נו.......איפה אתן???

g u r a

New member
נו.......איפה אתן???

כולם בסלון-- רואות כוכב נולד???

g u r a

New member
נראה לי שאפשר

לפתוח שרשור לילה טוב...

g u r a

New member
יופי לי../images/Emo10.gif

אני פה לבד...קראתי את כל ההודעות,אפילו דפדפתי בארכיון
אז גם אני הולכת לישון.גם ל -SUPER WOMEN מתרוקנת הסוללה לפעמים! נתראה מחר לילה טוב חברות

eרון

New member
זהו דאבל דייט נגמר ואני פה

אז לילה טוב לכל הציפורים שעדיין ערים, אני הולכת לישון ונפגש בבוקר שרון

g u r a

New member
חולה...../images/Emo184.gif

:- D הטענתי את הסוללה , התקלחתי.ואני שוב פה! מה יהיה? יש לי סיפור... כי זה שוב קרה לי.
אני יושבת לי בחושך. קוראת מיילים,החלון פתוח ואני אומרת לעצמי אני אסיים לקרא את המייל ואסגור. (שרון- נדמה לי שהמייל ממך, עצומה לסגירת אתר?) בכל אופן- מייל מצמרר שיער! ואני שומעת רעש קטן..פפסססססס פפפסססססססס לא לא חתול! קפצתי להדליק את האור- ומה זה ? גוק , תיקן גדול, חום ומגעיל.... בלי הרבה מחשבות רצתי להעיר את האיש,שיראה לו מי הגבר בבית
ועכשיו....שתקום מי שלא רצה לקרא לבעל / חבר / בן זוג /או לשכן! כשהיא נתקלת באחד כזה!

lili81

New member
איכס....../images/Emo110.gif

|מבינה בהחלט לליבך.. היו לי המון בבית הקודם ... ואת יודעת מה הדבר הראשון שעשיתי שניכנסתי לבית החדש.. כן כן יקירתי ריסוס .. עכשיו הכי הרבה שאני רואה זה גוק במצב מת ...
ועכשיו לשאלתי בנושא... למה גוקים מתים אם הרגליים למעלה...
ואני באמת שואלת

g u r a

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo55.gif../images/Emo15.gif

יש לי ריסוס..המנ.. הבריז מהחלון הפתוח. למה הם מתים אם רגליים למעלה? אף פעם לא הסתכלתי עליהם במצב הזה. ו- זה לא מעניין אותי...שונאת אותם. עד עכשיו יש לי גרוד בגוף רק מהמחשבה.

lili81

New member
גוק....

פשוט כשעשינו את הריסוס.... היו לי מלא קטנים בבית מתים וכולם עם הרגליים למעלה...מצחיק... אבל למה אני חושבת על כאלה דברים מגעילים על הבוקר .. איכס ועוד עכשיו רק קמתי

polegra

New member
אני מטאטא החוצה...או מבקשת מאמא

רק פעם אחת ביקשתי מהחזק שיהרוג ג'וק וזה בגלל שהוא רדף אחרי במקלחת ואפילו נכנס אחרי למים! וזה ממש הפחיד אותי עכשיו זה מזכיר לי שזה הקיץ הראשון שאני אשן בשקט...כי החתולה שלי ז"ל נהגה לצוד אותם ולזרוק אותם עלי חיים ואז הייתה רצה אחריה בכל הביתה... קיץ ראשון בלעדיה...זה יהיה מוזר... טלי

eרון

New member
ברור, ואז הוא מסתקל על ואומר

נו תהרגי אותו מה הבעיה תראי איזה קטן הוא. ואחרי שהוא רואה שנכנסתי להסטריה הוא מוכן לזוז ולהרוג אותו.... דרך אגב אם שאר החיות כמו עכברים, סממית ועוד אני אחראית על הוצאתם מהבית, אבל לא להרוג. רק ג'וקים הורגים ואני רק מודיע על הרצח אני לא הורגת!!!

polegra

New member
למה להרוג אבל? פשוט לטאטא החוצה...

גם אותי הם מגעילים ומפחידים אבל תאכלס הם יותר מפחדים מאיתנו סביר להניח...לא חבל לקחת חיים בשביל דבר כל כך קטן כשאפשר פשוט להוציא אותם מהטיריטוריה שלנו? טלי

למעלה