נו טוב...

Dman14

New member
המממ...חודרני משהו...

באחת מארצות הצפון...

Motekookoo

New member
זה התחום שלי

ארצות הצפון זה מצויין...רשמתי אצלי בפינקסית.

אל תזלזל...
אתה עוד תרוויח מזה יום אחד

היתקליף

New member
תגיע ישר לחילופי זוגות של הפורום

אם אין לך בת זוג להחליף, תוכל לחתום על אחת בכניסה, ולהחליף אותה מיד.

Rtitan

New member
הסתגלות לא קלה...

אבל אל ייאוש.
אני מקווה שמצאת עבודה כלבבך, תתחיל להסתדר לך כאן ולנסות להתרגל חזרה לישראל.
אינני יודע מהיכן חזרת, אבל מניסיון אישי אם היית בחו"ל "שונה" מישראל לפרק זמן ארוך יחסית ואם חיית בין מקומיים ולא בתוך קהילה ישראלית - החזרה לישראל לא קלה. למרות שגדלת כאן, ישראל במובן מסויים תשאר לך קצת זרה ויהיו דברים שלא בטוח שתצליח להסתגל אליהם, או שההסתגלות אליהם תהיה ארוכה.

בין היתר זה יתבטא בחיים החברתיים - גברים ונשים.
מה לעשות? הכל אותו דבר - רק שהקריטריונים שלך השתנו וכתוצאה מכך, החוג החברתי שלך ישתנה. אל דאגה, יש לא מעטים כמוך בסביבה.

Rtitan

New member
מבחינתי אתה יכול לשאול בפרטי...

שאלות לגבי ההסתגלות חזרה לישראל. חזרתי אחרי שלוש שנים בארה"ב, אחרי התלבטויות קשות מאד בעיקר בשל הצד החומרי - היה מאד קשה להשיב בשלילה להצעות העבודה שם ולחזור לישראל לתקופת חיפושים.

מאידך - היו סיבות יותר טובות לחזור
ולהתמודד.

פשוט תתחיל לצאת לפעילויות שמעניינות אותך - תחביב מסויים או פעילות אחרת שבה תכיר אנשים. לא כל כך משנה כרגע לגבי גברים או נשים - כרגע תתרכז בלהרחיב את מעגל החברים. ככל שהוא יתרחב, מטבע הדברים יהיו שם גם מי שירתקו אותך מבנות המין הנשי.

Dman14

New member
אכן, יש לי תחום התעניינות

פה בארץ, שאני עוסק בו מאז חזרתי, אך המעגל החברתי שם הוא יותר של אנשים איתם אני בקשר שמוגבל לפעילות הזו בלבד, לא מעבר לכך.
בת זוג אינני מחפש כרגע וזה לא בראש מעייני, יותר מרגיש צורך בהשתלבות במעגל חברתי כלשהו, רצוי של גרושים/ות שיש בו מפגשים, טיולים, פעילויות חברתיות ומי יודע, אם יתמזל
מזלי, אז ליצור איזו חברות אמת אחת או שתיים...

יש לי אופציה לחזור בעוד כמה חודשים לעבודה שעשיתי בחו,ל, במקום אחר באירופה הפעם (זו עבודה מטעם המדינה) ולכן אני מתלבט ומרגיש קצת "רגל פה, רגל שם" עדיין. יש שיקולים בעד להישאר ולהתבסס בארץ, ויש שיקולים בעד לעזוב ולחזור לשם (המנטליות, הו המנטליות...
).
בקיצור, די לא סגור על עצמי עדיין, אבל נו טוף, רק נחתתי לפני שבועיים, אז מותר, לא?

Dman14

New member
נו, אז שום דבר?

אין פה מפגשים? פעילויות? טיולים? מסיבות? נאדה?...

Dman14

New member
כן, הטיימינג שלי אף פעם לא היה משהו...

אז זהו? היו ואינם עוד?

למעלה