נו באמת

rony143

New member
נו באמת

אני באה עכשיו לראות פרקים של סימפסון שהקלטתי בערוץ אחד בשבוע שעבר, והם התחילו את הפרק לא מההתחלה!!! מה הקטע הזה? עכשיו אני צריכה לראות את הפרק באינטרנט. מה בדיוק קרה? היה איזשהו אירוע שהיה חייב לחתוך חלק מהפרק? סתם רציתי לפרוק את תסכוליי על זה שבשעה כה מאוחרת אני צריכה לחפש את הפרק ברחבי הרשת ולחכות שהוא יעלה.

Benn Is Kane

New member
השעות שלהם נדפקו.

זה קרה בכל התוכניות של ערוץ 1. זה מה שקורה כשהטגנולוגיה שלך "מתקדמת", ונמאת איי שם בשנות ה-70, ואתה לא מסוגל לכוון את התוכניות שלך לשעות הנכונות. ערוץ עלוב. לא מבין בשביל מה אנחנו צריכים לשלם עליו.

kobi 23

New member
לא מצליח להבין אותכם

למעט תקלה אחת שהייתה בשידור התוכנית,נדמה לי ביום חמישי לא זכור לי משהו מיוחד.

Benn Is Kane

New member
אני מקליט דרך ה-YES MAX.

ככה שזה מקליט לי כל יום בדיוק ב-23:58 את התוכנית (זה מכוון להקליט 2 דקות לפני, בשביל שלא יהיו בעיות, כמו שיש באמת). וכל שבוע שעבר זה התחיל להקליט לי אחרי ששיר הפתיחה נגמר כבר, ולפעמים אחרי שהפרק התחיל גם. ואין קשר לבעיות שהיו למנויי YES, כי לסבא וסבתא שלי יש HOT, וראיתי אצלם באחד מהימים והשידור שם התחיל לפני הזמן. פשוט מאוד, השעות של הערוץ נדפקו לגמריי.

rony143

New member
זאת לא הייתה הבעיה אצלי

אני מקליטה לפני שהפרק מתחיל בכמה דקות טובות. אבל מה שהיה ממש מוגזם- מיד שנגמרו הפרסומות או איך שהם קוראים להם שמה בערוץ הזה כבר התחילה התוכנית בלי שיר הפתיחה וגם בלי איזה שלוש סצנות. כאילו שהם לחצו על ה-play לפני הזמן או שהפרסומות פשוט עלו על הפרק. מזל שיש אינטרנט. כמה משלמים על האגרה?

Benn Is Kane

New member
טוב, אצלי זה לא קרה...

לפחות בפרקים שאני ראיתי. אבל לכי תדעי, הכל אפשרי בערוץ המטופש הזה.

rony143

New member
חחח מוזר שכתבת שהכל אפשרי--->

בדיוק עכשיו אני רואה עוד פרק מוקלט משבוע שעבר, ובאמצע הפרק יצאו להפסקת פרסומות... כן, מה ששמעת- הפסקת פרסומות באמצע פרק של סימפסונס. אה ורק שיהיה ברור- הם יצאו להפסקת פרסומות בלי לעשות הפסקה בפרק, פשוט דילגו להם על סצנה

kobi 23

New member
וואלה ?!

אמנם השידור אף פעם לא מתחיל ב 12 בדיוק אבל כל יום בדיוק ב12:02 השידור מתחיל. ככה לפחות לפי השעון שלי

לפי שעון הוט ניתן לראות שהשידור בדר"כ מתחיל

בין 23:59 ל0:01... לא פאשלה רצינית לדעתי.

kobi 23

New member
זהו גם לי זה נראה כך

בד"כ אם השידור מתעכב זה בגלל כתבה מעניינת שיש ב"מהיום למחר" על תקופת החיזור של הצרצרים בטורקמניסטן אבל השידור אף פעם לא מתעכב מעבר ל12:02

למעלה