והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ?---

just almog

New member
הממ

איך התעודה ?סבבה,חוץ מההתנהגות ב'. תגידו, אתם חרשנים או לא ?משתדלת,לא כ"כ הולך רוב הזמן. מצליחים בלימודים ?בסדר. וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ?אם אני רוצה להצליח במקצוע מסויים אני חורשת. מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ?90 ומשו נראה לי. והכי נמוך ?21 פיזיקה. המורה האהובה עליכם ?מושה. המורה השנואה עליכם ?ענת. המורה הכי מרדימה\משעממת ?שי? המקצוע מרדים לא הוא. המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..]:דליה? מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ?ספרות,אזרחות.. זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ?חורשים. ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ?פיזיקה,חנ"ג. המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]?מתמטיקה. המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ?אנגלית לרוב. המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ?ספרות. המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ?מתמטיקה. והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ?חנ"ג.

בלבוש1

New member
עונה!!../images/Emo3.gif

איך התעודה ? אממ.. עדיין לא קיבלתי.. תגידו, אתם חרשנים או לא ? לא מצליחים בלימודים ? כן..
וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? בלי השקעה.. למזלי!
מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? עדיין לא קיבלתי.. והכי נמוך ? אין! המורה האהובה עליכם ? שושי!
המורה השנואה עליכם ? רעיהה.. חח אפילו החתימה שלה זה: רע
המורה הכי מרדימה\משעממת ? רעיה!
המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] שושי! מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? אממ.. גאוגרפיה.. זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? טבעי
ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? מדעים..
המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? אין.. המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? מדעים?! המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? כל המקצועות המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? כל המקצועות והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? חשבון! זהו.... שאלון משעמם וחסר חשיבות!! חח.. סתם! שאלון כיפי!
בה ביי מענבל!!!

OoOYardenOoO

New member
חח ענבל..

בכל שאלון בסוף את כותבת: שאלון משעמם וחסר חשיבות!! חח..

../images/Emo20.gif

איך התעודה ?לא טובה תגידו, אתם חרשנים או לא ?לא מצליחים בלימודים ?לא וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ?בלי השקעה
מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ?88 בספורט
והכי נמוך ?40 בהכל..
המורה האהובה עליכם ?איןן..או שבעצם כןן..לספורט המורה השנואה עליכם ?כולן המורה הכי מרדימה\משעממת ?כולן המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל טוב אין ליכוחחחחחח

למעלה