נו, איך עבר?

FartherAway

New member
נו, איך עבר? ../images/Emo9.gif

הצום עצמו היה די קל, רק השעתיים האחרונות מעצבנות ממש. בסוף שתיתי ב5, לא נורא.
כדי להעביר את השיעמום של היום קראתי חצי מ"רודף העפיפונים." איזה ספר. עם החברים (כפרעליכם) היה נחמד, חוץ מחלקים של מרמור. ;[ איך היה לכם?

היה קל

כמה קראתי אלוקים ... עיתונים,ספרים ומידעון בית ספר [שמעו תקראו מידעונים זה מעניין בזמנים קשים] והשלמתי מלא שעות שינה. היה קליל וטוב. גמח"ט

shiratel

New member
היה צום קל יחסית

לשנים קודמות. ממש כמעט ולא סבלתי, אולי רק צמאון ויובש בפה אבל זה היה ממש בחלק קטן מהזמן. וגם ממש נהניתי (למרות שאסור
)
היה טוב

הממממממ ../images/Emo163.gif

עם מרתון שר הטבעות... ביומיים ראיתי כמעט 9 שעות של סרטים.. [כל הטרילוגיה] ולא צמתי

shula 1 6

New member
היה יחסית קל..

הייתי בבית כנסת רוב הזמן
עבר מהר
ורודף העפיפונים זה אחלה ספר!אני גם באמצע עכשיו

מכושפת15

New member
היה קל

כשנכנס הצום הלכתי לבית כנסת, אחרכך ישבתי עם חברים בפארק עד 3, חזרתי הבייתה ישנתי עד 4 והלכתי שוב לבית כנסת עד צאת הצום.. אפילו לא היה לי זמן לקרוא את כל הספרים שהכנתי

hkatsman

New member
היה קל, הבעיה היחידה הייתה הקפה

כשיצא הצום שתיתי 3 כוסות תוך שעה.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני הולכת ישר לגיהנום

היה נורא קל, לא הרגשתי רעבה או צמאה בכלל. להיפך, הרגשתי מין תחושה של כבדות כזו כאילו הרגע סיימתי ארוחה, אז אין לי על מה להתלונן. מה שכן, בטעות(!) הדלקתי את המדפסת ו.. חבל :$

Aline In Chains

New member
לא תלכי לגיהנום בגלל שהדלקת מדפסת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shiratel

New member
נתראה שם../images/Emo45.gif

חח סתם. ד"א, תדעי לך- במילא מבחינת חצי עולם (נוצרים, קתולים, מוסלמים, וחרדים) את הולכת לגיהנום. ובאמת שלא נראלי שאם הדלקת מדפסת חטאת... גמאני צמתי. ואני הייתי עוד עם פלאפון פתוח ודיברתי! אז כמו שאמרתי - See you there!

שרון710

New member
אם את תלכי לגהנום על זה

אני כנראה צריכה למות מחר
אני דיברתי בטלפון וראיתי טלוויזיה
אבל צמתי

L i O r K u S h

New member
אל תדאגי../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif

אם זה היה בשגגה זה בסדר... איזה 3 פעמים הדלקתי וכיביתי את האור בשירותים פשוט מתוך הרגל... ושניה אחרי שיצאתי קלטתי מה עשיתי...חחחח

למדתי את זה בתושב"ע שבוע שעבר!!

את טועה:p יש הבדל בין בשגגה- ששכחת שאסור/שכחת ששבת, שאז את כן חטאת לבין הממ שכחתי את המונח משו עם יד- שאז זה כלום. נניח אם נשענת על קיר והדלקת אור אני 100 בבגרות אני

noyy

New member
../images/Emo28.gifאת יודעת לאיזו הקלה גרמת לי עכשיו? ../images/Emo3.gif

L i O r K u S h

New member
לא שכחתי שאסור..../images/Emo189.gif

פשוט תמיד שאני נכנסת לשירותים הדבר הראשון שאני עושה זה מדליקה את האור..אני אפילו לא שמה לב...ואז אוטומטית נכנסתי והדלקתי את האור ואפילו לא שמתי לב ורק אחרי שיצאתי מהשירותים שמתי לב...

למעלה