נו, זונות.

Mystic Dragon

New member
היה אחלה!

אחלה סרט, היה טוב לראות את כולם ונהנתי לאללה. דין, הרגת אותי מצחוק. אה, ותודה על התמונות! הן מצוינות.

Orbital Shadow

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif

ועכשיו אני הולכת להוכיח לכם שאני לא באה עם אותם בגדים לכל המפגשים! כן, זה הכעיס אותי. אני משקיעה, ואתם אומרים לי שאני באה עם אותם בגדים?? זובי! אוקיי, הנה אנחנו מתחילים: מפגש ראשון, הייתי שם שעתיים
אני לובשת ג'ינס שאין לי כבר שנים אבל הוא היה מאוד מתרחב, את הסווצ'רט של השיקאגו בולס ולא רואים אבל מתחת יש לי גופיה בצבע תכלת.

Orbital Shadow

New member
סבבה, הלאה../images/Emo60.gif

מפגש מס 2, סוף החופש הגדול בין ח' לט', הבאתי את יערה איתי^^ וול וול, מה אתם יודעים- אני לא לובשת אותם בגדים מהמפגש שעבר!

Orbital Shadow

New member
לילילי../images/Emo60.gif

טוב, עכשיו מפגשת ב... סוכות נראלי. אין לי מושג, אניווי- זה קטע חשוב מאוד!!!! שימו לב. אני לובשת פה מכנסי כדורסל אפורות ו, החולצה הלבנה הזאת:

Orbital Shadow

New member
היא לא דומה../images/Emo60.gif

לחולצה הלבנה הזאת: (שמשום מה הציצים שלי נראים בא גדולים למידי Oo)

RoCKeR121

New member
אלוהים ישמור...כמה כיעור

בכל התמונות במפגש אני נראה מפחידדדדדדחחחחחחחח חוצמזה היה אחלה בחלה של מפגש וממש נהנתי לסבול את הפנים המכוערות של כולכם(דין אל תבכה, זה לא אישי, אבל אני פשוט לא נמשך אליך) אני מת עליכם ולילה טוב נתראה במפגש הבא:)

וואלה

צודקת. אבל את תמיד גם גופיות לבנות, זה לא משנה שהן לא דומות לגופיות הלבנות האחרות-הן עדיין גופיות לבנות. ואיך את רוצה שאני אבדיל בין כמה גופיות לבנות? הגופיות הלבנות היחידות ששאני מבדיל ביניהן זה גופיות סבא חלקות, גופיות סבא שרואים עליהן פסים כאלה שהן תפורות ככה וגופיות סבא עם כתם עמבה, זהו. אצלך הן כולן חלקות [חוץ מההיא עם התחרה שהיא דיי מגניבה^^]

למעלה