נו, ומה עם עזאם עזאם?

eliranri

New member
פרסומות... חחח הקטע עם פרוזק היה...

פרסומות... חחח הקטע עם פרוזק היה ענק זה שהם באו להיכנס ואז יצאו להשתין ורק אז חזרו בכל מקרה למי ששאל על עזאם עזאם, אסף אמר שהוא אולי יהיה ביום רביעי. וואי אנשים בבקשה תשתדלו לבוא השבוע כי אני ממש ממש מת ללכת לתוכנית!!! חוץ מזה זה גם יכול להיות מיני-מפגש פורום.

ll Princess ll

New member
חחחחחחחחח

כן, ואחרי זה אסף ניגב את הידים כמה פעמים,גם אחרי שהתיישב,( מישהו שם לב?) מעניין לראות את אסף בלונדיני
,אמנם יש לי דמיון מפותח אבל לא עד כדי כך.....

Cמיכלי

New member
האמת שזו ממש לא בעיה...

למצוא תמונה של אסף כילד בלונדיני, אם תתאמצי מספיק חזק, תוכלי למצוא אחת לפחות, באינטרנט. ככה זה כשאמא שלך היא אחת מסופרות הילדים המפורסמות בארץ, סביר להניח שהיא לקחה אותך לכל מיני אירועים כשהיית ילד ובטוח היה שם מישהו שצילם. אז אם לא היה ממש לא נעים לעשות לו את זה (ואם לא הייתי נכה היי טקית והייתי יודעת איך לעזאזל עושים את זה), הייתי מעלה פה גם את התמונה שאני יודעת שקיימת באינטרנט. אבל בגלל כל הגורמים שציינתי, אני משאירה לך את החיפוש. בהצלחה. ואגב הוא היה ממש, אבל ממש מתוק. ולקורא הנאמן (או שלא), אסף הראל, נראה לי שהמבוכה שחסכתי ממך כשלא צרפתי את התמונה, בהחלט רואיה להערכה.

ll Princess ll

New member
../images/Emo24.gifתודה

מיכלי על מה שכתבת (ואת בכלל לא "נכה היי טקית", גם אני ניסיתי להעלות תמונות ולא הצלחתי). אני הבנתי אותך טוב טוב ואני אחפש בעצמי, פשוט אם לא יהיה לך קשה, תני לי איזה רמז או כיוון! לפחות באיזה אתר מצאת את זה? תודה מראש מאמי!

ll Princess ll

New member
../images/Emo41.gif

תראי מיכלי, אני חיפשתי כבר ב-google,yahoo,nana,walla,tapuz..ועוד כמה, מצאתי תמונות של נירה הראל אבל לא ראיתי את התמונות של ילדיה.. תגידי לי באיזה אתר מצאת, אוקי? תודה!

ll Princess ll

New member
תודה !!!!!!

תודה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפי מה שהבנתי אסף הוא בתמונת שחור-לבן (כי בתמונה צבעונים נכדים של נירה לא בנים) נכון?
תודה נשמה!!!!

פלגמט21

New member
אני זיהיתי אותו רק בתמונה של

"הילדים שלי ובנות זוגן" או משהו כזה.. בשורה הלפני האחרונה מצד ימין. הוא שם עם שיער, מה שממחיש חד משמעית כמה טוב שהוא הלך על קרחת.

ll Princess ll

New member
אם אני לא טועה

הוא גם בתמונה של "וכך, ילדים, באים הספרים לעולם" (ליד הילד עם הכיפה) זה אסף נכון?

אמא של אסף..

היא אחת מהסופרות האהובות עלי. זכתה בהמון פרסים. דירבאלק להריץ עליה כאן צחוקים..

ll Princess ll

New member
אין מצב!

התכוונתי לכתוב כאן! אף אחד לא צוחק וגם לא יצחק על נירה כמובן! כל אמא זה קדוש!

eyalros123

New member
אסף כילד בלונדיני

לא משהו שפוטושופ לא יכול לסדר אגב רציתי לעשות קרחת ("כמו אסף הראל!") אבל אמרו לי שאני יראה כמו חולה סרטן (אין לי גבות כמו שלו) אז ויתרתי על הרעיון.

eyalros123

New member
היה פעם מקרה דומה

שהוא אירח את צבי יחזקאלי (הכתב לענייני ערבים של חדשות 10 יחד עם אלון בן-דוד התותח) והתקשר אליו איזה משהו מהשטחים משהו ואמרו שאולי הוא יבוא לתוכנית אבל זה היה באמת בלתי אפשרי

la bella dama

New member
הזכירו את שם אהובי ב60 שניות!!

פרויד
פרויד שולט!!!!!!! ואגו וסופר אגו...למה להזכיר לי פסיכו?!?!?!?!ארררג..

למעלה