נו טוב

NiKi†a

New member
נו טוב../images/Emo187.gif

Yes Please מתי פעם אחרונה שמעת את השיר? בחמשת המועדפים שלי? כן/לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לדעתך, השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? סתם תמונה שברצונכם לצרף..

לא! בכוחות משותפים נחיה אותו ונקבץ

לכאן את כל המעריצים/מאזינים/מטורפים של muse !

Tommy The Cat

New member
יאללה חיים!

Yes Please מתי פעם אחרונה שמעת את השיר? או ווה.. די מזמן תאמת בחמשת המועדפים שלי?לא, אבל לפעמים כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: סונטה ארקטיקה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ The pixies יהיה מעניין
לדעתך, השיר דיכאוני? מלנכולי קצת שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן אם כן, באיזה שם? Bloop דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? מאת'יו צורח? אנערף סתם תמונה שברצונכם לצרף.. ג'סמין

Dug E

New member
../images/Emo99.gif

Yes Please מתי פעם אחרונה שמעת את השיר? בין השירים הראשונים שהכרתי,משהו כמו לפני 3-4 שנים בחמשת המועדפים שלי? כן/לא
המשפט המועדף בשיר: "..he shame thats clawed us out" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כולם חוץ מ.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ריטה
לדעתך, השיר דיכאוני? כן ולא,הבקשות שלא התגשמו ביחסים אבל הוא אופטימי שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר?
אם כן, באיזה שם? not keep השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? קשר קודם שלי עם מישהי סתם תמונה שברצונכם לצרף..אני ואהובתי:)

Dug E

New member
אה מי פעם אחרונה שמעתי!

חשבתי מתי הכרת תשיר.. פעם אחרונה? כמה חודשים?

למעלה