נו בבקשה.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מאיפה מישהו יודע מה שאקירה אוהבת ומה לא? יש סיכוי שהיא שונאת אותנו, זה בדם שלה. גם עם לבנון היינו בשלום ופתאום הפציצו אותנו, השנאה הזאת זה בדם שלהם. אך אתם יודעים אם שאקירה אנטישמית או לא? היא יכולה להעמיד פנים בישביל הקריירה שלה ובאותו זמן לקפוץ ולשמוח כשנופלים הפצצות הללו בישראל. היא סה"כ בן אדם. קול יפה, נקודה. שיי מגעיל מיצדכים לפתוח שרשור על המונדיאל ועל ההופעה של שאקירה ועל המלחמה בצפון לא לפתוח כלום אלא להגיד בשירשור כשמישהי אומרת לכם את דעתה. אתם מעריצים שלה? או סוגדים לה? כי ניראה לי שאתם יותר סוגדים לה מאשר מעריצים אותה.

THE ILLEGAL ONE

New member
למה בכל פורום פתחו?

אז עם לא פתחנו עכשיו אז ניפתח מחר מה זה משנה מתי? לא כל פורום זה חובה לפתוח שירשור כזה עם נגיד אני בפורום סימס אז אני הגבתי שם את דעתי וכך גם אחרים בפורומים אחרים אין שום צורך להגיב מליון ו 1 פעם על אותו נושא. לא רגע עוד שנייה תגיד לי שבגלל שלא פתחנו שירשור אנחנו אנטישמים בני זונות.

אל הבנתם אותי...

כנראה לא הסברתי את עצמי טוב. - אף אחד לא יודע עם שאקירה אנטישמית או לא. יש הוכחה לכך שהיא לא אנטישמית, יש הוכחה לכך שהיא כן? יכול להיות שהיא מעמידה פנים בגלל הרווח שיוצא לה ויכול להיות שלא, לא ידוע. - בקשר לדם שלהם, צודקים, דם זה דם, אבל כמו שהלבבנונים היו בסדר איתנו ואז הפציצו כי זה משהו בדם שלהם שהם יתמכו בחיזבאללה, שאקירה לא "תפוצץ" אותנו, אבל אולי בגלל המוצא הערבי והתמיכה במוצא שלה יכול להיות שיש לה משהו נגדנו. אבל כמובן שזה אף אחד לא יודע, אין אפשרות להיכנס לראש שלה. - בקשר לפתיחת שירשור, היתכוונתי לזה שאתם כן יכולים לפתוח שירשור על המונדיאל, שגם הוא כמעט בכל פורום מוזכר, כי שם שאקירה מופיעה, אבל לפיצוצים לא. כמובן שלא כל פורום פתח וזה פורום שהנושא שלו לא קשור לנושא של ההפצצות, ועל זה טעיתי, מודה, סליחה
כמו שהסברתי אין לי שום דבר נגד שאקירה, אני אוהבת לישמוע אותה, לראות תמונות שלה, לעצב תמונות שלה, לראות קליפים שלה וכ"ו... ולא היתכוונתי לבוא אליכם בטענות, אני שוב מתנצלת
שאקירה היא אחת מהזמרות האהובות אליי, ואני שוב, מתנצלת, כי לא הסברתי טוב את הטענה שלי. מקווה שזה יותר מובן

mikeyy

New member
עזבו אותה. היא לא תשנה את העמדה שלה

אז שיבושם לך. תאמיני במה שבא לך. כפי שאיינשטיין אמר: "הרבה יותר קל לפרק אטום מאשר לפרק דעה קדומה".

אני רואה שלא למדתם כלום מהשואה

בשואה בדיוק ככה התייחסרו ליהודים! אתם שונאי את שאקירה כי היא חצי לבנונית,אתם מחליטים בשבילה מה היא שונאת ומחליטים בשבילה אם היא שמחה או מאושרת מכך שמפציצים אותנו. תגידו,אתם נורמלים?! אתם צריכים להתבייש!!!! השואה התצחילה מקנאה בכך שרוב היהודי הצליחו בכל התחומים,ובשנאה כללו את כל היהודים שהיו! אתם צריכים להתבייש בכלל שאתם מדברי ככה על אדם שאתם לא מכירים,ומה קשור לא פותחים שרשור על ההפצצות לסוגדים?! אז היא חצי לבנונית,אז מה?! כאילו מה אתם רציניים?!איזה שטויות! אין לי מושג מה הסיבה לכך שלא פתחו פה שרשור,אבל לשם כך יש פורום מיוחד שהתפרסם בימים האחרונים,כך שאין פה צורך בשרשור! ומה בדיוק הקשר של שאקירה להפצצות מה היא עושה את זה?! מכל העניין של הגזענות העם היהודי צריך הכי ללמוד,כי היהודים סבלו מזה הכי הרבה במשך השנים,ואת מתעלמים מכל זה! בתור התחלה,אם אתם רוצים שהאנטישמיות והגזענות כלפינו תפסיק,אתם צריכים לתת דוגמא ולהפסיק את זה קודם! כי המ שהולך פה בשרשור הזה זה פשוט גזענות בפני עצמה. שונאים את שאקירה?! בכיףף!!!! עופו מפה ואל תחזרו! לא נאה לכם שאנחנו "סוגדים" לה?! שתקו ותתמודדו! ותפסיקו עם הקטע של האנטישמיות כי זה ממש לא נכון! היא לא גזענית כלפי היהודים,אבל אתם אלה שגזענים כלפיה!

ועוד משו!

יש 5489865456 זמרים ואומנים שלא היו בארץ...אז מה,גם הם אנטישמים?! שיט אנחנו פשוט מוקפים! גם ריקי מרטין התכוון לבוא וביטל כשגילה שאנחנו יהודים! וקלי קלרקסון ממש משתתפת בתוכניות ההפצצות נגדנו! אתם כל כך צודקים! מי שלא מופיע בארץ אנטישמי!!! אתם מושפעים..=\ ואין אומן שהוא מחליט לאן הוא טס! הוא יכול לבקש מקום מסויי להופיע בו מהאמרגן שלו,אבל אף אומן לא קובע! אז פלורי וכל הגזענים למיניהם...לכו מהפורום הזה כבר!

דם זה רק משהו שעוזר לנו לחיות

ולא משהו שנושא איתו רגשות ודעות קדומות. אז די כבר עם החאלטורות "זה בדם שלה!" מה אתם ילדים קטנים?! בדיוק כמו שהנאצים דיברו... "היהודים הם השליחים של השטן,זה בדם שלהם!"

THE ILLEGAL ONE

New member
../images/Emo45.gif צודקת בכל תגובותייך בגלל שקלי

לא באה אז היא אנטישמית? לפי תדובתכם זה אמור להיות ככה: כן הכלבה הזאת אנטישמית היא עכשיו חוגגת על הבר!

pringles1

New member
צודקת ב-100%../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

../images/Emo31.gif כל השירשור הזה מיותר.

אני בעד למחוק. תראו, זה ברור שהיא לא תשנה את דעתה, ולכן זה פשוט חסר טעם להגיב לה ולנסות לשכנע אותה, כי זה לא יעזור.

12ShakirA12

New member
אין טעם למחוק...

היא יכולה להביע את דעתה... ואנחנו לא חייבים לשכנע אותה בזה ששאקירה לא אנטישמית, אם היא רוצה לחשוב ככה אז שתישאר עם המחשבה הזאת והפסד שלה

כל שונאי שאקירה למיניהם

אין לכם בכלללל זכות לשפוט אותה! למה מי אתם בכלל?! אתם כאלההההה קטנים לאומתה,עשיתם בכלל שלישון ממה שהיא עשתה בחיים?! היא תורמת חצי מהחיים שלה לצדיקים,היא מארגנת ארגוני צדקה,היא נגד מלחמות והיא דואגת להביע דעה בקשר לזה ברוב הראיונות שלה,היא שונאת את כל הרועה שיש בעולם,היא משתדלת לתרום לנזקקים ולאנשים רבים בכדי שבעולם הזה יהיה טוב יותר. ומה את עושים חוץ מלשבת על התחת מול המסך ולזלזל בא או לדבר עלייה ככה?! הא?! במה זה תורם?! חוץ מלהמציא עלייה שמועות,להחליט שהיא המארגנת של החמאס ופשוט להוציא לה שם הפוךךך לגמרי ממה שהיא אתם לא עושים כלום! אז איך זה תורם בדיוק?! אתם לא מגיעים לה לקצה של הרגל,ואתם לא שווים בגרוש את מה שהיא עושה למען האוכלוסייה. ויש לכם עוד ת'חוצפה לבוא לפה ולפתוח ככה ת'פה שלכם?! סתמו ת'לועהה! וחוץ מזה אם היא כל כך שונאת את ישראל למה היא כתבה בשיר שלה מילים ודברים הקשורים ליהדות?? היא אמורה לשנוא אותנו לא?! אז תפסיקו להיות כפויי טובה! ותתחילו להבין טוב טוב שעד היום לא יצאה שוםםם הוכחה אמיתית או הקלטה או וידאו שמוכיחים משו לגבי זה שהיא אנטישמית!

יש לי חברה מבוגטה בקולומביה

אני לא קשורה לפורום אבל רציתי שתדעו שלפני 3 שנים כשהייתי בדרום אמריקה חברה טובה שלי שהיא קולומביאנית, סיפרה שזה דבר ידוע ששקיראה בעד הצד הערבי והפלסטינאים ואפילו אנטי-ישראל, רק שזה פוגע במכירות אז את דעותיה הפוליטיות היא שומרת לעצמה. כי המון אנשים מהתעשייה בארה"ב הם יהודים. אולי זה נכון אולי לא וזה גם לא הופך אותה לאוייבת ישראל אם היא בעד הפלסטינאים, מותר לכל אחד שתהיה לו דעה. אבל אני נוטה להאמין שהיא בצד הלבנוני וככזו בזמן מלחמה צריך להיות מודע לזה שהיא הייתה שמחה שמדינת ישראל תמחק. זו דעתי זה כמו קט סטיבנס ששנים הערצתי את המוסיקה שלו וכאשר הוא נהיה מוסלמי קיצוני וחבר בחיזבללה ( ידוע שהוא תורם כסף לחזבללה אפילו סירבו לו להכנס לישראל פעמיים ) זרקתי את כל האלבומים שלו ( לא כי אני פחות אוהבת את המוסיקה) אלא בגלל שהוא אויב המדינה היקרה שלי, ולקנות דיסק של קט סטיבנס ( יוסוף איסלם בשמו החדש) זה לתת כסף לטרור.

למעלה