נו דיברנו על משחק לא יצא כלום

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifחחחח כן.. רק

הוצאנו את מתיו מניאק!!.. והוא ממי ממי ממי ממי!!!

אבל אל תשכחי שזה היה רק חלום../images/Emo70.gif

Pagra Baleben

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifסיכומישחק../images/Emo70.gif

זה קר יום אחד בתחילת הקיץ, מתיו פרי התהלך לו ברחובות ניו יורק כשפתאום הוא שמע שקוראים לו.. "מתיו!!! מתיו!!! הוא התבונן לצדדים ולא ראה אף אחד.. אבל פתאום הוא ראה את ג'ניפר אניסטון באה אליו בריצה. מרוב התנשמויות והתנשפויות היא בקושי הצליחה לדבר. כמעט חנוקה היא אמרה לו בבהלה: "ראיתי את קורטני קוקס עושה תאונה..." ואז מתיו אומר: "מה?!?!?!? אני לא מאמין איפה היא?!?! היא בסדר? אהולהים..." והוא מתקשר מייד לאמא שלו ואמר לה: "אמא, המשימה הושלמה." אמא:יופי...את יודע מה לעשות עכשיו........ מתיו: כן.... ומנתק את השיחה.... הוא הולך לבית חולים כדאי לבדוק מה שלום קורטני , כי בכל זאת הוא צריך לשחק אותה מתחשב ואז בעלה של קורטני בא ואומר גיליתי אותך אני יודע שזה אתה מנסה להרוג.....אבל זה לא יצליח לך כל אני פה לידה מתיו יוצא מהדלת ואומר..... לך לעזזל דיוייד!!! היא שלי עכשיו!! אתה לא ראוי לה.. דיוויד: נראה לך שלא יאמינו לי.. כולם כבר בצד שלי אירגנתי אותם ואתה לא!! אה! נדפקתתת! מתיו חושב לעצמו: אוי לא..מה אני אעשה עכשיו?! אה-הא! יש לי רעיון...* אני ארעיל את קורטני ואז היא תהיה בצד שלי ותוכל לצדד לצד שלי... (לא הזכרנו את מאט) מאט שמע הכל!!!! מאט אמר: מתיו!! מתיו!! קום!! קום!! זה היה רק חלום!!.................. שנמצא לזה שם

L i l A L o

New member
חחחח יצא סיפור נחמד ביותרררר

אבל היינו יכולים להמשיך אותו עוד שיהי ארוך אבל לא נורא יצא נחמד ביותר... תארגנו עוד משחקים זה ממש נחמד ככה

L i l A L o

New member
לא... *שיעול*אני התחלתי*שיעול*

חחחח אני התחלתי תהודעה הראשונה את המשכת..... אבל כפי שאני אומרת...חפיףףףף

על השם שאני המצאתי../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

אני
אמרתי את דיבריי...........איזה טובה אני

ענבל שאנשים יכנסו לפורום ייחשבו שזה

עוד חלום אמיתי, או שמו נורא קרה למת'יו
חס וחלילה וחס

למעלה