יש לי חדשות בשבילך:
זה שמישהו דופק מדבקה על משהו עם איזה סמל, לא אומר שהוא באמת עשה התאמות.

לחבר שלי יש סט אלחוטי מקלדת ועכבר של MS. כן כן - מקורי של Microsoft משהו שהיא אישרה לשים עליו את הלוגו שלה.

הוא עבד תקין עם Windows 7, אבל לאחר שדרוג ל-Windows 10 הפסיק לתפקד לחלוטין!
הוא פנה לתמיכה של MS וקיבל מהם מכתב רשמי שאומר: מוצר זה אינו נתמך ב-Windows 10 ולא צפויה להיות תמיכה.

מה תגיד על זה?
מקלדת ועכבר, הכי תקניים, והחברה שיצרה אותם לא תומכת בהם על מערכת הפעלה שלה עצמה...

אני בטוח שאם אתאמץ אמצא לך גם מוצרים שלא מתאימים ל-iPhone למרות שיש עליהם מדבקה כזו ולא של איזה סיני אלמוני.

אגב, אם אני מבין נכון, המכשיר שלך הוא לא בדיוק על טהרת גוגל. OPO יוצאי עם Cyanogen או איזו גרסה שלהם?
בדקתי את היישום של GoPro על חשבון הבדיקות של החברה שלי שיש עליו יותר מ-20 מכשירים שונים, ולמעט אלה שיש עליהם מערכת הפעלה 4.0 ומטה, הוא מסומן כמתאים לכולם, כולל כמה שהם בכלל לא טלפונים אלא מערכות לרכב.

מעניין מדוע באמת הוא מציג שאינו מתאים לטלפון שלך, אבל אני בספק רב אם לגוגל יש קשר כלשהו לזה...

וכן - כל יצרנית טלפונים עושה מה שהיא רוצה - זה נקרא תחרות ומגוון וזה דבר מצוין!
בברית המועצות הקומוניסטית אפשר היה למצוא במכולת רק סוג גלידה אחד בטעם אחד ויחיד. פשוט היית "גלידה".

בישראל, יש עשרות סוגי גלידה בכל מכולת שכונתית, שלא לדבר על סופרמרקטים.
אז חלק מהן בטעם מגעיל, חלק מסוכנים למי שיש לו אלרגיות, ויש כאלה בהכשר חלבי והכשר פרווה וכו' וכו'.
האם אתה מוביל איזה קמפיין להפסקת הביזיון הזה והכרזת גלידה רשמית אחת בישראל שמתאימה לכולם בכל זמן ובכל מצב?