נו איך היה?

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
נו איך היה?

תל חי נגמר.. הגיע זמן המשוב...

היה ..

היה טוב,היה נחמד אבל כמה הערות לשיפור: דבר ראשון: פעמים באות אם ההנהגה יודעת שאנו עומדים לעבור מסלול קשה לחניכים להגיד להביא חניכים בוגרים בלבד או לא להביא חניכים. דבר שני: אני חושבת שהזמנים שלכם לא היו בסדר.. זמן היציאה מהמעו"ז היה מעולה אך להלחיץ חניכים בשכבות הנמוכות ללכת מהר כי זה לא מסתדר עם הלוח זמנים שלכם--לא נראה לי!! הייתי צמודה לילדה משכבה ג' כי היא כמעט שלא יכלה לעבור את הסלעים.. דבר שלישי(טוב): היה אחלה מסדר והצלחתם במהירות [כנראה בגלל נסיון] לעשות אותו מהר וגם לסדר אותנו מהר!... היינו ליד החולניקים.. היה נחמד! ;] בעיקרון כל הככבודד!!! באמת.. אך זיכרו שאם זה מסלול קשה פעמים באות להודיע לא להביא חניכים קטנים!

MS6

New member
לא להביא חניכים צעירים- לזה לא יתנו

כי תל חי זה עדיין האירוע החשוב של השנה.. אבל לגבי הקושי של הצעדה זה באמת נושא שנוי במחלוקת שאוהבים לדבר עליו..

נפתח אלבום לתל חי..

כל מי שצילם/ ששלחו לו תמונות, שיעלה לשם את התמונות שיש לו

האמת שאני ממש נהנתי

אבל ברמה האישית, אני אוהבת מסלולים (במיוחד אתגרי יותר) וממש אהבתי את המסלול, המסלול היה אפשרי גם לצעירים, למרות שמלחתחילה אולי עדיף שילדים קטנים לא יעשו מסלולים כאלה לפחות לא במסגרת תנועת נוער. אבל שוב אני ממש אהבתי את המסלול. מבחינת זמנים היה ממש טוב,נראה לי. ממש אהבתי מה שדיברו במיווחד רפאל דיבר ממש יפה וחזק. וגם שאר הקטעים האומנותיים שהיו. אבל אני חושבת שהחניכים שלי נהנו פחות, באיזשהו מקום אני לא בטוחה כ"כ שמה שמעניין אותי מעניין גם אותם, לפחות לא כרגע, אבל לא נורא.

למעלה