נו... איך היה?

שיר m

Well-known member
נו... איך היה?

תרגישו חופשי לסכם

איריס מ

New member
מרגישה חופשי לסכם ../images/Emo8.gif

קודם כל היה נפלא לפגוש את כל מי שהגיע, היה מפגש מהנה, המצלמה שלי תעיד על כך
כיף לראות את התוצר הסופי במפגש ולשמוע מפיו של אוהד על תהליך היצירה של כל שיר וכמובן גם על תהליך היצירה של המחזמר שכולנו אוהבים. אי אפשר כמובן להתעלם מהאירוח של איה שהצחיקה אותי אתמול ביחד עם אוהד למרות שהכרתי חלק מהסיפורים והשירים מהמפגש המשותף לפני שנתיים, מעבר לביצועים הנפלאים לשירים שהם שרו יחד, מקסים לראות את שיתוף הפעולה ההדדי ביניהם.

נטע1107

New member
שלום שלום!

לפורום אוהד חיטמן! רציתי להודות לכם על ההזמנה למפגש שבחיים לא הייתי מגיעה אליו אלמלא שיכנועים נמרצים של חבריי לפורום איה כורם, ואני חייבת לציין שאני הכי שמחה שלא ויתרתי! מילא זה שאוהד מקסים (פגשתי אותו כשהגיע להתארח במפגש שלנו עם איה) השירים שהשמיע, בעיקר מהמחזמר, שבו אותי לחלוטין!!!!! (אני פשוט לא רוצה להשתמש במילים נדושות כבר כמו מקסים, מהמם ומדהים) חוצמזה, ענין שירי הפורום ממש מדליק וסחתיין עליכם ועליו!! ובזאת בעצם אני מחכה רשמית לדיסק של איה (...) וגם של אוהד (!) שיצאו כבר שניהם נו כמה אפשר לחכות?!?!
נטע

שיר m

Well-known member
שמחה שנהנית!

מוזמנת להישאר בפורום ובכלל להצטרף למפגשים בעתיד
ומסכימה איתך, גם אני מחכה לדיסקים של שניהם:)

שלגיה 14

New member
טוב, אז ככה:

היה כיףףףףףףףףף!!!! מאוד מאוד נהניתי כמו שאמרתי לאוהד, אני חושבת שמפעם לפעם המפגשים נעשים יותר טובים ויותר "שלנו". הם ממש קיבלו אופי וייחודיות, כך שמי שלא מגיע למפגשים לא ממש יבין על מה מדובר. האירוח של איה היה מצויין, אפילו שנקטע מהר ובפתאומיות (והאמת בצורה קצת מוזרה..) נהניתי לראות את כולכן, וגם את אלו שהגיעו בפעם הראשונה! מקווה שתבואו שוב. צריך לחשוב על עוד מקומות כי נהיה קצת צפוף...(לשמחתנו
) מחכה לרגע שבילי יעלה על הבמה! שתהיה שבת נפלאה
!

שיר m

Well-known member
../images/Emo45.gif

גלי, ממש אהבתי את השיר שלך. אפשר את המילים?:)

ZoHaRoT

New member
היה נפלא!!

ממש ממש נהניתי, האירוח של איה היה כייפי, רק חבל שכל כך קצר.. בילי!! כל כך נהניתי מהשירים של המחזמר!! ואנשים, אתם צריכים לקחת את הציניות שלי בקלות:p

שיר m

Well-known member
היה כיף!

נראה לי שהרוב היה בילי (בלהה!)... לא יודעת מה אתכם, אני מכורה
איה היתה מקסימה, אמנם קצר אבל תענוג. אוהד הרג אותי עם הסיפור על הקרקר... ואחרי זה הפתי בר... לא יכולתי להפסיק לצחוק:) תודה לגלי תודה לשם והמוני תודות לאוהד

אם נטע סיכמה אז גם אסכם ../images/Emo13.gif

ראשית היה נעים לראות פרצופים שהרבה זמן לא ראיתי (ליאת) ולהכיר פרצופים חדשים. אז באתי בשביל איה- נשארתי בשביל אוהד
בילי השאיר אותי המומה, חנוקה, בלי אויר לנשימה. מחכה בקוצר רוח שיעלה על הבמה. אומנם לי בראש היו שמות שונים לדמויות ממה שציינו במפגש, אבל יחד עם זאת, מבחינתי אוהד יכול לעשות את כל התפקידים.הוא עשה אותם כל כך טוב ביום חמישי
לגבי איה- אז מסכימה עם כולם שהמפגש איתה עשה לי טוב על הלב, אך יחד עם זאת, היה קצר לי מדי, ונקטע בצורה קצת תמוהה. למדתי מיום חמישי (למרות שידעתי את זה כבר מהמפגש איתו בפורום איה) שהוא מצחיק ומרגש כאחד. חייבת לצייין שהריון של שיר הפורום הוא רעיון מעולה (רק יכולה לתאר לעצמי מה יקרה אם רעיון כזה יעלה בפורום איה כורם
) אז שוב אני כל כך שמחה שהגעתי ביום חמישי

שיר m

Well-known member
איזה יופי:)

אני ממש ממש שמחה שנהנתם
מוזמנת להישאר וכמובן להגיע גם למפגשים הבאים

veredmp

New member
היה נפלא. חבל לי שנאלצתי לצאת מוקדם

אבל אם לא הייתי יוצאת מוקדם הייתי מפספסת מכות באמצע מגרש כדורסל, מה שמוכיח שלכל דבר יש את היתרונות שלו ואת החסרונות שלו
נהניתי מהשירים, מבילי, מהאנשים. פשוט ערב מהנה. תודה לכל המארגנים

למעלה