נו חבריא! כולם יודעים פה איך כולם נראים חוץ ממני ......... מתי עושים משהו ביחד?......
א ארטמיסיה New member 24/11/02 #1 נו חבריא! כולם יודעים פה איך כולם נראים חוץ ממני ......... מתי עושים משהו ביחד?......
T tofit New member 24/11/02 #2 גם לי אין מושג איך כולם ניראים... בעצם חוץ מאחד.... אל תרגישי נורא בקשר לזה
S sysQo New member 24/11/02 #5 הייתה לי הרגשה שזו את ../images/Emo13.gif פשוט שכחתי את הניק שלך פה ממש מצחיקה הייתה ההיא מהלילינבלום הא? רקדה כאילו מקסימום בראד פיט לידה
הייתה לי הרגשה שזו את ../images/Emo13.gif פשוט שכחתי את הניק שלך פה ממש מצחיקה הייתה ההיא מהלילינבלום הא? רקדה כאילו מקסימום בראד פיט לידה
D DJ Dawn New member 24/11/02 #6 *עכשיו* אני יודעת מי אתה... ../images/Emo41.gif הממממ... ואין לי מושג על מי אתה מדבר (סורי, יש לי ראיה סלקטיבית לזכרים בלבד... ).
*עכשיו* אני יודעת מי אתה... ../images/Emo41.gif הממממ... ואין לי מושג על מי אתה מדבר (סורי, יש לי ראיה סלקטיבית לזכרים בלבד... ).
S sysQo New member 24/11/02 #7 קשה לי להאמין שכבר שכחת את ההיא שחיקית ואפילו בצורה ממש משכנעת! ולפני ה"*עכשיו* אני יודע מי אתה" לא ידעת מי אני וסתם חשבת שכל מי שפה מכיר אותך? אני מכיר אותך בניק אחר וכנראה גם את מכירה אותי בניק אחר.
קשה לי להאמין שכבר שכחת את ההיא שחיקית ואפילו בצורה ממש משכנעת! ולפני ה"*עכשיו* אני יודע מי אתה" לא ידעת מי אני וסתם חשבת שכל מי שפה מכיר אותך? אני מכיר אותך בניק אחר וכנראה גם את מכירה אותי בניק אחר.
D DJ Dawn New member 24/11/02 #8 פשוט הצצתי לך בפרטים באייסיקיו... (נפלאות האינטרנט) עכשיו אני יודעת על מי אתה מדבר... (לא ידעתי שמישהו ראה שחיקיתי אותה :-*)) לא, לא כולם פה מכירים אותי... אבל לפחות 6 אנשים יקרים כן. פשוט חפי ואני צמד-חמד (מה, לא?).
פשוט הצצתי לך בפרטים באייסיקיו... (נפלאות האינטרנט) עכשיו אני יודעת על מי אתה מדבר... (לא ידעתי שמישהו ראה שחיקיתי אותה :-*)) לא, לא כולם פה מכירים אותי... אבל לפחות 6 אנשים יקרים כן. פשוט חפי ואני צמד-חמד (מה, לא?).
S sysQo New member 24/11/02 #9 im skilled in the art of noticing אני תמיד שם לב לפרטים קטנים ולא חשובים גם חפי חיקתה אותה אם אני לא טועה. בכל אופן אני עפתי משם בסביבות 3:30 עקב שעמום אטומי אפילו ברחבת המטאל.
im skilled in the art of noticing אני תמיד שם לב לפרטים קטנים ולא חשובים גם חפי חיקתה אותה אם אני לא טועה. בכל אופן אני עפתי משם בסביבות 3:30 עקב שעמום אטומי אפילו ברחבת המטאל.
P pimpf New member 24/11/02 #10 טוב אז אני לא חיקיתי אותה היא פשוט נתנה לי "נגיחה" בעזרת שני איברים בגוף שלה... גגגרררררר...... כמעט קיבלה בעיטה! פחחחחח חפי
טוב אז אני לא חיקיתי אותה היא פשוט נתנה לי "נגיחה" בעזרת שני איברים בגוף שלה... גגגרררררר...... כמעט קיבלה בעיטה! פחחחחח חפי