נו באמת...

Fairy off Death

New member
נו באמת...

יהודי לא מגרש יהודי? ומה לגבי יהודי לא שופך חומצה על יהודי? או יהודי לא זורק מנורות מלאות סיד לבן על יהודי? או יהודי לא משתמש בילד קטן כנשק מול יהודי? תחשבו על זה...

טוב - סבבה.

יהודי לא יגרש יהודי - ואז גם יהודי אחר לא ישפוך חומצה, יזרוק מנורות מלאות סיד לבן, וישתמש בילד קטן כנשק - מול יהודי.. וגם לא יחסום כביש ליהודי. אני נגד אלימות בעיקרון, ובמיוחד כלפי אחים - אך, אני מבינה את המניע של אלו שהתנהגו כך. אז שישבו בכלא? אני חושבת שהם מוכנים לכך.. יום נעים!

OMER G17

New member
אממ...לפנות יהודי שגר ברצועת עזה...

זה בסדר גמור! כמובן שהתנאים יכלו להיות יותר טובים..אבל בטווח ההיסטורי אני לא ייתנגד להתנתקות רק בגלל הבעיות הקטנות שיש בה

Che guevera

New member
ומה בקשר לפנו ערבי שהשתלט על אדמות

מדינה בנגב?? אתה בעד??

OMER G17

New member
כן...אני מאוד בעד...

אני חושב שיש שיקולים למדינה אם מחליטים לא לפנות את אותו בדואי..אבל כמובן שאני בעד לפנות כל בית לא חוקי של ערבי בצפון או בי-ם ושל בדואי בדרום..שלא יהיה כל ספק

Che guevera

New member
או קי

בכל זאת אני מתנגד בכל תוקף לטרנספר של יהודים,מכאן נובע -גם של ערבים

OMER G17

New member
בסך הכול מדובר פה בפינוי מסודר של

מספר ישובים מבודדים לא מדובר פה על גירוש המוני ובלתי חוקי של אנשים ממקום שבו יש התיישבות במשך שנים רבות

Che guevera

New member
מעניין-גם הרודן סטלין חשב כך

כשהעביר בסך הכל כמה מליונים לסיביר באופן מרוכז ומחושב,מה זה כמה מליונים באוכלוסיה שמונה כ200 מליון נפש?? כלום נכון?? האם היסטורית המהלך של הרודן סטלין לגירוש אוכלוסיות שלמות מבתיהם באופן מרוכז ובמהלך מחושב הייה נכון??ממש לא כך גם ההיסטוריה תשפוט את הרודן שרון.

Che guevera

New member
ממש לא על כף המואוזניים

שרון נחשב בעיני הסמול לרוצח(סברא ושתילא)גם בעיני הערבים הוא מאוס,ועכשיו אצל מרבית היהודים הוא מאוס,כדי לחמוק מתיק פלילי מכר את המדינה ,אבל לא יעזור לו,התיק של היועץ כבר בדרך לפרקליטות -ובנו ישלם את המחיר.

OMER G17

New member
שרון עשה טעויות רבות בלבנון...

ואתה יודע מה יכול להיות שבכלליות על תרומתו למדינת ישראל השלילי היה גובר על החיובי..לא חשבתי על זה...אבל הנסיגה מעזה היא דבר שעליו אני חושב שמדינת ישראל צריכה להוקיר את שרון..תודה לך אריאל שרון שפטרת אותנו מהעונש הזה!

Che guevera

New member
תאמר לי בכנות

האם אחרי אוסלו של רבין לא התגעגעת ללפני אוסלו???ימבה דם נשפך בגלל רבין ההזוי,שהלך שבי אחרי עראפת וחבר יועציו מהסמול הישראלי,והתוצאה העלובה - ממש לא מצדיקה את המהלך האוילי של אוסלו א, ו-ב.

OMER G17

New member
אני הייתי ילד קטן ואני לא זוכר מה ה

יה לפני..יכול להיות שאוסלו היה טעות..אני יגיד בכנות שאני לא יודע...ואני לא מעריץ של רבין

OMER G17

New member
זה אכן אחד היתרונות היחידים שיש לי

ככה שתודה על ההערכה..ואני לא ציני

לא בסדר - בכלל.

לגרש יהודי מהבית שלו, ומהאידואולגיה שלו - זה לא בסדר בכלל. כן, זו אידואלוגיה - גם עצם העובדה שאנו כאן בארץ - זו אידואולוגיה.

OMER G17

New member
תלוי איפה הבית שלו..

והבית שלהם...בגוש קטיף בנצרים ובכפר דרום היה במקום שיהודים לא היו יכולים לגור בו....אלא אם כן יש לך הצעה ריאלית מה נעשה עם כל הערבים שמקיפים אותם?

למעלה