נו אנשימים........... איך היה הצום לכל האנשימים שצמו? ואיך היה לאכול לכל האנשימים אכלו? ש-מ-נ-י-ם-!
K k u s h k u s h New member 6/10/03 #1 נו אנשימים........... איך היה הצום לכל האנשימים שצמו? ואיך היה לאכול לכל האנשימים אכלו? ש-מ-נ-י-ם-!
ב בהביבו New member 7/10/03 #2 אהההההההה.. הכי היה כיף בארוחה המפסקת ובארוחת שמסיימת את הצום חס וחלילה לא נפספס ונגיד שהאוכל ביניים שלא היה קשור לשתיןם שהזכרתי גם היה משהו מדהים בקיצור: שנה טובה לכם ושבוע טוב
אהההההההה.. הכי היה כיף בארוחה המפסקת ובארוחת שמסיימת את הצום חס וחלילה לא נפספס ונגיד שהאוכל ביניים שלא היה קשור לשתיןם שהזכרתי גם היה משהו מדהים בקיצור: שנה טובה לכם ושבוע טוב
ס סיונול New member 7/10/03 #3 נם היה אחלה יום כיפור חוץ מזה שהייתי קרובה איזה 10 פעמים להדרס על ידי ילד מכוער עם בקבוק קולה ביד שנוסע על אופניים/קורקינט ומדבר בפלאפון..! כופריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כן.. מודיעין זה מקום מסוכן ביום כיפור..
נם היה אחלה יום כיפור חוץ מזה שהייתי קרובה איזה 10 פעמים להדרס על ידי ילד מכוער עם בקבוק קולה ביד שנוסע על אופניים/קורקינט ומדבר בפלאפון..! כופריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כן.. מודיעין זה מקום מסוכן ביום כיפור..
מ מורן 1986 New member 7/10/03 #4 דווקא היה קל יחסית לשנים קודמות הצום עב די בקלות - לרות שאחרי 20 דות נהייתי צמאה ....אבל חפיף.... העיקר שעבר
דווקא היה קל יחסית לשנים קודמות הצום עב די בקלות - לרות שאחרי 20 דות נהייתי צמאה ....אבל חפיף.... העיקר שעבר
K k u s h k u s h New member 7/10/03 #5 עבר וטוף שעבר אצלי הוא דווקא עבר ממש טוף כל הזמן הייתי עסוקה במשהו אז עבר לי דיי מהר אבל התבאסתי קצת כי רבתי עם ידידי הטוף ביותר ועוד בכיפור, ממש מבאס
עבר וטוף שעבר אצלי הוא דווקא עבר ממש טוף כל הזמן הייתי עסוקה במשהו אז עבר לי דיי מהר אבל התבאסתי קצת כי רבתי עם ידידי הטוף ביותר ועוד בכיפור, ממש מבאס
ב בהביבו New member 8/10/03 #7 יותר נכון : צריך לבקש סליחה (ממני) על כל מה שקרה בשנה שעברה, ואחריי יום כיפור אפשר להתחיל שוב לריב. ואז, שנה הבא.. חוזר הניגון.... |$||$||$| |$||$||$|
יותר נכון : צריך לבקש סליחה (ממני) על כל מה שקרה בשנה שעברה, ואחריי יום כיפור אפשר להתחיל שוב לריב. ואז, שנה הבא.. חוזר הניגון.... |$||$||$| |$||$||$|
K k u s h k u s h New member 8/10/03 #8 אם הייתי יכולה לא הייתי רבה איתו אבל מה לעשות לפעמים דברים קורים כשלא רוצים