נו, בשעה טובה התקנתי FS9

OMERTLLF

New member
נו, בשעה טובה התקנתי FS9

לציין שאני עוד מאלו ששיחקו בFS3.... בכל מקרה, נתב"ג כבר הותקן וגם שדה דב. מחפש תוספים אחרים שאתם ממליצים עליהם במיוחד. בעיקר לכבדים (אני מעדיף איזה 747 תובלה מאשר לירג'ט). כ"כ - מחפש קישור לפאנלים איכותיים (עברתי על AVSIM) ולא ממש התלהבתי
אם בא לכם להזכיר לי: 1 - פתיחת דלתות? 2 - תזוזת שרוולים? בנוסף, קיבלתי אישור נחיתה ב30, עשיתי את הסיבוב ולא מצאתי איך מדווחים פיינל וכו. בסופו של דבר גם מצאתי את עצמי נוחת על איזה מטוס שהתחיל להריץ...
המלצות
תודה למי שרוצה לעזור לחטיאר.

תשובות.

לגבי תוספים מומלצים, אני ממליץ ללמוד טוב טוב טיסת מכשירים על הצסנה הדפולטית, ואז לעבור לתחום המטוסים בתשלום, כבדים כגון PSS777, PMDG737NG, PMDG744, והרשימה עוד ארוכה. תגיע לגשר, ונעזור לך לחצות, או ליתר דיוק: כשיהיה לך כיוון מוגדר, נשמח לעזור. לגבי דלתות, כברירת מחדל פתיחת דלת ראשית מוגדרת כ-SHIFT+E. בכל זאת, הייתי ממליץ לך להכנס להגדרות המקשים, כך שתדע בדיוק איך לעשות כל דבר, ואפילו לשנות לפי נוחיותך שלך. שרוולים לרוב אינם נעים בתוספים בסיסיים, בטח שלא בסינרי ברירת המחדל. רק בתוספים המתקדמים ביותר (מעט מאוד חינמיים, רובם בתשלום) ישנה האופציה להפעלת צוותי קרקע והתחברות לשרוול. בנתב"ג החינמי החדש אפשר, אגב. הכל כתוב בקובץ הרידמי שבא יחד עם התוסף, שם יגידו לך בדיוק מה צריך לעשות בכדי להפעיל כל אופציה בתוסף הספציפי ההוא. לא להתעצל, ולקרוא דוקומנטציה. לגבי אישור נחיתה, ברגע שקיבלת אישור נחיתה, ללא הדרישה "דווח פיינל", אתה לא צריך לדווח, מותר לך לנחות. אם אושרה לך הגישה (לצורך העניין, ראייה 30), אך לא אושרה עדיין נחיתה, בפיקוח הוירטואלי של הסימולטור הפקח יתן לך אישור נחיתה באופן עצמאי (ללא דיווח נוסף שלך). במציאות (או ברשתות השונות, עם פיקוח אנושי) כנראה יבקשו ממך לדווח פיינל, ואם לא, וכבר קיבלת אישור נחיתה, מי אתה שתתלונן? בהצלחה בהמשך, ברוך הבא לפורום

OMERTLLF

New member
Danke schoen

מכיר ILS,VFR,IFR,NDB,VOR וכו'. אמנם את חלקם לא לעומק, אבל זה לא סינית בשבילי... PMDG אמרת... אצטרך עוד קצת זמן להסרת חלודה ואז נבדוק את זה. כ"כ, המלצות לסטיק

למעלה