נו בבקשה.

פלורי2

New member
נו בבקשה.

הלבנונים מפציצים אותנו. שאקירה לבנונית. ואף אחד לא מעיז לכתוב על זה כלום, אה? אפילו לא לזכר הנפצעים? המתים? הפצועים קשה? אפילו לזה אתם לא כותבים? לא, באמת, אני אוהבת את הקול של שאקירה, את המראה שלה והגוף שלה. אבל תסתכלו מה הארץ שלהם עושים לנו, בחייאת תתעוררו כבר!

פלורי2

New member
חוץ מזה, מערצים יקרים.

שקירה שונאת את כולכם והיא בחיים לא תגיע לישראל. Wake Up!

ירדן88

New member
תעשי טובה תנוחי!!

אני מודעת למצב הקשה שיש בימים אלו במדינה,ובאמת אני כ"כ רוצה שזה יעבור כי זה כבר נמאס ומפחיד! אבל אין לך זכות לבוא ולהגיד כזה דבר על שאקירה...אבל ממש!! לכי לישון

mikeyy

New member
אויש באמת...

היא אשמה שסבא שלה מצד האבא נולד בלבנון?.. ככה שהיא לא ממש לבנונית..... גם תחשבי על ערביי ישראל, יש הרבה שבכלל לא מעוניינים בטרור הזה, ואוהבים את המדינה... אי אפשר להכליל.. לגבי ההודעה השניה שכתבת....באמת שאין לי מה להגיב...

W800I

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את רצינית?! שאקירה חצי לבנונית ואת בטח חצי עירקית, זה אומר עלייך משהו?

פלורי2

New member
אני לא חצי עירקית..

היא שונאת אותכם והיא מתה להפציץ אותכם כמו כל לבנון.

THE ILLEGAL ONE

New member
שאקירה כלבה!אתם צריכים לשמוע מה היא

חה חה!! הצלחתי לגרום לכם להיכנס
חס וחלילה שאקירה לא כלבה
פלורי את לא זוכרת אותי? זאת אני חן..מפורום סימס...

בעיה קצת...אבל אני מעדיפה להתעלם

מלבנון אני רואה אותה כקולומביאנית... לא אשמתה,שיש את לבנון וערבים... נ"ב גם קיאנו ריבס וסלמה הייק הם ממוצא לבנוני

עגייב

New member
לוסייה תתעלמי לבד

שאקירה חצי לבנונית והיא גאה במוצא הלבנוני שלה..והיא אפילו מגנה את הפעולות של צה''ל על אזרחים חפים מפשע...כן ..בגלל זה היו שמועות שהיא אנטישמית...היא אפילו ביקרה בלבנון והעיר שביקרה בה איפה שנולד סבא שלה מפוצצת...אבל חשוב לדעת ששאקירה היא נוצריה..ובלבנון יש נוצרים ויש מוסלמים שבכלל לא קשורים לחיזבאללה ולפעולות של חיזבאללה וכרגע הם משלמים על משהו שהם לא עשו... נ.ב...אני גם לא אשם שנולדת!

עגייב

New member
לוסיה חשוב שתדעי גם..

שלבנון וערבים קיימים הרבה לפני ישראל..ושאקירה בכל ראיון שלה מצהירה שהיא גאה מאוד אבל מאוד במוצא הלבנוני שלה..כי יש לה במה להתגאות..לבנון זה לא חיזבללא ..בלבנון יש אומנים ויש אומנות ויש עם שאוהב ורוצה לחיות ..עובדה המוסיקה שלה מאוד מושפעת מהמוצא הערבי שלה...ויש לה מעריצים ערבים מכל העולם..( בואי נניח שיותר מאשר המעריצים היהודים)..בקשר לשנאתה ליהודים זה שקר אחד גדול..היא לא שונאת יהודים והיא לא אנטישימית הדבר היחיד שהיא שונאת זה מלחמה ..ואם ראית הופעות שלה את יכולה להבין..היא ביקרה את בוש ואת הכיבוש שלו לעיראק..ובאחד הראיונות שלה היא דיברה על כמה אזרחים חפים מפשע מתים בגלל המלחמות והתקיפות אם זה תקיפות של טירורסטים ואם זה תקיפות של מטוסים..והביאה דוגמה את אפגנסטאן ואת עיראק ואת לבנון ( 1982 ו 1996) והיא דיברה ספיציפית על (סברה ושטילה)...אז היא מודעת למצב..ושתדעי שיש גם יהודים שיש להם אותה דיעה כמו שלה..(שמאלנאים בעיקר)..וכן בארצות הברית..ויש לה חברים יהודים.. ומי שנגד ההפצצות של צה'ל וחושב שזה מעשה איום..זה לא אורמ שהוא אנטישמי!

סבבה שתגנה... אני אוהבת אותה

וכל זה,אבל היא לא לומדת לקח..היא גינתה את מה שקורה בקולומביה וניסו לחטוף אותה ומאז שונאים אותה בקולומביה יותר מ-40%...ולא כולם אשמים סבבה אבל הם בחרו בחיזבאללה עובדה יש שני חברי פרלמנט מטעם חיזבאללה.. ואתה לא אשם שנולדתי? ואני לא אשמה שאתה גר פה...שוויון?

ומה זה קשור?!

זה כמו שאם יההי זמר גרמני ויבואו ויגידו "הגרמנים עשו ת'שואה" זה אומר שאותו זמר אחראי לזה?! ויווו כל כך קל להאמין לשמועה שהיא שונאת יהודים וכל כך קשה לקלוט ת'עובדה שזה שקררר?! וההערבה השניה שללך ממש לא הייתה נחוצה...ממש לא!

פלורי2

New member
זה לא שקר.

שאקירה שונאת אותנו, את ישראל ואת כל המעריצים שלה, וזו הסיבה היחידה שהיא לא באה לכאן להופעות, מה אתם לא מבינים?! ואני בכלל רואה שאתם אפילו לא פותחים משהו על המצב, לזכר אלו שנפצעו והכל.. זה ממש גועל נפש!

THE ILLEGAL ONE

New member
רגע למה ריקי מרטין וקלי לא באו?

אולי כי הם שונאטים אותנו?? לא, כי פשוט הם לא באו לכי תידעי מה קורה להם

ממ טוב אז אם היא שונאת אותנו

למה היא מוכרת את התקליטים שלה פה? הרי לפי ה"אמת" היא אמרה שזה הדבר האחרון שהיא תעשה לא?? וגם אם זה באמת מה שהיא חושבת,למה את חושבת שהיא תגיד את זה בציבור?! זה יהרוס לה את כל הקריירה אם היא הייתה אומרת את זה! כולם היו שונאים אותה ולא שומעים את השירי שלה או קונים דיסקים!!! וגם אם כל החארטה שאמרת פה היה נכון,תגובות שליליות מחוץ לפורום!

למעלה