נו אז...

נו אז...../images/Emo87.gif

מה ההתרשמות שלכם מMU LONG ומHERB TOWN?
איזה מפלצת אהבתם? איזה לא? מפה אהובה? מפה פחות אהובה? יש יותר מקומות לאימון לדעתכם או שלא? אתם מחכים לPQ של HERB? מי לדעתכם יוכל להיכנס לPQ הזה? עד פה השאלות. עפתי

miss_t

New member
יאאאא איזו עיר חביבה

אהבתי אותה נפתחו לי שם איזה 4 קווסטים לרמות 50 55 ו60. עשיתי את כולן פרט לאחת מאוד מעצבנת. זו שצריך לאסוף בה את החתיכות נייר מהרוחות(רמה 60), ממש מעצבנת המשימה הזו- כמו זו של ההיפר-גריפן בNLC. הEXP ממש טוב מהמשימות בין ה 15K ל30K של EXP. אהבתי את המפה של הפיראטים
פשוט כי הייתה משימה להרוג 100 מכל סוג (קפטן ו-KRU) והייתי בפארטי עם 2 CB ועבודה 3 של קשת, זה היה מהיג+ מלא לאגים+מלא EXP ואני רק הילהלתי לי
מהנה במיוחד. לא אהבתי את המפה של הקופים- במיוחד כי היה לי משימה איתם והיו שם את האיילי-במבי שהציקו לי נורא. לקח לי זמן לכסח אותם. איזו מפלצת אהובה? הnecki הורודה, כזו סיסי
ופחות אהובה- אוי התנין המחורבן, הוא שיתק אותי!! כמעט מתתי! ובכלליות לי אין שם מה להתאמן יותר מידי, אלא אם כן אני בפארטי עם מישהו חזק. אין שם מפלצות שרגישות לHEAL.

miss_t

New member
יש שם מפלצות שרגישות לאנשים שקוראים להם

ניר, הן פשוט מפתחות אלרגיה אלייך ובורחות. סתםםםם אני מניחה שחלק מהן רגישות לקרח או אש או HOLY.... אבל אף אחת מהן לא חלשה לHEAL. אולי תענה גם אתה על שאלות שאתה כתבת? מה ההתרשמות שלך מהערים החדשות?

ליאת../images/Emo87.gif

התכוונתי שכל המפלצות שם לא רגישה למשהו מיוחד. כולן יכולים להיפגע מקרח אש HEAL HOLY וכ'ו. ההתרשמות שלי- הכי אהבתי את החתולים ואת רוח הרפאים המיוסר מהספר

miss_t

New member
אבל איך אתה יודע את זה?

ברור שהן יכולות להפגע בכל אחד מהפגיעות הללו אבל לחלק מהמפלצות קיימת רגישות מיוחדת לתקיפות מסוימות- הפגיעה גבוהה מהרגיל ומשפיעה עליהם. אני הולכת לבדוק בהיידן-סטרייט כאשר יעדכנו את האתר עם המפלצות החדשות- יהיה כתוב אם יש רגישות לסקילים מסוימים....

ליאת../images/Emo87.gif

הם כבר עידכנו את האתר הזה אתמול. ולא היה כתוב אם הם רגישים למשהו. כי הם לא.

לא../images/Emo87.gif

אבל הם לרמה 55 והם מאגניבים. בניגוד להמממ חתולים האלה.

ווינגז

New member
המממ

אני לא חושבת שעוד יש לי מפה אהובה, אבל מה שאני כן יכולה להגיד - העיצוב פשוט נפלא לטעמי. יש בו משהו מאוד מיוחד גם בבנייה של המפות וגם מבחינה אסטתית, עושה כיף להסתובב שם - המפלצות מקסימות.
מכיוון שהעיר לא ממש מותאמת לרמות שלי עדיין, אני יכולה להתאמן במגוון מאוד מצומצם של מקומות (בעיקר מפלצות שנותנות לי 0.02% על הריגה), אבל רוב מה שעשית היה לעקוב אחרי ספיר ולעזור כמיטב יכולת ה-heal שלי. אם העיר גרמה לספיר להתחיל לשחק שוב - אני מרוצה.

למעלה