נו ומה יש לכם להגיד על זה???

stubborn woman

New member
לא מתאים לך השם

הוא דווקא מזכיר לי מישהו חמוד שלמד אתי

Miss Jerusalem

New member
../images/Emo85.gif

איך המדינה תוכיח שאכן כוחות הביטחון שלה מועילים וועושים עבודה מצויינת? הרי ידוע שבכל חג שלכם יוצאת כתבה על מניחת פיגוע
בעדין חמוד, מה שכחת שיש ערבים גם במדינה שיכולים להיפגע מפיגוע.. בבפיגוע שקרה לפני כמה שנים, נהג האוטובוס היה ערבי, ובמקרה במקרה מהכפר שלי, והוא נפצע בשתי הידיים קשות. ובכל זאת עזר לנפגעים, לא ראיתי שציינו בעיתונות שערבי סייע לעזור לנפגע, מה שנאמר, היה: נהג האוטובוס שגם הוא נפצע ניסה לעזור לנפגעים..... ולגבי 200 (ולא 400( הלוחמים (ולא המתאבדים) מה הייתם רוצים שייקרה יעני? לירות שם ולהרוג על ימין ועל שמאל ולאנוס ולהרוס חופשי בלי שתהיה התנגדות. בישראל הייתם קוראים לזה אי נאמנות למדינת ישראל, לא?!! חבל "אתם מוכיחים את עצמכם כל פעם מחדש"

mike00

New member
את מצחיקה כי אפילו מנהיגי החמאס אומרים בפה

מלא שאלו מתאבדים.....מי שחוגר על עצמו חגורת נפץ והולך להתפוצץ בדרכו אל 72 הבתולות הוא לא לוחם.. וזה לא 200 אלא 400,200 נשים ו-200 גברים....תקראי שוב את הכתבות באתרים האחרים ותווכחי בעצמך.. בקשר לנהג באוטובוס מהכפר שלך,את מוכנה לתת לי את המקום והשנה שבו זה קרה? אני לא מאמין לך שלא ציינו שהנהג שנפגע היה ערבי,לא בגלל שהמדיה שלנו כל כך מחפשת להדגיש את תרומתכם אלא בגלל שזה סיפור יותר נמכר.... ומעבר לזה אתם רוצים שוויון,מה זה משנה אם הנהג היה ערבי או יהודי? מה שחשוב זה שנהג אוטובוס נפגע והעניק עזרה למרות מצבו.. ולצערי בכל חג יוצאת כתבה על פיגוע שנמנע מכיוון שהרוצחים מארגוני הטרור מחפשים להכות בנו כל הזמן,יום חג או יום חול לא עושה עליהם רושם....ואולי אפילו המוטיבציה מוגברת בימי חג....

Miss Jerusalem

New member
../images/Emo85.gif

טוב, לגבי המס' צודק.... לא , מתאבד זה מי שנכנס למדינה ומפוצץ את עצמו, אלה לוחמים, זכותם להגן על ארצם... אתה כל כך תופס את מה שחמאס אומרת על מתאבדים, ולא חושב בכלל להאמין שבאיסלאם מתאבדים הם כופרים. ואין בכלל בכל הספר הקדוש, אלקוראן, איזה משפט שאומר שמתאבד הוא בדרכו ל 72 בתולות. יש הבדל בין לוחמים למתאבדים. בלי קשר לערבים, יהודים, פלסטינים וישראלים, אני חושבת שהיוזמה של 400 לוחמים להילחם אם תהיה שם פעילות רחבה, או איך שקוראים לזה, זה צעד מוצדק ותגובה טבעית שבכל מדינה הייתה מתרחשת. ושוב אני שואלת, בישראל אם היה צבא זר נכנס לארץ והיו חיילים שנמנעים מלמלא את תפקידם, הייתם קוראים לזה בגידה ואי נאמנות למדינה לא? ובקשר לפיגוע שסיפרתי, היה בשוק מחנה יהודה ב 30.7.1997 ..... זה לא מקרה אחד אגב, ובלי ללכת רחוק מדי בזמן. תחזור טיפה למלחמת לבנון השניה. אתה קורה תגובות בד"כ אחרי כל כתבה שאתה קורה? אפשר לראות בתגובות כבר התעלמות מוחלטת מהנפצעים הערביים של המדינה, תוך ירידה עליהם קשות מכל הבחינות. למה? ולגבי השוויון, על איזה שוויון אתה מדבר? מה אתם נותנים שוויון מתי שבא לכם וגזענות ושנאה מתי שבא? בטח שלא משרת את האינטרס שלכם לקפוץ כל פעם ולהגיד שערבי ישראלי נפצע פה ועוד ערבי ישראלי נפצע שם. כי איך תוכלו לטפח את השנאה של יהודי המדינה כלפי ערביי המדינה?!

SHITBREAK3

New member
יש הבדל בין חיילים שנלחמים

לבין אנשים ששמים על עצמם חגורות נפץ קופצים על טנק ומתאבדים

Miss Jerusalem

New member
../images/Emo85.gif

זה בדיוק מה שאני אומרת, יש הבדל בין לוחמים לבין מתאבדים. איך אתם קוראים לאנשים שמתכוננים ללחימה מתאבדים? כבר החלטתם? טוב, אין להם טנקים והנשק שיש לכם כדי להילחם בהם. מה שנשאר להם זה להיות נשק נודד. לא שאני מצדיקה התאבדויות. אבל כמה שאני מנסה להסתכל אחרת על התמונה, אני מגיעה בסוף למסקנה שהם מגיבים בצורה טבעית על המתרחש. רק שצבא הישראלי רואה בזה כמעשה לא נורמלי, כי הצבא רוצה שישבו משולבי ידיים וייתנו להם להמשיך עם הפשע חופשי שם. ותסכים איתי כשמדובר על פשע, עלו כמה כתבות כאן על מה שצבא מעולל באזרחים שם, תחזור אחורה בפורום.

mike00

New member
את ממש מצחיקה...

מתאבד זה מי שמתאבד...לא משנה אם זה בנחלתו או בנחלת אחר.....התאבדות אסורה על ידי הדת היהודית ואני מעריך שגם על ידי הדת המוסלמית...למרות כל זאת הרוצחים שמייצגים את הדת שלך בעולם נכון להיום משתמשים במתאבדים... אולי בקוראן לא כתוב כלום על 72 בתולות אבל יש מספיק אנשי דת חכמים אצלכם שלא מפסיקים להזכיר את זה לילדים ממשפחות מצוקה...ובנוסף הם לוחצים עליהם להתאבד...... לצערי לא מצאתי כתבות מאותם ימים לגבי הפיגוע אלא רק תיעוד לכך שהוא קרה ולכן אני מעדיף שלא להאמין לך אלא לשכל הישר שאומר שאם אזרח ערבי באמת עזר לאזרחים יהודים שנפגעו אז המדיה היתה עטה של הסיפור ומסקרת אותו.. את אומרת אם תהיה שם פעילות רחבה כאילו שיום בהיר אחד החליטה מדינת ישראל להכנס ולחסל פלסטינים... כבר 8 שנים שאתם יורים קסאמים על אוכלוסיה אזרחית-לא עוד!!!.... אני מבטיח לך שברגע שיכנסו לשם כוחות צבא בהדרכתם של הרמטכ"ל החדש ושר הבטחון החדש,מי שאחראי לאלימות שם ומי שיעמוד בין צה"ל למחבלים[אזרחים תמימים כביכול] עוד יתחננו בפני העולם שיפסיק את פעולות צה"ל שם... במקום לשבת ולדבר על שלום,ואת יודעת לא תמיד חייבים להסכים אבל צריך להתחיל איפשהו הפלסטינים תמיד בחרו בחרב.. הימים שבהם ישראל ישבה ושתקה ובלעה את הצפרדע עומדים להסתיים... אנחנו נעבור לשיטה של רבין שכל כך אהבתם,מדברים על שלום כאילו אין טרור ונלחם בטרור כאילו אין שלום... רק שהפעם לא יהיה זה רבין למעלה....הממשלה הופכת ימנית יותר ויותר..... בקשר לנפגעים הערבים במלחמת לבנון.....הם אמרו בפה מלא שאין להם טענות כלפי חיזבאללה שפגע בהם,בשכנים היהודים שלהם ובמדינה שלהם....הם הכריזו על אלה שנרצחו על ידי חיזבאללה כשאהידים...מה את מצפה שניתן לבוגדים האלה צל"ש?? אנחנו נותנים שוויון למי שבאמת תורם למדינה באופן שווה או לפי יכולתו...האוכלוסיה הערבית[רובה] לא תרמה מאז ומעולם ולעולם לא תרגיש שייכת אם תמשיך כך...

Miss Jerusalem

New member
../images/Emo85.gif

נכון שמעת לא מעט על 72 בתולות, אך מה שניסיתי להגיד שכל שכר שמקבלים מאלוהים זה לא על להיות מתאבד, ולא על להרוג זקנים, נשים וילדים (מה שאסור לחלוטין באיסלאם)..... אתה כבשת את אדמתם, הם לוחמים נגדך. אז מה בדיוק הבעיה עם זה? זה שהם מתאבדים על מנת לנצח אותך בארצם? זה הנשק היחיד שנשאר להם כנראה. עוד משהו, אני לא באתי לגונן על מעשיהם שם. מה שניסית להעביר זה, זה שהם נלחמים מול הטנקים ונגד הצבא הישראלי, זו תגובה טבעית לחלוטין.. ולגבי הכתבה,הם לא הזכירו, אתה יכול להאמין למה שתרצה, זה לא מה שמזיז לי, לכאלה עמדות אנחנו ערביי ישראל רגילים כבר... כבר 8 שנים שאתם יורים קסאמים על אוכלוסיה אזרחית-לא עוד!!!.... אתם יורים??!!! מי אנחנו בדיוק?! הם הכריזו על אלה שנרצחו על ידי חיזבאללה כשאהידים לא הבנתי מה בדיוק הפריע לך במשפט הזה??!! מה זה משנה איך קוראים לאלה שנרצחו על ידי חזבאללה?! אז איך נקרא להם בבקשה?! בגלל זה הם בוגדי המדינה?! מה שכחת שיש גם יהודים מהמדינה שלא באו בטענות לחזבאללה, ורק האשימו את ישראל במה שהיא מעוללת לעצמה?! למה רק תופסים כל עימדה לא רצויה מצד אזרחי המדינה הערבים ובוחרים לדבר עליה?! אם כך אותם יהודים שהאשימו את ישראל במלחמה הם בוגדים? ולא נאמנים למדינה? אנחנו נותנים שוויון למי שבאמת תורם למדינה באופן שווה או לפי יכולתו אתם לעולם לא נתתם ולעולם לא תתנו שוויון לערביי המדינה. כך חונכתם, לשנוא ערבים.

aviadbarel

New member
אני מסכים איתך שחונכתי לשנוא ערבים, אבל..

הפרדוקס הוא שאת ושכמותך חינכתם אותי לשנוא ערבים. בבית הספר לימדו אותי להעריך אתכם ולכבד אתכם בדיוק כפי שאכבד את הוריי. משפחתי חינכה אותי לסובלנות וכבוד הדדי. אבל רק כאשר תפסיקו לבגוד בעמכם (ישראל) על ידי שותפות במעשי טרור, על ידי העברת מידע לגורמים עוינים, על ידי הסעת מחבלים, אז נוכל לסבול אתכם. ואגב לעניינך - "לוחמים" אלק.. הבעיה היא שאותם "לוחמים" לא נלחמים בלוחמים, אלא הם פחדנים מכדי לעשות זאת אז הם נלחמים בנשים, זקנים וטף. לו היה להם האומץ לשים על עצמם חגורת נפץ, ולפגוע בחיילים (מה שלעיתים נדירות מוצאים איזה פחדן שאוזר אומץ לעשות) עדיין לא היינו אוהבים אותם כי הם פוגעים בחיילינו, אבל אז הם היו לוחמים שנלחמים את מלחמתם. הם פוגעים באזרחים חפים מפשע, שכל פשעם הוא שהם לא מוסלמים (ולפעמים הם פוגעים גם במוסלמים בדרך, אבל בטוח שלא זו היתה הכוונה). ולשאלתך לגבי אלו שנרצחו על ידי חיזבאללה - לא אכפת לנו איך תקראי להם, מצידנו תקראי להם לוחמי מלחמת השחרור, כל עוד תביני שבמותם אחראי החיזבאללה ולא מדינה ישראל. אם תאשימי את ישראל ברצח מתוכנן בקפידה שתוכנן על ידי ערבי, את צבועה ולא מבריקה במיוחד. תפסיקו לעודד אלימות. תפסיקו לייצר שינאה. תתחילו לקחת חלק בבנין המדינה. תהיו אזרחים ככל האזרחים.

תגדירי "ארצם" ואולי אז נתקדם...

בואי נדבר על גבולות, ומתי הגבול הספציפי יהפוך לוחמים (כהגדרתך) לטרוריסטים.

Miss Jerusalem

New member
מגזען כמוך אני כבר מתעלמת.../images/Emo31.gif

כשתגיע לרמת הדיון , אולי אני אחליט לשנות דיעה.

גזען? -שיהיה../images/Emo4.gif

אחזור על שאלתי שוב. תגדירי את גבולות פלסתין בעינייך. וממתי טרור או התנגדות נהפכת ללא לגיטימיים. אני מחכה לתשובה, אם אין לך שכזו, כנראה שאת מתחמקת וירידה לפסים אישיים, תוך כדי שימוש בדמגוגיה זולה (גזענות) זה דרך קלה להתחמק מתשובה.

stubborn woman

New member
תענה

באיסלאם מי נמנה תחת הקטיגוריה שאהיד? הרי אתה בקיא בכל הנוגע לאיסלאם אז תענה

למעלה