נו, איך החופש?

נו, איך החופש? ../images/Emo3.gif

אצלי קשה מאד. שני הילדים שלי אנרגטים עד מאד, משתעממים מהר, דורשים "לחם ושעשעועים" (וצעצועים...) ותשומי. הבן לא אוהב לשבת ולצייר ולעשות עבודות, לרוב עם הרכדת והמכוניות וכמובן טלוויזיה. הילדה לא סותמת את הפה (ולא כי היא אוכלת). אתמול לקחתי אותם ל"צ'ארלי והשוקולדה" (אני והבן השתעממנו, הילדה דיברה כל הזמן ושאלה שאלות נון סטופ עד שכמעט "שמתי" עליה צעקה אבל לא היה לי נעים). כמובן שהבילוי לא הסתכם בסרט...ילדים יקרים יש לי. הייתי אתמול בערב באירוע משפחתי. היו שם 3 משפחות עם 4 ילדים ומעלה (דתיים), והם היו כאלה שקטים ורגועים, והילדים שלי שיחקו וקפצו והשתוללו כל הזמן (גם הילדה, שיש לה גבס, וניסתה לטפס על עץ, וכמובן שצעקתי עליה). אמרתי לבעלי: "אם הילדים שלי היו מתנהגים ככה, כמו הילדים האלה, הייתי עושה עוד אחד או שניים..."

05 מיכל

New member
לי יש חופש מהחופש ליומיים

אתמול והיום אין לי בבית אף ילד!!! מה אני עושה בפורום?! יאללה, לעבודה!!!!!

החופש??????

יש לי 4 ילדים בגיאלאים שונים בד"כ הם מסתדרים
אבל כשניכנסים לצעקות ולמריבות כמו ברגע זה אז אני פשוט יוצאת מהבית או לא מגיבה ונותנת להם לשבור את הראש לבד בלי התערבות מצידי ככה אני חוסכת לעצמי הרבה עצבים. כמובן אני קצת הזזתי את הגבולות של המותר והאסור ומנסים להיות בחופש עד כמה שאפשר

דליה.ד

New member
יש לנו חופש מקסים../images/Emo163.gif../images/Emo24.gif

כי הצעירים לוקחים קונסרטה והולכים לבית הילדים כל יום מהשעה 7:00 ועד 16:00, אחר כך אנחנו בבריכה עד 19:00 - כן! כל יום! ואחר כך, ארוחת ערב ומשחקי שולחן או טלויזיה עד שעת השינה. בעקבות הקונסרטה חיי המשפחה שלנו שודרגו ללא הכר! בשבוע הבא אנחנו בלונה פארק ובשפיים...

מממ..החופש../images/Emo67.gif רגע,נבדוק...

הילדים די משתגעים.. משתוללים,משחקים, נרטבים, משגעים, הופכים, צועקים, צוחקים, די בלגן, די מרחמת עליהם מצד אחד, כי בגלל שאמא תקועה עם הרגל הפצועה שלה למעלה, הם לא נוסעים,לא מטיילים, הכל בסביבת הבית- שאמא תוכל לפקח.. מצד שני, אילו הייתי בעבודה כרגיל עכשיו, בטח היו יותר מסכנים.. והטלפון לא היה מפסיק לצלצל במשרד
אז בעצם, זו רק אני בבלגן. הם משתוללים בכיף. כרגיל +++ והאבא עם אחד הבנים נסעו היום לכנרת, יחזרו מחר. בסך הכל, הילדים מושכים ומסתדרים. אני חושבת.

אנרגטית

New member
גמבה ../images/Emo12.gif השניים שלך נשמעים

כמו השתיים שלי. מדברות נון סטופ בלי הפסקה ובלי פסיקים ובלי נקודות. למי יש כוח לחשוב על עוד אחד?

למעלה