נו טוב, למה לא...

StellarWind

New member
נו טוב, למה לא...

אז הקלטתי את עצמי מתקיף איזה שיר אנימה וחובט בו למוות עם גיטרה. די הרגתי את הבית השני שלו, אבל שיהיה. מיאו. <<

Yuske

New member
WELL

יפה! ממש יפה!! בקשר לבית השני, ניגנת מהיר מידי ושרת איטי מידי...אז או שתעשה גיטרה איטית או שתשיר מהר...(עובדה שאתה יכול לשיר מהר עם הגיטרה^^) בכלאופן...יש לך קול ממש ממש יפה! בכל הפזמונים שיחקת אותה! חייב לציין שהבלבאזור חמוד מאוד! ההתחלה ממש אקוסטית מתאימה להכל וממש ממש טוב! אגב, באיזה מיקרופון הקלטת את זה?

StellarWind

New member
אני קצת פחות מאומן בבית השני. ^^;

תודה על המחמאות. ^^; האמת היא שלמרות שאני מסוגל לשיר מהר עם גיטרה - העדפתי לעשות את ההקלטה בכמה טייקים - ושרתי בערוץ נפרד לחלוטין מהגיטרה. אחד מהיתרונות הגדולים של התוכנה שאני עובד איתה, Audacity, זה שהיא מאפשרת הקלטה והשמעה בכמה ערוצים במקביל. היה לי קצת בלאגן עם הבית השני באופן כללי - כיוון ששמעתי אותו בסך הכל הרבה פחות פעמים מאת הבית הראשון ולכן גם לשיר אותו זה קצת יותר מכת מדינה. ^^; לגבי המיקרופון, לא משהו רציני - המיקרופון של ה Headset שלי (תוצרת לוג'יטק) עשה את העבודה כמו שצריך. ^^ ותודה. חיפשתי משהו קטן לשים על התמונה ומצאתי את הבלבזאור הזה שציירתי לפני איזה מליון שנה... XD

Yuske

New member
^_^ משום מה

פעם שנייה שאני שומע את AUDACITY היום... אני מקליט עם ACID, תוכנה מעולה שחבר שלי הביא לי... כמובן עם איזה מליון טייקים בגלל סיבות טכניות וכו... אבל יאי, בקרוב יהיה לי את המעמד למיקרופון אז אני לא אצטרך להחזיק מליון דברים כשאני שר^___^ בקרוב ז"א שהורדתי שירים של מוש בן ארי ושל צביקה פיק כדיי להביא למי שמביא לי את המעמד למיקרופון@__@ משמע מחר נלחץ על אבא שלי שייסע להביא את זה^______________^ האמת מה שהפריע לי זה שפשוט התחרפנת עם הגיטרה בזמן ששרת איטי...אז זה דיי הרס:\... אבל, אני לא אומר שזה גרוע! זה מיקרופון רגיל כזה שאפשר לקנות בכל חנות מחשבים? (שזה כזה אוזניות+מיקרופון) חשבתי להקליט ככה אבל זה לשבת ואני צריך לעמוד:X...ולזוז הרבה....כן אני ממש מסוכן כשיש מוזיקה שאני אוהב בסביבה... אגב אתה תבוא לכנס אנימה שיהיה ב-9 לדצמבר?

StellarWind

New member
XD

ACID מקצועית יותר. Audacity היא חינמית וסימפטית. אני לא מתיימר להיות מקצועי ולכן אני לא ממש צריך תוכנות מקצועיות משהו. XD והאמת היא שבקטע של הבית השני ניסיתי להכניס את הגיטרה (ואת עצמי <<) יותר לקצב של השיר המקורי. אבל לא ממש הלך לי. וכן, מיקרופון+אוזניות של לוג'יטק. אני אישית קניתי באופיס דיפו, אבל אני מניח שאפשר למצוא אותם גם בחנויות מחשבים. אני לא מהאלה שרוקדים לכל כיוון, ואל תשכח שקצת בעיה לזוז כשיש עליך גיטרה. XD לא שמעתי בכלל שיש כנס, אבל לדאבוני אני לא יכול להגיע - זה נופל -בדיוק- על היום של המבחן הפסיכומטרי שלי... דודה שלהם בגבס, המרכז הארצי האלה עם הבחינות המיותרות שלהם. X_X

Yuske

New member
LOL

גם אנחנו קיבלנו אותה באופן חינמי:X... זה גורם לי לחשוד... בגדול אפילו אני עוד לא יודע את כל הפונקציות שיש לACID...(חבר שלי אמר לי שיש אפשרות לעשות כלמיני אפקטים מסתבר) גם אני לא ממש רוקד לכל כיוון.... פשוט הידיים שלי זזות לכלמיני כיוונים ראנדומאליים...זה דיי משעשע כשאני מעיף דברים...:X....._. כלאופן אני רוצה לדעת לנגן במשהו><...ארררר זה כזה מתסכל אותי שאני לא יודע ויש לי מלא דברים שאני מת לנגן אותם>< >< המון המון המונ בהצלחה בפסיכומטרי:X... בואנה הם באמת יצאו מעפנים שעשו את הכנס מתי שיש פסיכומטרי...לא יכלו יום אחרי?...>< או לבדוק שאין פסיכומטרי><? אני זז לישון נמשיך מחר...אגב שלחתי גם תגובה ביוטיוב^^ וכן, שים עוד הלקטות שלך!...אני אשים שלי גם עוד בהמשך (עשית לי חשק עז לשיר ולהקליט אבל כולם ישנים כבר אז זה יצטרך להידחות למחר:\...או לפעם אחרת שאני אהיה בבית למידה ומחר לא ייצא לי) צריך גם להתארגן עם 2 השירים שאני אשיר בכנס גם:X...(יאי^^) @_____@ לחץ

meytar

New member
אין לי קול במחשב):

כשתהיה לי גישה למחשב עם קול אני אשמע[=

Yuske

New member
אגב...למי שהיה מספיק משועמם

לראות את הוידאו המשועמם שלך... ואני ראיתי אתמול לפני השינה כדיי סתם לחטט לך בוידאוס גד,,,,WTF???? אתה אפילו שמת לזה את המוזיקה של דיג'ימון@__@ בטח היית מאוד משועמם...אבל אהבתי אותו, זה גרם לי לצחוק הרבה... זהו:X

StellarWind

New member
כמו שאמרתי בתחילת הקטע...

And I am bored out of my thick armor plated Cranium. XDDDD תפס אותי התקף נינג'ה לא קשור. ומה לעשות שהמוזיקה הנ"ל התאימה. XD אז עוד היה לי שיער קצר... ייפ, אין לי מושג מה עבר עלי באותו יום.

Yuske

New member
אמממ....כןO.ם...

מה שכן זה היה משעשע ואפשר לראות את זה שעות@_@ זה כמו yugioh abridged

למעלה