נו, איך עבר?

astrok

New member
ואני עוד מתגרה...../images/Emo6.gif

תסתכל על עצמך לפני שאתה מטיף...

זונע

New member
חח שב בצד

אל תשווה בכלל "היה טעים" ל"לצום זה טיפשי ואתם טיפשים שאתם חושבים שיש אלוהים בשמיים יא נחותים" אז שבבבבבבבבב כבר, חופר.

astrok

New member
מתי אמרתי משפט כזה?

אם זו הפרשנות שלך להודעה שלי בשרשור יום כיפור, אז מה אני יכול לעשות. זו ממש לא הייתה הכוונה
"היה טעים" זו התגרות במי שכן צם. אני מעולם לא ניסיתי להתגרות בדתיים עצמם, רק בדת שלהם. בנאדם שצם יום שלם לא צריך לקרוא את ה"היה טעים" שלך ולהתבאס.

זונע

New member
מי שצם עשה את זה מבחירה

סמוך עלי שאף אחד לא התבאס מההודעה הזאת רק לך זה הזיז

noyy

New member
../images/Emo28.gifאבל ההודעה פורסמה אחרי הצום

אז מה זה משנה, מי שצם וההודעה גירתה(?) אותו והוא מבואס עכשיו ובא לו למות ממילא יכול לאכול מה שהוא רוצה עכשיו.

מה התגרות?.. ../images/Emo163.gif

הוא לא אמר 'לצום זה חרא כי זה להאמין באלוהים ואני בפרנציפ אכלתי שינקן עם גבינה מול בית כנסת', הוא כולה אמר בצחוק 'היה טעים'.

sky darkens

New member
היה אחלה יום כיפור. ../images/Emo13.gif

הארוחה מפסקת הייתה ממש טעימה, ואכלתי מלאאאאאאאאאא. אחר-כך הלכתי לבית-הכנסת והיה נחמד, כל פעם מחדש אני נזכר כמה יפות ומיוחדות התפילות האלה. אחר-כך הסתובבנו עם חברים והיה נחמד חוץ מכמה רגעים לא מי-יודע-מה נחמדים, אבל הלכתי לנעה והיה כיף. אחרי שנעה הלכה, חזרתי הביתה וקראתי את 2000 מייל מתחת למים, וסיימתי אותו בערך ב5 בבוקר, ואז קמתי ב5 אחה"ב, והלכתי יחד עם אמא ואחותי הקטנה לבית-הכנסת. שמענו את השופר והלכנו לדודה. אכלנו דולצ'צה וכל מיני דברים מתוקים וטעימים.
עכשיו אני ואחי הכנו לזניה, ואנחנו מחכים שהיא תהיה מוכנה כדי לאכול כמו שצריך! שקלתי את עצמי אחרי הצום וראיתי שירדתי 3 קילו.
אבל עכשיו מחזירים הכל!
גמר חתימה טובה לכולכם. שנה טובה שתהיה לנו.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif היה קל ../images/Emo13.gif

חוץ מכאב ראש בשעה האחרונה. ישנתי מלאאא [ולא חשבתי שזה יקרה!!!] בהפסקות כאלה של שעה-שעה וחצי. לא נשברתי

dcohn

New member
היה סבבה

לא צמתי. הייתי עם חברות- הסתובבנו, שיחקנו, ראינו סרט- היה נחמד.. אחשלי צם ושבר את הצום היום ב15:00 (מה זה שווה?!) ועכשיו הוא מטיף לי כל מיני דברים על זה שיום כיפור זה לא יום לנסיעה על אופניים וכל מיני שטויות כאלה. לא חשוב שהוא נסע איתי מקודם על אופניים קצת. זהו..

הלך מעולה

ואכלתי מלא מלא מלא אחרי הצום ולא כואבת לי הבטן!
חוצמזה, מה לא הייתי משלמת בשביל לשמוע את סבא מתפלל נעילה שוב. היה כ"כ.. אחר בלעדיו

פעם ראשונה שהלכתי כיפור לבי"כ והתפללתי. . .

בדר"כ מעבירם שם צחוקים,השנה לא התאים (גם לא בכל שנה ...) אז ניכנסתי להתפלל. יאמץ את זה כל חג =]

hkatsman

New member
../images/Emo45.gif

ועם כל האבינו מלכנו, בא לך לקחת כדור ו-באנג באנג

היה אחלה :)

אז בתחילת הצום סתם שיחקנו שש בש וזה.. אח"כ דיברתי עם אח שלי עד איזה 3 בלילה :) קמתי ב1 שיחקנו עוד קצת שש בש ורמי :) קראתי את "אם יש גן עדן" ועבר :) לא יצאתי בכל הכיפור.. כאילו אני גרה בקומה 21 ככה שזה גם לא ממש מתאפשר חוץ מזה שאני מאמינה שלא צריך לעשות מיום כיפור איזה אירוע חברתי או משהו.. כל אחד,יושב בבית,עם המשפחה-הכי כיף :)

למעלה