נו בבקשה.

perrinat

New member
מה הפאקינג קשר?

שכנה שלי סורית, שאני אתחיל לפחד? ודודים שלי איראנים... אולי הם יזרקו עלי נשק גרעיני. נו, באמת... אז זו שצריכה להתעורר
לא כולם שונאים את ישראל!

pringles1

New member
טוב נראה לי שכבר אמרו הכל...

איזה מזל שלא מכירים אחד את השני מאחורי המסכים- את כ"כ נעל... וזה דיי מזל בשבילך פלורי... יאללה שיהיה לנו סופ"ש שקט ואם אפשר גם לא טיפשי *אהממ*פלורי*אהממ*

פלורי2

New member
תראו..

זה לגמרי ילדותי מה שאתם עושים. לא קיללתי אותכם, לא העלבתי אותכם, אתם אלא שמתנהגים בצורה הכי ילדותית ובאלימות מילולית. אני לא חושבת שאתם צריכים להתגאות בעצמכם, כי אולי יש פה גדולים ממני, אבל המילים האלה זו לא הדרך. תגידו את דעתכם, תגיבו, אתם יכולים לטעון שאני לא צודקת. אבל אתם תוקפים. כמו ילדים קטנים. אולי אתם באמת כועסים כי אתם אוהבים את שאקירה, אבל בחייאת-תדבר כמו שצריך. בשביל מה להתחיל פה ריב עם מילים? עדיף להתווכח ברמה מאשר ברמה של תינוקות. לא כך?

W800I

New member
טוב

דבר ראשון אימרי *אתכם!! אין דבר כזה אותכם ואת חוזרת על זה מאה פעם. :) דבר שני: את זאת שבאה לפה בהצהרות כאילו שאקירה היא ראש החמאס והיא רוצה להרוג אותנו, היו שמועות ששאקירה אמרה שהיא לא אוהבת יהודים, אבל זה רק שמועות, חלק מהמכרים של שאקירה הם יהודים העורך דין שלה יהודי וכ'ו.. אני מצטער אבל את מדברת שטויות, מה אומר עליה שהיא חצי לבנונית? שום דבר, כמו שהבנת בארץ ישראל מסתובבים אלפי עדות, אם תתחילי לשנוא כל אחד בגלל העדה שלו מצבך גרוע ביותר. אז אני מציע לך, ללכת מפה ולא לחזור.. :)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאז מה שאת אומרת../images/Emo15.gif

בעצם זה שאנחנו צריכים להפסיק לאהוב אותה כי יש מלחמה ואם היא תרצה לבוא לארץ אנחנו..צריכים להתנגד כי..בתקופה הזאת..היא בטוווווווח באה לפה כדי להבריח לכאן פצצה גרעינית ולהטמין אתה מתחת לכותל זה מה שאת מנסה להעביר
לכי הביתה טוב

פלורי2

New member
לא אני פשוט לא מבינה איך אתם

ממשיכים להעריץ אותה כל כך אחרי ההרג שהם עושים לנו פה.

12ShakirA12

New member
היא לא.

ואם את רוצה להמשיך להאמין לזה שהיא אנטישמית אז שיהיה לך בכיף...

pringles1

New member
וואי בחיי שאין לי מילים לתאר את האט

ימות שלך... מה את לא מבינה בדיוק? כל מה שהוציאו עלייה אלו הם אך ורק שמועות ותאמיני לי שהיא בכלל נגד כל המלחמות הארורות האלה... תתביישי לך שאת מדברת ככה!

תאמיני לי שהיא לא כזו...בגלל שחברת

ילדות שלה קוראים לה "דנה כהן"-יהודייה...יש לה מכרים יהודים וכל זה.. ותאמיני לי שהיא לא שונאת יהודים,מוסלמים כי היא לא תרוויח מזה כי רוב תעשיית המוסיקה הם יהודים...ובקשר למה שקורה בישראל אני ממש מצטערת שזה המצב אבל בעזרת השם ננצח וכל החטופים יחזרו הביתה וכל מי שלא צריך להיות פה לא יהיה...

עגייב

New member
מההה?

וכל מי שלא צריך להיות פה לא יהיה... את זה לא הבנתי...תסבירי בבקשה

עגייב

New member
אם זה בקשר לפלורי

אז שיהיה...אבל אם זה קשור לערבים..אז גם שיהיה..כי מי את בכלל?

מי אני בכלל? המשפחה שלי תרמה

רבות לישראל מבחינה בטחונית וכלכלית, סבא שלי תרם כסף כדי שמדינת ישראל תתפתח מכל הבחינות,וזה בתקופה שמשפחתי הייתה בקולומביה, בני דודים שלי הגיעו לישראל בשנת 70+ והם היו עולים חדשים וגייסו אותם ליחידות מובחרות: שני טייסים,קומנדו ימי,גבעתי,דובדבן..אבא שלי היה עולה חדש מברזיל והוא השתתף בשתי מלחמות אחותי עולה חדשה-הנדסה קרבית, אני אזרחית ישראל אז אל תגיד לי מי אני,מי אתה?

עגייב

New member
לא איכפת לי מה סבא שלך

תרם...ומה הוא עשה למען המדינה הזאת.... אני כאן לא כי קוראים למדינה ישראל...אני כאן כי נולדי כאן וסבא שלי נולד כאן וסבא של סבא שלי נולד כאן... ורוב תושבי "המדינה" שבגילי..סבא שלהם לא נולד כאן...

טוב מה לעשות

בשנת 47 החליטו שזו תהיה מדינת ישראל-מדינת היהודים והחברים שלך אלו שעושים צרות... ומה אכפת לי איפה סבא שלך היה ,מה הוא כבר עשה?אני כבר מתארת לעצמי מה הוא עשה...

עגייב

New member
חחחחחחחח נכון

סבא עשה הרבה דברים האמת..הוא הוריש למשפחה שלי הרבה אדמות..ככה שיהיה לי ולבנים שלי ולבנים של הבנים שלי והבנים של הנינים של הנינים שלי איפה לבנות בעתיד
בקשר לחברים שלי...חח אני מקווה שימשיכו לעשות צרות לאנשים כמוך

סבבה תגורו פה

ובקשר לחברים שלך...לא יהיה להם אומץ להכנס לשכונה שבה אני גרה כי יש אצלי ימנים קיצונים פנאטיים שלא מפחדים להכנס לכלא..

למעלה