נו..........איך היה היום הראשון?

מיק67

New member
היא חזרה מבסוטה

אמרה שמצאה חבר חדש בכיתה ושהכל היה טוב חוץ מזה שהטקס היה משעמם.
היא הביאה מערכת עם הרבה תחומי לימוד, אבל ראיתי שהיא כתבה למישהי בפייסבוק שהיא בכלל לא מתכוונת להתאמץ כמו שמצפים ממנה..

היה מוצלח מאוד כנראה

כלומר, על פניו היא רק ישבה לה והשחילה חרוזים בריכוז מוחלט כהרגלה במצבים חדשים כאלה.
אבל כשהיה צריך ללכת היא פשוט סירבה. וכשהלכתי לדלת ואמרתי ״עכשיו נגיד בי-בי לגן״, המשיכה להשחיל חרוזים ואמרה בנימה אגבית ״בי-בי״ לאמא

* ה״בי-בי״ הזה הוא משהו טרי מלפני שבוע, ונראה לי שאפשר להכתירו כמילה ראשונה

** ובעוד אני רושמת זאת כאן, היפחוצונת הלכה ופרסה לה פרוסת אבוקדו למופת בסכין שהשארתי בטעות על השולחן. חשבתי שהיא עסוקה בפיצוץ בלונים באייפד.

מיק67

New member
יפחוצית את בצרות...

אם בי-בי זו המילה הראשונה לא ירחק היום וזה ישמע דומה למשפט הבא ששמעתי אתמול - "אמא, את רואה איפה הדלת? עכשיו תסתובבי ותצאי ממנה, תסגרי אותה אחרייך ואל תיכנסי לי לחדר ל-ע-ו-ל-ם!!!"
(גיל ההתבגרות אצל א"סית צעירה שבודקת תפקידים בצורה יסודית ועד הקצה)

dina199

New member
אבל היא מדברת

זה בצחוק
. כי קודם הורים מתלוננים שהילדים לא מדברים, וא"כ מתלוננים שהמתבגרים לא רק לא סוגרים את הפה אלא גם אומרים דברים 'לא נחמדים'.

taltal8877

New member
חזר כעוס על סף בכי

אמר ברגע שנכנס: זה היה היום הכי סיוטי שלי בחיים!!!!
מסתבר שהחליטו ללא ידיעתי, להצמיד לו סייעת אישית, בכיתה קטנה בה אמורה להיות רק סייעת כיתתית. היא נכנסה והכריזה שהיא הסייעת שלו. הוא היה מאוד נבוך....

taltal8877

New member
נכון!!! מחר אגש לבדוק מה קורה שם....

ממש מכעיס, אני יכולה להבין שהיה כאן רצון לעזור, אבל צריך לחשוב גם על הדרך בה עוזרים!!!!
נראה לי שביה"ס הולך להתפרק מרוב שינויים... המנהלת פרשה, באה חדשה, הקימו כיתת לקויי למידה עם מורה חדשה שרק סיימה ללמוד וילדה תינוקת לפני חודשיים.... אפילו הסייעת הוחלפה, אף אחד לא יודע מימינו ומשמאלו.. לא נראה לי הבלגן שם....

על כך נאמר הדרך לגיהנום

רצופה כוונות טובות.
זו פשוט חוצפה, ניראה לי שהסייעת עצמה לא מבינה בסיטואציות חברתיות

taltal8877

New member
כרגע חזרה אליי היועצת בטלפון...

לדעתי היא לא בדיוק ידעה מה לומר לי... אין לה פרטים, חשבה שהמתי"א או החינוך של המועצה התקשרו אליי ליידע אותי על "זכותו" המאוד פתאומית לסייעת אישית , למרות שהוא בחינוך מיוחד ונאמר לי מפורשות שהוא לא יוכל לקבל סייעת אישית....
עכשיו מאוחר מכדי לברר עוד פרטים... הדגשתי את המהלומה הקשה אותה בני ספג היום, ומחר בבוקר היא תברר את הנושא בכיתה.....
חבל שככה צריך להתחיל....

למעלה