נו טוב אז קצת באיחור...

נו טוב אז קצת באיחור...

יפעתי מתוקה, אני כאן לאחל לך הצלחה בפורום החדש(כבר לא כל כך חדש) מודה שהיה לי קשה לברך אותך...אבל הנה אני כאן. ומאחלת לך הצלחה והנאה...רק אל תשכחי אותנו שם... כי את עמוק אצלי בלב ואני כבר מתגעגעת... ולכל חבריי שיהיה לכם בוקר נפלא. עד כמה שהצער שהביא האתמול יכול לאפשר, ומי ייתן ותמצאו אהבה...כאן או בכל מקום אחר. ואתם יודעים שיש לכם פינה ענקית אצלי בלב. אוהבת מאוד והמון, אלת האהבה. *1 ולא להשתולל כאן יותר מידיי אה? *2 שרי42..מכירה אותך מפורום על כוס קפה,חייבת לציין שאת מדהימה! ולפי מה שהספקתי לעיין...את מתה על קפה...אז תשמרי עליו חם ותכבדי קצת. ;-)

אלתיייייייייייייייייי

איזה כיף לראות אותך, בואנה שלא תבואי לפה יותר מידי עוד תקבלי רעיונות חחה. שיוו שמתי לב, יותר מידי נשואים ונשואות באים לכאן, לברך עלק ,נו טוב...ימים יגידו. נשמתי למה התכוונת באומרך לא להשתולל ? , אחרי 5 שנים עם פרעה זה פשע לא ? מי שלא מכיר, קבלו את מלכת הפורומים הבלתי מעורערת , כמות ההודעות שלה יחד יכלה להחזיר את ימי האינפלציה של ארידור, מפזרת אהבה איפה שהיא רק יכולה, והיא יכולה !!! אוי כמה שהיא יכולה. בשלושים פלוס ובנשואים נשואות היא אגדה מהלכת ( איזה יח``צ הא ? בכיף !) תבואי תבואי יהיה כיף. חולה עליך נשמה שלי. שלך, ענבר

שרי42

New member
אלה אלתי.....

תודה תודה על הקומפלימנטים....אכן אני חולה על קפה...עם איזה משהו מתוק ליד.... ומבטיחה לא להשתולל יותר, אבל זה לא אני התחלתי...זה שבור - הפולני...ואני כמו שהספקת להכיר אותי...יש לי חולשה לפולנים חחחחחחחחח אז שיהיה לך סוף שבוע נעים, חמים, עם הרבה אהבה....מואהההההה

יפעת*

New member
אלת האהבה יקרה

מבטיחה לא להזניח, אף לא לרגע אתכם שם בשלושים, תודה על הברכה, ולא צריך להתגעגע, לא הולכת לשום מקום! וכיוון, שאני לא רואה סיכוי שתדבקי, אז אולי תקפצי מדיי פעם להרעיף אהבה גם כאן, אנחנו צריכים את זה. המון אהבה יפעת

למעלה