נו באמת

נו באמת

מי שלא תיהיה המנהלת הזאת אבל עד שהיא מחליפה סקרים לוקח המון זמן כבר עצבתי בפעם ה-100 לסקר עם טאי ומאט וכול אשהר תישמעו יש לי אינטרנט ADSL וזה ממש מהיר אז אני עובד בקצב מהיר אז אולי תקימי יותר סקרים

niiko

New member
אה... טאי סליחה באמת!!

יש כאן עוד אנשים חוץ ממך!! ולוקח זמן עד שמצביעים!! אז תהיה סבלני!! והמנהלת עושה עבודה טובה אז שקט!!

יאקומו

New member
אה סליחה!

אתה נורא חצוף! אתה בא לפה ורוצה יחס שכאילו אתה היחיד פה?! המנהלת עושה עבודה מצוינת, ויש לה סיבות להשאיר את הסקר כמה זמן שהיא רוצה! היא לא חייבת לך דין וחשבון!

niiko

New member
נכון!! ואתה חוצפן

למה אתה צריך לעשות את זה?! עם אתה לא אוהב את זה, בעיה שלך, אל תבוא לכאן

star_female

New member
יש כרגע 3 סקרים...

בד"כ יש סקר אחד. לא צריך כל כך למהר עם החלפת הסקרים, במיוחד כשיש יותר מאחד... יש כאלה שלא נמצאים בפורום כל יום, ולא כולם נמצאים באותו זמן, אז למה להחליף מהר? גם אם יש לך ADSL ~_~ (גם לי יש ADSL, זה לא ממש משנה אם לוקח לסקר לעלות 10 שניות או חצי דקה...)

DiGiHiLa

New member
טאי!!!!!

אתה ממש חוצפן אל תדבר על אחותי ככה...!!!!לא כולם עונים על הסקרים בקצב שלך מה הקטע שלך???

star_female

New member
טוב, אל תתנפלו עליו... לכל אחד מותר

לטעות, פעם הבאה הוא לא יגיד כאלה דברים... o.o;

Digi Lista

New member
הפעם באמת נפגעתי!!!

עד עכשיו השתדלתי להחליף את הסקרים פעם בשבועיים-שלושה(שזה הרבה יחסיתלפורום שקיים חודשיים וקצת!!!), והפעם ניסיתי לעשות סקר אחד גדול, לא הלך ופיצלתי אותו לשלושה, הסתבר ששכחתי משהו באחד הסקרים ועשיתי אותו מחדש, והסקרים האלה נמצאים כרגע רק שבועיים, זה נראה לך הרבה זמן? הייתי רוצה לענות בדיפלומטיות ובחביבות כמו תמיד אבל ממש נפגעתי ולכן אני אענה שלא איכפת מהביקורת שלך, יש גבולות! אתמול מישהו החליט שאני עצלנית והיום יש עוד תלונות הפעם על הסקרים, למרות שבדרך כלל אני נוהגת להקשיב לרצונותיהם של חברי הפורום הפעם אני מקשיבה רק לבן אחד- לעצמי!. וחוצמיזה אתה חדש כאן איך בכלל אתה מעיז להעביר עליי ביקורת כזאת בוטה???אני עובדת כאן מאוד מאוד מאוד קשה, יש לך תלונות כלפיי תפנה אליי במסר, כמובן שאני יכולה להגביל אותך ולמחוק את כול השרשור הזה אבל אני לא רוצה! אני מאמינה בחופש הביטוי ולכן אני לא עושה כאלה דברים. שתדע שמאוד נפגעתי! ותודה למי שהגן עליי ועל הפורום!טוב לדעת שיש כמה כאלה שאין להם רק תלונות.

tady

New member
סטטה אל תתיחסי למה שהוא אמר

הוא לא יודע עד כמה קשה את עובדת הוא סתם אחד שחצן ו**** שחושב את עצמו למלך לפי דעתי הסקרים עוברים בצורה הגיונית ולא כמו שהשויצר מדבר

burhtk1

New member
~.~"

אני לא הייתי רוצה לקבל כאלה תגובות...טוב שזה לא אני...ובאמת סטטה עושה עבודה הכי טובה מכול מנהלי הפורומים שיש...ואם יש לך איזו בקשה אתה היית צריך לבקש בנימוס...<<כמו"למנהלת...את יכולה בבקשה להחליף את הסקרים יותר מהר?" ואפילו זה לא ממש טוב...בגלל שהיא לא צריכה לשמוע לכול אחד>> ~.~"

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

על התמיכה וההגנה מצידכם! אני ממש שמחה לשמוע שלא כולם כאלה ביקורתיים כלפיי(ואני עדיין טוענת שאפשר להעביר עליי ביקורת שלילית אבל כדאי לבדוק אם היא מוצדקת וגם איך להגיד אותה...)אני באמת מנסה שתהיו מרוצים(כמה אנשים אתם מכירים שעבדו יום שלם בלי תוכנת תמונות וישימו מעל 350 תמונות שהם ראו רק דרך הוורד? שזה סיוט?...)ואני בהחלט מוכנה להקשיב תמיד להערות, הצעות, בקשות...ואני מקווה שאתם זוכרים את זה! הפורום הוא לא שלי אלא שלכם והוא קיים ופעיל רק בזכותכם! ולמרות שלא תמיד הכול הולך(כמו בכול דבר...)אני יודעת שהאווירה כאן בפורום דיי בסדר לא?!
מתה עליכם!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo98.gif

זה הדדי!(אני שמה עכשיו עוד כמה תמונות בגלריות כדי שיהיו אחר כך תלונות...)

DiGiHiLa

New member
תאמיני לי....

לא צריכות להיות תלונות איזה תמונות יפות יש שם!!!!! את ממש משקעינית אל תשימי לב לילד הזה...

Digi Lista

New member
תראי דוגמא...

תסתכלי איזו תמונה חמודה של קוג´י שמתי כרגע...(אספתי אותה רק השבוע), אנשים מסויימים אולי לא יודעים את זה(כי יותר נחמד להתלונן...) אבל יש בגלריות מעל 1400 תמונות, זה הרבה בשביל בנאדם אחד לא?...

DiGiHiLa

New member
איזו תמונה חמודהההההה

זה המון לי יש פחות מ1400 תמונות.....אז לשים את כולם בגלריות ואי אימאל´ה את בטח עובדת מאוד קשה למה לא מעריכים את זה???????

Digi Lista

New member
שאלה טובה...

אני חושב שרוב חברי הפורום כן מעריכים את זה, כנראה שיש כאלה שאוהבים לקטר על כול דבר גם אם זה באמת לא מוצדק(וזה לדעתי לא מוצדק!), אני מתכננת כמובן להוסיף עוד תמונות!(אפילו שתוכנת התמונות לא עובדת לי כרגע ודרך הוורד זה סיוט...), עשיתי גם גלריה לשינזו,מדאבוט וסופר פיג למרות שבעיקרון זה לא נושא הפורום וגם בגלריה הזאת שמתי המון תמונות(את כול מה שהיה לי+ מה שיאקומו שלחה לי....). אני לא מבינה בכלל למה צריכים ישר לבוא בטענות ועוד חדשים!

DiGiHiLa

New member
החדשים...

עוד לא מכירים איך הפורום עובד אולי שהם יתחילו להכיר יהיו פחות תלונות...... והם יהיו יותר רגועים ולא יכעיסו ויעליבו...

Digi Lista

New member
אני מקווה שאת צודקת...

אם כבר להעביר ביקורת לפחות שתהיה עם סיבה, ואגב אי אפשר להצביע לסקר 100 פעמים, למיטב ידיעתי אפילו יותר מפעם אחת אי אפשר(אולי אני טועה...).

למעלה