נו דני......

נו דני......

עד שאני סוף סוף סוגרת תאריך אתה נעלם? אנא צור איתי קשר כדי לאשר הטורניר סופית מול הפועל. הם מחכים לתשובה שבת נהדרת, אורית

טורניר אוסישקין

היי אורית הנני כאן כמו ציפורים......! מתגעגע כמו תמיד! 1. מתאים התאריך בואי נלך על-זה! חכי מעט בודק ומאשרר עם חיים ועם עצמי ובסיועך.... מתאושש מעט בעצמי מהטורניר שנערך לפני יומיים-גם כוכב ת"א זכו בבית שלהם וגם אנוך בבית ד' כולל הבנות נצחון נאה על קב' שפרירים.(סיכום בהכנה-היה מבצע מורכב ומסובך ב4 אולמות) אני מקווה שיש להם החשק והכח לטורניר נוסף בקרוב--חכי אני איתך אני מאמין שעד 16.3 זה יתאים. חשוב לנסות ולבדוק עם אקים ר"ג-חוה לוי חברתך שיגיעו(הם לבסוף לא נכחו בטורניר בהרצליה) בסיוע "סימה-אנוך" נביא את בי"ס ישורון ואני מאמין שגם הקב' מאשקלון וירושלים יסכימו להגיע כמו שנה שעברה. תאריך 16.3 היה משורין לטורניר צפון ובהודעה מחיים לאי יכולת לשלבו ביום הספורט העממי -מועד זה הוא חלופה נהדרת. 2. תני לחזור אליך לאחר ברור עם חיים והמסגרות שצויינו ונוספות תוך 3-4 ימים מחזיר תשובה סופית-רשמתי לי ביומן ביום ד' 18.2.2004 שעה 13.30 לצלצל לאחד מהניידים שלך. בכל מקרה של איחור או רצון להקדמת התשובה נא לצלצל אלי (נו... תרשמי כבר על הפריג'דר) 544441 - 050 ביי מאמי... ~(גדול ממך באיזה 20 שנה אבל זה עדין מתאים) תזכירי לי לספר לך- על חווית לטרון שעברתי אמש. 100 כדורסלני בני הרצליה עולים לאנדרטת לטרון לסיור והרצאה של אל"מ עוזי מור-=לגיבוש, הגברת החוסן הנפשי ועדוד העיסוק בספורט גם כאורח חיים וגם למעשה גבורה-גם עד למשימה ולא פחות מכך להינצלות ממנה ומעבר לחיים מלאי ענין וספורט לאחר הפציעה .כהגדרתו 30 השנה שלאחר מלחמת יום כיפור היו לא פחות מלאים מ- 30 השנה הקודמות. במשך שעה בכיתי בערך 7 פעמים מזל שיש לי כושר גופני והתאוששתי במהירות כל פעם מחדש(בלי שירגישו הצעירים מסביב). ביי מאמי פעם 2...!

מה...אתה בן 60?????

וואלה, ממש פיטר פן.... אוקיי דני, אבל באמת תזדרז עם התשובה. תשתדלו לארגן מספיק קבוצות, אחרת זה באמת לא שווה את המאמץ. שבת שלום, אורית

דני בוקר טוב

לא כל כך הבנתי מההודעה שהשארת לי: האם יש קבוצות לטורניר או אין? אנא עדכן מכיוון שמבחינת הפועל ת"א התאריך סגור והאולם שלנו. אודה על עדכונך אורית

אורית שלום

היום נשלחו חוזרי ההרשמה לקבוצות מהמשרד אני מניח שכבר ביום ראשון תהיינה תשובות

לאורית../images/Emo21.gif../images/Emo101.gif../images/Emo124.gif../images/Emo78.gif|כסל

בהמשך לשיחתנו ודף ההזמנה המופץ באתר ונשלח בפקס לכלל מסגרות הכדורסל,נייצב הטורניר על 6-8 קב'. 3-4 בכל בית.ונקווה לטורניר לבבי ומעניין עפ"י מסורת המקום.ממתין בקוצר רוח לפגוש את דרור וכמובן עוד ויתר שחקני סמסונג-כי תקשורת זה עסק משפחתי אצלנו. מאחר וביום זה נערך גם יום ספורט בצפון ומרבית צוות המשרד אמור להצפין לשיחה במהלך שבוע הבא לצרכי ואמצעי עזר לסיוע מצידנו להצלחת יום זה. והעברת הנתונים לחיים ועדי-לאישורם וטיפולם.

למעלה