נו חוויות מהמופע?

אומי5

New member
נו חוויות מהמופע?

הבן אדם תותח . למזלי הוא התחיל באיחור ,ככה שזכתי לכל המופע,למרות הלוח זמנים הלא מתאים שהיה לי. הוא אמר פעם בראיון שההופעות האלה הן כמו דייט ,אי אפשר לדעת איך זה יגמר,או בכישלון או בסקס סוער. לדעתי זה נגמר הפעם בסקס סוער. אני מסוג האנשים שלא אוהבים בדרך כלל שמשנים שירים ,אבל אין ספק שאלו היו ביצעים מעולים . פשוט נהנתי מכל צליל מכל רגע. כמבון שהכנרת הייתה מעולה,ומאוד אהבתי את הקטע שהיא חיברה. ועכשיו לשאלת השאלות.... יש הקלטה של המופע? אם הדבר היחיד שיש הוא מסוג אלה שלא דנים בהם ע"פ חוקי תפוז ,אשמח למסר בנושא. עוד דבר שאהבתי הוא הפקק המתורבת ביצאה משם ,פשוט שני טורים ,בלי צופרים ,בלי החלפת נתיבים עצבנית ,אפילו ראיתי אחד שעשה רוורס כדי לתת למישהו לחצות(בחור בסקודה לבנה ). יש עוד תקווה ....

amit weil

New member
../images/Emo45.gif

גם לדעתי ההופעה הייתה ממש טובה, באמת.. נהנתי מכל רגע ואיאן מטורף ומלך!! =) הביצועים היו ממש טובים והאווירה הייתה מעולה.. נחמד לראות שם אנשים ממש מכל הגילאים וצודק.. גם אני שמתי לב לתרבות שיש לפרוגיסטים החביבים =) גם בתור לקבלת הכרטיסים וגם בכביש וגם.. בכלליות =) כי פרוג זה טוב D= אולי מישהו יכתוב איזה סקירה טובה על המופע... אני לא משהו בזה והייתי שמחה לקרוא

rona89

New member
גם אני הייתי

אין היה פשוט מעולה גם אני נהניתי מכל צליל, זה נשמע כאילו זה מוקלט האולפן רק יש את הקטע של השירה שלו שהייתה קצת מאכזבת אבל זה כבר ידוע והוירטואוזיות שלו מחפה על זה !

ayatz

New member
גדול

נהניתי כמו בהופעה של 92 (a little light music) בקיסריה, אותו סוג של חשמל באויר, הרכב רוק מצוין בשיתוף של הרכב קלאסי בעיבודים שרק מחזקים את הטוב בשני העולמות ולא מחריבים אחד את השני.

boten d

New member
למזלך היה לך

מי שיציק לך לבוא. אני עוד מכחה לתודות. למזלי היה לי טרמפ בזכות זה. מופע מעולה, נהנתי מכל רגע!

היי, היי, מאיפה התמונה?

שלום למר בוטן, האם אפשר להשתמש בתמונה הזאת ל'מתקדם'? היא ממש טובה! אתה צילמת?

boten d

New member
אכן התמונה היא פרי מצלמתי

אפשר גם אפשר להשתמש בה למתקדם. ישנם עוד כמה תמונות, אם תרצה. מהיא כתובתך? (מופיעה באתר שלך?)

boten d

New member
האם אתה מעדיף תמונות בגודל של

1.75 MB כמו המקור או תמונות שמוזערו ל200 KB כמו פה?

boten d

New member
שתי תמונות לא הצלחתי משום מה

לשלוח במייל, אז הנה אחת מהן, (אני מקווה שהיא תעלה לכאן) קצת מטושטשת אבל חביבה

pinnacle

New member
גם ב-YNET כתבו על המופע

של איאן אנדרסון וסינפונט רעננה

על מה כל ההתלהבות??

אני אישית חובב מושבע של אמנים שמעדיפים לחדש את השירים הישנים שלהם במקום לנסות להעתיק אותם (כמו גילמור על פני ווטרס) וחובב עוד יותר מושבע של אמנים שמשלבים בין רוקנרול לבין תזמורת (החל מהביטלס וELO ועד לכל להקת פרוג שעשתה את זה, והיו הרבה). מלא בכל החביבות הזו הגעתי למופע מואשר ואפטימי. את פניי קידם איש זקן וחביב, לובש בנדנה שמסתירה קרחת, מפנק אותי במגוון בדיחות בריטיות משובחות. אבל אז הכל נהרס: המוסיקה התחילה. הרוקר הזקן שלי, שתמיד ידע לספק ביצועים מרהיבים לכל שיריו, לבחור את השירים הכי טובים שלו, ללהק סביבו גיטריסטים וקלידנים שישאירו רושם חיובי ומעלה על הקהל, פשוט זרק הכל לפח. מלווה בכנרית אמריקאית צעירה (שאני מעדיף לא לפרט למה אני חושב שאנדרסון קיבל אותה למופע), מתופף שוויצר שמצדיע כל הזמן, בסיסט סביר, קלידן שמנגן ביד אחת (כי בשניה הוא מנצח על התזמורת) וגיטריסט שרק יצא מבית האבות של בריסטול, אנדרסון פשוט היה רע. בחירת השירים היה נפילה: מכל התקופה הטובה של ג'תרו טאל (שהיא במבחינתי בערך עד סונגס פרום דה ווד) שיבץ אנדרסון רק כמה שירים מאקוולונג ועוד שניים או שלושה שירים מאותה תקופה. את שאר המופע מילא בזבל מאוחר (איני יודע אם של טאל טו שלו) וקטעים של הכנרית האמריקאית הצעירה והיפה (ושוב אעדיף שלא לפרט למה אני חושב שאנדרסון נתן לה לנגן במופע). מעבר לכל, הביצועים היו איומים! בתזמורת סימפונית מתחבאת כל כך הרבה עוצמה ומתח שטמונים בכלים הנמוכים יותר, וכל כך הרבה וירטואוזיות שיכולה לצאת מהכלים הגבוהים כך שממש קשה שלא לנצל אפילו לא טיפה מהעוצמות האלה. אבל מה לעשות, איאן ידידנו הוא בחור מוכשר ללא ספק ולאחר מאמצים קשים ביותר הוא הצליח לא להפיק מהתזמורת שום דבר חיובי. במקום ביצועים עוצמתיים, מותחים ומרגשים, בחר הרוקר הישיש בביצועים קיטשיים ודביקים בכיכובם של כינורות מלוקקים תוך כדי התעלמות כמעט מוחלטת מהצ'לו, הקונרטה בס וכלי הנשיפה. ובחיאת: לעשות ביצוע של חמש דקות לTHICK AS A BRICK ואחריו לעשות ביצוע של 10 דקות לBUDAPEST?!?!?! זה לא הגיוני! חברים יקרים, צר לי לומר את זה, אבל בניגוד אליכם, אני מאוכזב, שבור וגמור מההופעה הזאת. אין לי ברירה אלא לפסוק שאיאן אנדרסון: TO OLD TO ROCK'N'ROLL..... אולי אפילו not to young to die?

למעלה