נו, בוא ננסה גם.

Padme Amidala

New member
נו, בוא ננסה גם.

זוכרים את מה שגיא (אוונגליון) הראה לנו? בוא ננסה גם, אני אשים פה תמונה מהזאגה, ונמציא לזה תרגום משלנו...

Padme Amidala

New member
*בואו*, ו...

אני יודעת שמתחילים עם היידן
נשבעת לכם, בחרתי תמונה אקראית וזה מה שיצא לי. דין, לי, מכם אני מצפה להכי הרבה יצירתיות בהתחשב בתמונה

MajorWinters

New member
היידן במחשבותיו../images/Emo19.gif

היא שוכבת פה. כמעט ערומה. לנצל את זה? אני לא יכול אני ג'דיי... אבל היא נראית כל כך טוב והיא ערומה אבל אני ג'דיי אבל אף אחד לא יודע. היא שוכבת ערומה!!! אבל זה נחשב אונס, היא לא הרשתה לי. אבל היא ערומה היא בטוח רומזת! מה עושים? כן? לא? טוב נו...

Padme Amidala

New member
מממ, טוב, אני אנסה:

מעניין עד כמה הבניין הזה גבוה. אם אני אקפוץ, כמה סלטות אני אוכל לעשות בדרך? שווה לקפוץ בכלל? שווה לחיות? למה אנחנו חיים בכלל?! מה המשמעות של החיים?! טוב, ניסיתי

ממממ.....

"He knows!... I know he knows... He thinks about it... I see him now, he is probably thinking about it right now.... So what?! What do I care what he thinks?! I shouldn't be embarrassed... SO WHAT IF HIS SWARTZ IS BIGGER THAN MINE!?!?"

אם...

אני קופץ מכן ועד לתהומות קורוסאנט, ואני מכפיל את המהירות בדרך... תוך כמה שניות אני נמרח על איזה ספידר אחד? מה לגבי שניים במכה אחת? חשב את הסיכויים ונמק תשובתך!. **אנקין בראש: 'אובי וואן והשאלות היגיון שלו...'

למעלה