נו באמת!!!!!!!!!!

shokoklit

New member
נו באמת!!!!!!!!!!

זה נכון שבפורום הזה דיי מקפידים על סימון ספויילרים אבל הרגע קראתי את אחד הספוילרים היותר משמעותיים והורסים שיכלתי לקרוא נו באמת אנשים זה לא מתחשב ולא יפה וכמה זמן לוקח לשים סימן מסריח של ספוילר?! פשוט לא יפה...

shokoklit

New member
הספוילר

מישהו כתב למטה מה יהיה הסוף של הסדרה(לא השערה...כאילו שהוא שמע את זה איפשהו) ואמנם למטה כתוב "ספוילר מעלי" אבל אני קראתי את זה מאוחר מדי יכול להיות ואפילו סביר להניח שזה סתם בולשיט וזה לא ספוילר אלא סתם שמועות...אבל פעם באה אותו בנאדם ישים ספוילר רציני סתם רציתי (שוב) להעיר את תשומת לבכם למצב המעצבן

הדבר הזה קורה יותר מדי פעמים...

תתרגלי.. או שלא.!!!!!!!!!!!!! תנסי מעכשיו כל פעם לקרוא את השמות של ההודעות שמלטה ולמעלה לפני את התוכן... ככה זה כשזה מקום חופשי...:)

smgfan

New member
את זו אני...אז סליחה ../images/Emo140.gif

כתבתי בשרשור למטה איך לדעתי תסתיים הסדרה, והסתמכתי על חזרתה של דמות מסויימת בסוף עונה-7 וכתבתי על זה. אז אם זה זה, אז סליחה- אבל זאת היתה רק מחשבה או דיעה שלי אישית. ובקשר לדמות, לא חשבתי שזה ספוילר כי כבר כתבו על זה במלא כתבות וכולם יודעים על זה ודיברו על חופשי פה.

IDOffryn

New member
אם את מדברת על ההודעה של

ACID משהו.. אז שימי לב שהיא כתבה |ספוי.. בסוף הכותרת ולא שמה לב שזה לא הספיקה לה השורה אבל עדין היא הזהירה..

למעלה