נו חבריא

שלמונזה

New member
נו חבריא

היה מפגש או לא? חוויות משהו???? אני אישית באתי לאיזה 5 דקות וזהו... נפגשתי עם שלום תומר וניסן ואח"כ הלכתי..

כמה שזה מתסכל...

הגעתי בערך רבע שעה קודם. איפה שכתוב גני יהושוע. בשלוש ועשר/ורבע התחלתי להסתובב. הגעתי עד מול הלונה פארק ולא ראיתי אף אחד שאפשר לשייך לפורום משינה או כל פורום
"סרקתי" עד רבע לארבע ופיניתי את עצמי מהמקום...
פאשלה שלי שלא לקחתי מספרי טלפון. היה לי רק את של אופיר והוא היה לא זמין.

Vdrums

New member
טוב אז ככה.

באמת עניין הטלפונים היה טעות קטלנית. אני וניסן הלכנו מהשלט של גני יהושוע עד ללונה פארק והלאה, כנראה שפיספסנו את אסף בדקה. בכל מקרה יצאתי מאוד מאוכזב מחוסר ההיענות של האנשים ובמיוחד של אופיר... ואבי נרדם... ולא הגיע... אני וניסן ישבנו באוטו שלי איזה שעה... וזהו... חבל באמת חבל... בכל מקרה אני נסעתי לבארבי וקניתי כרטיסים להופעה של יובל אהוד אביתר וברי ביום חמישי :)

darksideonline

New member
תומר..

כל הזמן שאלתי מתי זה אף אחד לא אמר לי בכל מקרה היה קר לא הבנתי איך יצאתם אבל לא זאת היתה הבעיה ,העניין שלא היה מה לעשות אחרי שניפגש לכן חשבתי שהכי טוב להפגש באיזו הופעה קצת לפניה או בדירה של מישהו כדי לראות כל מיני קליפים ועוד

Vdrums

New member
שני דברים וקצת...

1 לא היה כזה קר לא צריך להיסחף. 2 שבוע אנחנו כותבים פה על המפגש... אם יצא מצב שיבואו אנשים להופעה ונוכל להיפגש זה יהיה סבבה אבל מצד שני יש אנשים שאין להם תחבורה לחזור הביתה וזה בעייתי מבחינתם. בקשר לדירה זה בעייתי, כבר העלינו את הנושא, מי ינדב את הבית שלו? (אני הייתי עושה את זה בכיף אם הוא היה מתרוקן מתישהו). אני מודה שהתיכנון היה די לקוי, אבל לא בצורה כזו שתצביע על זה שמפגש אחר יצא יותר טוב כי אין היענות מצד האנשים. חול המועד היה תאריך מצוין לכולם, חופש מעבודה, מלימודים, תחבורה ציבורית לכל נטולי הרשיון והרכב. בכל מקרה. אני שמחתי מאוד לפגוש את ניסן, ואת שלום ויפית לשתי שניות וחצי... אני מקווה שנוכל להרים מפגש נורמלי מתישהו... עוד בעניין פגישה בהופעות, אני בבארבי ביום חמישי אז אם מישהו מגיע שירים ת'יד

Vdrums

New member
יש אפילו תמונות מהמפגש אבל אני

צריך אישור מגבוה כדי להעלות אותם... (תפעילו לחץ על ניסן, חחחחח)

שלמונזה

New member
ואי איזה מזל שלא נשארתי...!

(בלי לפגוע בתומר וניסן כמובן) שלום כל הזמן שאל אותי למה לא נשארתי, ואמרתי לו שזה מה שאני חושבת שיקרה שהם ישארו שם לבד...! כמה חבל

Lenard

New member
יש לי משהו להגיד לגבי זה...

צ'שמעו... כל הרעיונות האלה של מפגש הם רעיונות מעולים... אבל הכי חשוב הוא שמשינה תהיה מעורבת. אני לא הכי מגובש אתכם, אני בקושי כותב בפורום, אבל אם כבר להפגש אז לעשות את זה בסטייל, למשל באיזה מקום, שאפשר לנגן בו כולם ביחד שירים של משינה... או אם כבר בפארק אז שמישהו יביא גיטרה... כי משינה זה מה שחשוב... סתם דעה...

Vdrums

New member
תודה רבה, אבל היתה גיטרה

ופארק הירקון זה לא סטייל בשבילך? להשיג משינאי זה לא פשוט בכלל. אבל הרעיון היה להיפגש להכיר אחד ת'שני לנגן ולשיר ביחד...

Lenard

New member
שמע...

פארק הירקון הוא בהחלט מקום נחמד, ובטח לפגישה של משינאים (ההיסטוריה...) אבל קח לדוגמא אותי, עזוב שהייתי בטיול ולא יכולתי להגיע, אני גר במושב ליד ירושלים, לירושלים לוקח לי להגיע חצי שעה, אז תל אביב? ובמצב הכספי שלי, זה קצת פרוייקט... אז אני אומר, שאם כבר לקבוע עוד פגישה, א, שיהיה אצל מישהו, ב, תודיעו הרבה זמן לפני - שנוכל להתארגן בהתאם.

גם מבחינתי היה מתסכל

חשבתי שאני אוכל להגיע אבל בסוף לא הגעתי =\ בימים האחרונים הייתי כלוא בתוך ערימות ספרים...ככה זה כשאתה בן 16 לקראת בגרויות :( ולצערי מפאת חוסר תקציב (אוי המיתון) אני גם לא מגיע להופעה היום בבארבי...אבל שמעתי חדשות נפלאות היום :) כמו שכולכם כבר בטח יודעים ומי יודע...אולי נערוך מפגש כשברקע נשמע משינה לייב :) ובהרכב מלא.

למעלה