נו באמת

נו באמת

שעה ניסיתי, למעשה תחננתי. לא, למעשה קצת גירגרתי, קצת דילגתי והרבה התנדנדתי לי וכלום. פשוט מאומה גורנישט כמו שסבתי עליה השלום הייתה אומרת לי בכל הזדמנות. טיפה. אחת קטנה. מה רציתי??? הא??? טיפה של רוח לא יותר לא פחות. טיפה אחת קטנה של רוח. מה יש זה כל כך הרבה??? ריבונו של פתח תקווה מה בסה"כ ביקשתי? הא??? רוח!!! רק טוב!!!

*pank

New member
אם יש משהו שפאנק טובה בו...

זה לעשות רוח, אבל למרות כישורי הנשגבים הרוח שאני עושה מגיעה בקושי לזכרון יעקוב אז מה דעתך לעבור דירה????

פאנקילהההההה

דווקא אני אוהבת את זכרון ומאד!!! אני אחשוב על הצעתך. ובשל העובדה שרק שתינו כאן, שכל השאר פשוט עזבו או עפו עם הרוח (ולכן לא נשאר לי איך לעוף) אני שולחת את רוחמה חחח מזכרתי משכבר הימים, מתנצלת מראש אם זה טיפ טיפה אממממ גס אבל לא אני יצרתי אותה חחחחח צריך רק לפתוח רמקולים ולא לשכוח להדפיס כל הזמן!!! רק טוב!!!
http://www.secretarythemovie.co.uk/naughtywords/

גחליליתי ולכל החברים

אשלח לך במהרה צוף והרבה אהבה ותודה רבה על הקריאה הגעתי כמה מהר שיכולתי , למרות שעברו כמה שעות מעבירה לך אין ספור נשיקות
אוהבות וכמובן לך ולכל חברי הפורום ערב טוב הרבה אהבה וספרו חוויות נסערות מרגשות או על מה שבא העיקר שתמלא בליבנו את התקווה הגדולה שלחתי אבקת נוצצים לך ולכל החברים מלאת תקווה אהבה ושימחת חיים

למעלה