נו חברות,

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifגם אני הייתי (פעם ראשונה) D:

אבל ראיתי רק את טלי מהפורום XD ומתי חילקו מים?
פיספסתי את זה ._. ודעו לכן שלהיות במחזור במקום כזה, שכל השירותים שם זוועתים ברמות על- זה הדבר הכי לא נחמד שקיים
אבל אחרי הכל- היה ממש כיף D:
[חוץ מאיזה איזה קטע ששכבתי שם על הדשא, ואיזה אחד דרך לי על הפרצוף וכמעט שבר לי את האף
והמפגר הזה בכלל לא שם לב והמשיך לרוץ >>]

Stinki Winki

New member
אאוץ'.0_0

אני הלכתי עם הראש קבור בדשא כדי להמנע מלדרוך על כולם.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifבהחלט אאוץ'

ואני וחברה שלי הלכנו אחת אחרי השניה- מי שהייתה מאחורה החזיקה לראשונה את השער והלכנו שתינו עם ראש למטה, תוך כדי מלמול 'רק שלא נידרוך על איזה מישהו'. אנשים שם היו פזורים על הרצפה בכל מקום, ואפילו דיי קרוב לבמה היו מעגלי ישיבה/שינה..אני לא מבינה איך אנשים שם נשארו לשבת כשיש קהל קופצני במיוחד שדרס את כל מי שבדרך ><

טיפלנו במישהי שדרכו לה על הפרצוף!:O

זו לא היית את נכון?
חילקנו מים לאלה שעמדו ממש ממש קדימה, במשך כל ההופעות..אגב בתור אחת שחפה תראש לתוך הדלי בשביל להוציא אותם, הם לא נראו טוב במיוחד

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifלא זו לא הייתי אני../images/Emo122.gif

למרות שאם זה שמאחוריו לא היה דוחף אותו שיתקדם ולא ימשיך לעמוד עליי- גם אני הייתי מגיעה לטיפול אצלכם S: אוה, אז לא הייתי שם..ונראה שלא הפסדתי מים טובים במיוחד XD

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלא ראו את מי ששכב על הדשא...

פתאום, בחמש-שש, כשכבר נהיה אור אז רק קטלטנו כמה אנשים ישנים על הדשא
הייתי גם פעם ראשונה^^ חילקו מים בהופעות... באמצע האנשים, הייתה במה כזאת ועמדו עליה אנשי ביטחון וחילקו מים כדי שאנשים לא יתייבשו... אוך, כן.. חברה שלי גם הייתה במחזור, וליוויתי אותה, בעע

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifחישבתי את זה,

[כדי לא להירשם אצל הבני דודים], ו-לא ישנתי-24 שעות, ואז ישנתי רק 12 שעות.. כי יש בצפר ): אבל לפחות יש מתכונת במחשבים [מסכנים] אז מתחילים מאוחר^^ לא הייתי קרוב לבמה באף הופעה [ואת סינרגיה לא ראו בכלל
השמש הייתה בדיוק מאחוריהם
הם נראו כמו צללים כאלו
] וזה לא גרם לי להפסיק לקוות שאני אגיע קדימה
לא מצאתי מלאא אנשים, אבל אלו שכן מצאתי, מאוד נהנתי איתם
. לא הכרתי כמה שירים- אבל זה לא גרם לי לא לקפוץ בכל זאתP: לא אכלתי כלום ושתיתי קצת קולה, ולא עשיתי פיפי- אבל לא הייתי רעבה
ודרכנו על אנשים- כמה שניסינו ממש לא לדרוך.. ]: ממש-ממש נהנתי
ואני פשוט נורא נורא מתלהבת מזה, אז אני חופרת לכם על זה
סליחה..P:

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif בסוף יצאתי עם חברות

היינו במופעים, והאי הפעם הביאו את ג'קו איזינברג ומורן אהרוני ואז את דנה אינטרניישנל XD ואז הלכנו לטייל ברחובות העיר הדפוקה שלנו XD כמה חברות השתכרו אבל אני לא :p (מי משתכר מחצי כוס וודקה? ) ואז עשינו צחוקים XDDDD וב2 בלילה הייתה לנו דודא לאוכל אז הלכנו לאכול XDDD

למעלה