נו... גם כן תאריך...

Knotted String

New member
נו... גם כן תאריך...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

סתם תאריך פיכסי... מה זה ה30.4? שום דבר טוב לא קורה בתאריך הזה... אז כן, מכבי ניצחה את צסק"א... אבל גם כן ניצחון... סתם חרא של תאריך, אני אומרת לכם. רק דברים מגעילים קורים ביום הזה. יש לי פעולה ממש גרועה להעביר.. ושעתיים היסטוריה ברצף... אה כן, ולעמר (Wing Chan) יש יומולדת.
אז עמר, מזלטוב
המון המון ברכות ואיחולים, ושכל מה שתרצה יתגשם
שתצליח בהכל, ובלה בלה, וכל מה שמאחלים ביומולדת, אני לא טובה בזה... אז פשוט תחשוב על מה שאתה רוצה שיאחלו לך, ותאחל לעצמך כאילו זה ממני, טוב
המון בהצלחה בהכל, ותמשיך להיות העיראקי השיכור הסאדיסט והמטורף שאתה, ורק... תזכיר לי בן כמה אתה שוב
יומולדת 16, 17 או מה שיתחשק לך שמח

NJS

New member
לא חשוב?!!

דבר של פעם בעשר שנים לא חשוב?!

NJS

New member
הכוונה

של הפרצוף הזה זה זו קריצה נכון? איזה גאון אני! מה שמזכיר לי שרציתי להגיד לכם שאני היחיד בכיתה שלי שקיבל מאה בהיסטוריה !בלי ללמוד בבית!

Knotted String

New member
אה... לא..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

זה היה פרצוף מרים גבה... כי די פיספסת את המסר של ההודעה, וקצת לא הבנת שזה היה בצחוק. חבל, אבל מה לעשות.

NJS

New member
האמת...

שאני כן הבנתי שזה היה בצחוק נ.ב אם תשימי לב גם הכוונה של קריצה זה בצחוק (יענו את אומרת שזה לא חשוב וקורצת)

מזלט טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מטוס זעיר ללא טיס לך, שייתגשמו כל משאלותיך, ותהנה מהחיים! הרבה אושר, עושר, כושר, ויושר לך

ע(ווווווווו)מרררר!!!

מזל טווווווווווובבבבבב!!!!!
יומולדת שמח!!! ו.. גמני לא טובה בברכות.., אז הנה הרבה אייקונים ^^

NJS

New member
אה וואלה

מזל טוב לעמר! הדיכאוניסט של הפורום! והברכה המסורתית (אבל עם שינוי בגלל אופייך): שתהיה לך גוויה יפה!

python 4

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

בחור חביב הוא עוֹמֵר חמוד ונימוּסִי מתוק הוא קָל וחוֹמֵר בדיוק כמו כל רוּסִי סתם הוא לא כַּזֵה למעשה הוא קצת מוּפרַע לפעמים הוא דֵי נִבזֵה לפעמים סתם ילד רַע (אבל מה זה משַנֶה כולנו חרִיגִים דנים בכל מִינֶי דברים והגִיגִים) אז איפה הייתי? אָה לבחור יש יום הולדת מזל טוב עד מאָה יום גדול זה למוֹלֵדֵת נֵאַחֶל לך הכּל ברכות ואיחולִים and remmember most of all עליך כאן חולִים בּחַר נא שָי צַנוּע שנִיתָן למעוּלִים אוֹתִי בּפֵייז כַּנוּע או צ'ק של חָ"י שקָלִים

python 4

New member
וכמו שנהוג לאמר פה בפורום../images/Emo65.gif

"גם אני לא טוב באיחולים". אז תאחל לך מה שאתה רוצה בשמי! מזל טוב.

yaarangel

New member
מזל טוסט..../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

אמממ..שיהיו ךל הרבה אושר כושר בריאות ועושר שתצליח בהכל ושכל החלומות שלך יתגשמו(
) אני גם לא משו בדברים האלה..
אז אפילו שלפעמים התגובות שלך קצת לא פוגעות..<
> שיהיה לך מלא מלא מלא מזל טויייףף
והנה כמה סמיילים..בעעעע..כי הברכה לא יצאה משו...

SaberTooth

New member
זה יום לפני 1 במאי../images/Emo70.gif

(היום דיברנו על 1 במאי בבצפר בקולי קולות וערסים מכיתה ט' צעקו לו "קומוניסטים תמורת שלום!") המפ, עומר
אני ממש ממש גרוע בברכות (שאלו כל אחד שמכיר אותי והיה לו פעם יום הולדת), אז קבל מזל טוב
ועד 100 כ-20
סימלי ביותר.

סרינה99

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif|שי

BlackCuty

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifמזל טוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שתחייה באושר ובעושר עד עצם היום הזה...סתם! שיהיה לך הרבה מזל טוב חלומות יתגשו וכולי וכולי....! אמממ...נוסיף גם עד 120, והצלחה בכל תחומי החיים!

midnight dragon

New member
מזל טוב עמר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

שתמיד תהיה לך כרס יפה ושתישאר בלונדיני לעד..
שתישאר אבא שלי
ותפסיק כבר לבגוד באמא..
אממממממ... יום הולדת 17 שמח
(תידרס ממשאית.. סתם

למעלה