נו, איך המיקוד?

ממש ממש לא!

אבל ב"ה- אם נגיד שיהיה טוב,אז יהיה טוב [: המיקוד באזרחות שטני- לא ירד כמעט כלום. כנל חלמיש, כנל ביולוגיה- שזה בכלל מזעזע... הדבר היחיד הטוב שמצאתי זה ספרות שזה מיקוד ממש חמוד ולמדנו 99 אחוז מהחומר ויש 'ילדי הצל' וזה טובבבב
וזהו :]

כההה זה די עצוב...למרות שאני חייבת

להודות שבאמת יתאים לי פשוט...לא לבוא לבצפר יותר. אבל זה עצוב עדיין\:

יאפ

הרי ברור שעם כל הרצון הטוב- אינמצב שאני אצליח לשמור על קשר עם כללל החברות שלי מהשכבה...כל אחת עושה ש"ל או צבא במקום אחר, הרבה לא גרות ממש קרוב אליי או מתפללות בביכנ"ס שלי כך שאוכל לראות אותם בשבת וכו' וכו'..וזה די מבאס. אבל בעז"ה יהיה טוב[:

היסטוריה!!! לא התחלנו בכלל!!!!!!

כל מה שלמדנו בהיסטוריה ירד במיקודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!! למההההההה???????? 'זתומרת, שלא התחלנו ללמוד..

אממ די בסדר

בתנ"ך- ירד די הרבה, חוץ מבראשית, שהייתי שמחה אם היה יורד יותר.... אזרחות- אני לא ממש יודעת כמה ירד, אני לא יודעת בכלל מה החומר, כאילו, כתוב, אבל לא שאני מבינה משהו... שהיו לפחות אומרים מה היה בהתחלה... מחשבים- לא ירד מערך דו מימדי ימח שמו, אני שונאת את החומר הזה, כמה התפללתי שהוא ירד במיקוד, בעע... ולא ירד בכלל חומר נורמלי ספרות- חוץ מהסיפור גיא אוני שלא ירד, השאר די בסדר.. תושב"ע- וואלה, בכלל לא הסתכלתי מה ירד, ומתמטיקה- אני לא יודעת אם אנחנו עשוות השנה בסוף יחידה ה' או לא (זה תלוי בבמתכונת בתושב"ע) אבל אם כן כל סדרות הנדסיות ירד וזה מעולה!!!

Cat the Tiger

New member
הא.. את לומדת מחשבים? אני

באלקטרוניקה לומד גם c‏ ‏וגם אסמבלר

כן, אני במגמת מחשבים

ומסתדרת? אממ שנה שעברה הסתדרתי יותר, היה הרבה יותר קל... והשנה החומר נהיה די קשה, אבל שורדים... ושנה הבאה אני רוצה לצאת בע"ה מהמגמה הזאת...

את באמת רוצה לדעת??

זוועה!!!!! המיקוד במתמטיקה על הפנים!!!! כל מה שאני לא יודעת יש וכל מה שאני יודעת ירד!!! אוווווווווווווווףףףףףףףףף!!!! בעז"ה יהיה טוב...

cסופסופ

New member
שונאת את ת משרד החינוך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם נתנו לנו מיקוד לא חוקי בכמיה וגם אתמה שהם הורידו זה החומר הכי קל אאו חומר שבמילא חייבים לדעת

cסופסופ

New member
זה אומר שהם הורידו לנו

בר שליש מהכמות שמשרד החינוך חייב להוריד במיקוד

למעלה