נו? אז נהניתם אתמול?

prophet1

New member
כן היה כיף

אבל בעיקר בגלל האויירה שכולם קפצו וזה כי הלהקה ממש איכזבה אותי רק הבסיסטית היתה שווה משו ממש אכזבה היה לי כאילו נעזוב לרגע את הרשימת שירים הלא משו שלהם שנגיד כל האליס היה מאותו דיסק וכאלה אבל לא זה דווקא ביאס אותי הגיטריסט היה לא טוב פשוט כל הזמן יצא מכיוון ולקח לו שלוש פעמים להתחלי את ויי דאיי יאנג שאפילו אני יודע לנגן את זה למזלו אני ממש מטורף על השיר הזה אז נהיניתי בכל מקרה אבל הוא ממש הרס הוא אילתר תסולו ובקטעי גיטרה הקטנים לפני הסולו הרס אותם פשוט חבל על שיר כזה ענק באמת ומה היה עם הסולואים ? הוא היה ממש גרוע לדעתי ומה לעזאזל נסגר עם השירים של סאונדגארדן ? ח-י-י-ב-י-ם שתי גיטרות זה פשוט הרס הכול ומה הקטע שהם ניגנו את סטייט אוף לוב אנד טרסט פעמיים ? והם איחרו בשעה גאד דאמט והסאונד היה פשוט חראאאאאאאא האיש של הסאונד לא ידע כלום הוא פשוט כאילו שם את הווליום על הכי גבוה וכאילו הלך ובסולואים בקושי שמעו את הגיטרה והבס היה כל כך חזק הפולסים הכאיבו לי בעצם החזה מרוב העצמה אבל האווירה עשתה אתזה בכל זאת לערב נחמד מאוד מקווה שבפעמים אחרות יהיה יותר טוב כאילו נהניתי מהשירים אבל גם ממש התאכזבתי ממש הזמר שכח מלא פעמים מילים והגיטרסיט כל סולו מחדש השמיד אותו טוב צעקתי מספיק חח בקשר אליכם נראה לי ראיתי חלק ממכם הכול תודות לניר שהוא אמר שיש לו ראסטות בהירות אז זיהיתי אותו והשמתי שכל השאר שישבו שם זה היה כל השאר אני לא באתי להגיד שלום כי התפדחתי מאחי חחח וגם כי חלק ממכם מעשנים ואני מקבל בחילות מסיגריות וכאבי ראש וזה... בכל מקרה אם ראיתם אני הייתי עם כיפה שיער קצר ופליס הייתי ליד אחי תמיד גם כיפה והיה לו חולצה קצרה....

jUnK hEaD

New member
גאדדד

לא יכלת לכתוב משו מתומצת בסגנון "לי היה אחלה כיף חיים..."?!
(חחח עוד לא קראתי/עיינתי)

George W Bush

New member
בקשר לאיחור

איחור של שעה? עוד יצאנו בזול. הטריביוט לנירוונה התחיל בלא פחות משעתיים איחור! ואני לא מדבר על שעתיים כהגזמה ל"ממש ממש הרבה זמן", אלא לשעתיים במונחי זמן-חלל, על השעון. זה באמת לא בסדר הקטע הזה.

George W Bush

New member
They sucked so bad

היה כ"כ מאכזב! דבר ראשון, למען תראו שאינני כולי נוטף ומבעבע שנאה ארסית, אני אתחיל בדברים שהיו טובים אתמול: הם היו די מקצועיים במובן המוזיקלי, כלומר שהם נשמעו כאילו עשו מלא חזרות וידעו את זה ממש טוב. גם אם יש פיקוששים פה ושם, אני האחרון שיתקיף להקה על הקטע הטכני. דבר שני, לזמר היה טווח בקול, אני אתן לו את זה, ודווקא מאיפה שאני ישבתי יכולתי יחסית לשמוע לא רע את כולם. מה שהפריע לי היו כמה דברים - יכול להיות שזה בגלל שהסאונדמן היה אידיוט, אבל לפי דעתי זה (לפחות חלק) בגלל האפקטים והכלים של הלהקה. ראיתי שלסולן היה איזה מולטי אפקט (DM-4) שלפי דעתי הוא פשוט נורא ואיום. לגיטריסט היתה את אותה בעיה של קקי של סאונד. עוד משהו - בחירת השירים. תחשבו על זה רגע בהיגיון - אתם הולכים להופעה, אנשים רוצים לקפץ ולשיר את המילים בקול גדול. הצעד הנכון הוא לבחור שירים יותר אנרגטיים. מיילמן של סאונדגארדן, למרות שכה הוא שיר לא רע, הוא בלתי מתאים בעליל להופעות. וגם נגיד כשהיה footsteps בשילוב עם times of trouble - להקה צריכה להרוויח את הזכות לבצע כאלה שירים שירים שקטים, ולא לעשות בהופעה ראשונה דברים כאלה. (בואו נקרא לזה חוק "של נעליך"). דבר נוסף שקשור - מה לעזאזל עשו שם שני שירים של סטון טמפל פיילוטס? הם לא יכלו לבחור להקה יותר גנרית וסתמית, למען האמת, גם אם היו מנסים בכח. ועוד להתחיל עם סטון טמפל פיילוטס? טעות פטאלית. וכמובן, איך לא, ההיעדרות המוחלטת של נירוונה ומאדהאני (ביחוד נירוונה) מהפלייליסט לא מעידה רק על טעם גרוע במוזיקה אלא גם על בורות קשה בכל מה שנוגע להיסטורית הגראנג', לשורשים שלו ובעצם למה שעשה אותו למה שהוא. הבחירה בסטון טמפל פיילוטס - להקה לא-סיאטלית שעושה את המוזיקה הכי גנרית, ממוצעת וחסרת-יחוד בעולם - על פני אחת מעמודי התווך של הגראנג' בכל מובניו - נירוונה - הראתה המון. והדבר שהכי היה נורא - כל ההופעה כולה סבלה מחוסר איום באנרגיה. יכול להיות שחלק מזה שייך לבחירת השירים, שגם היא לא היתה טובה במיוחד, אבל אפילו ב- we die young וב- rearviewmirror שהם שירים מהירים ואנרגטיים, היה כ"כ מעפן וחסר אנרגיה! עמדתי ממש קרוב לבמה, הייתי עם סוודר וכל ההופעה אפילו לא הייתי צריך להוריד את הסוודר! פשוט עמדתי שם עם הידיים משולבות, מחכה שהעניינים יתחילו לזוז (תרתי משמע) ושתהיה מספיק אנרגיה כדי לגרום לי לזוז מהמקום. אפילו לא היתה מספיק אנרגיה שאני אצטרך להוריד את הסוודר, שלא נדבר על לגרום לי לקפץ ולשיר ביחד עם הלהקה. הסולן בעצמו אמר משהו בסגנון "תעשו טובה, תתחילו לזוז", והעניין הוא שאם אנשים לא קופצים למרות שהם יכולים, זה סימן שהם משועממים. אני אישית שרתי רק ב- love hate love רק כדי לראות אם אני זוכר עוד איך. וזה עוד משהו שקשור לחוסר האנרגיה - גם כשבפלייליסט יש שירים שהם איטיים וכבדים, כמו love hate love, אפילו הם לא באו עם הכוח והכבדות הפנימית שיש בשירים האלה. תבינו, אני לא מצפה שלהקת קאברים - כל להקת קאברים - תעשה את השירים יותר טוב מהמקור. מה שאני כן מצפה זה שהיא תעשה את זה בצורה מספיק טובה שיהיה אפשר להינות מהם, בהתחשב בעובדה שאנחנו בהופעה (כי דיסק בסטריאו בבית זה בכל זאת מצב טיפה שונה מהופעה). הטריביוט לנירוונה דווקא כן עמד בקריטריון הזה - היה אנרגטי בן זונה, הרגשתי מעולה ויצאתי עם משקפיים שבורות וגרון ניחר ונהניתי מכל שניה. זה לא היה המקרה כאן.

Lounge Act

New member
לא הכי...

אין לי צורך להרחיב הרבה, אני מסכימה עם ג'ורג' בצורה די מלאה. וזה סתם לא קשור פה- אבל באמת אין מה להשוות עם המחווה לנירוונה שהייתה פשוט אדירה. אין לי שום טענות לגבי הלהקה, הם היו מצוינים ולא ציפיתי ליותר מזה. אבל…כמו שנאמר- פלייליסט גרוע ברובו. סטון לחלוטין לא קשורים לשם…ואם בכל זאת הוחלט לבצע שיריהם, בראש ובראשונה שיבצעו שירים של גדולים וטובים מהם- הלא הם נירוונה האגדיים. התעלמות מוחלטת מנירוונה בערב גראנג' זה פשוט בלתי סביר ומאכזב. נקודה שלילית בולטת. אבל…ונניח ש…ושאר תירוצים לאכזבת הנירוונה (ובאמת הגעתי בידיעה שנירוונה לא יבצעו שם.), אותם תירוצים לחלוטין לא מתקבלים בעניין של מד סיזן. לא לבצע אף לא שיר יחיד של מד סיזן בכזאת הופעה?? בושה. התאכזבתי קשות. אולי השפעתם לא ניכרת במידה גדולה בסצינת הגראנג' הכבדה אבל אין לערר על השתייכותם לז'אנר זה ואיכותו הבלתי נקלטת בעוצמתה של הדיסק הנפלא והבודד שהוציאו. כנראה שהם לא היו מספיק ממוסחרים כדי שיהיה בכבוד הלהקה לבצע שרים שלהם. חה. האיחור היה בהחלט נסבל…אבל לא מסביר את האורך של ההופעה. היא הייתה קצרה בצורה משמעותית. כשהם ירדו לקראת ההדרן, לחלוטין לא הבנתי למה הם עושים את זה.. אולי בעיה בסאונד (שאכן הייתה.) או משהו כזה, אבל אז קלטתי שזה בעצם הסוף, אז או שהזיתי, או שזה באמת היה קצררר מידיי. ודבר אחרון לסיום, אני, אישית, הגעתי בשביל אליס. ו…ההופעה לחלוטין לא סיפקה אותי. היו שירים מעטים מידיי של אליס, לדעתי. ובכלל- הם התעמקו רק בפייסליפט, שזה גם טוב, אבל חבל. להבא כדאי לבצע שירים יותר אנרגטיים כי זו בכל זאת הופעה, ועם כל הכבוד שנרכש להם על כך שהם לא מבצעים רק להיטים (בהחלט כבוד.), לעיתים יש צורך בכאלה, שיעוררו את הקהל ויהפכו את האווירה לעוצמתית יותר. והיה נורא נחמד לפגוש שם אנשים. למרות שמהפורום פגשתי רק את ניר. שורה תחתונה- אחלה להקה אבל קצר ומאכזב.

G4rfi3ld

New member
לא הייתי...

אבל הרבה יותר קל (יחסית) לעשות הופעת מחווה ללהקה כמו נירוונה מאשר ללהקות כמו סאונדגרדן ואליס אין צ'יינז: השירים של נירוונה יותר קלים לביצוע מבחינת נגינה ומבחינת סאונד. השירים של סאונדגרדן ואליס אין צ'יינז הרבה יותר מורכבים, ואני בספק אם יש להקה בארץ שמסוגלת להוציא סאונד שייתקרב לסאונד של הלהקות המקוריות. בעצם אינפקציה מדי פעם נשמעים קצת ככה, ואולי היהודים, אבל בטח לא להקה צעירה. אפילו סאונדגרדן באיזשהו שלב כבר לא הצליחו לבצע את השירים של עצמם כמו שצריך (החל מ-96 בערך) בהופעות. אז למה יש לצפות מלהקות צעירות? חבל בכלל לנסות לנגן את השירים האלה כמו שהם היו במקור, אם כבר עושים אותם אז צריך לעשות אותם עם עיבודים חדשים ומעניינים. הייתי שמח ללכת להופעה שתציא גירסאות אקוסטיות ושקטות לשירים של סאונדגרדן, בעיקר בגלל שרוב השירים שלהם (אלה שקורנל כתב, שזה הרוב...) מושתתים רק על שירה וגיטרה עם עיבוד מורכב. שתי הסנט שלי בנושא.

George W Bush

New member
מבחינה מוזיקלית גרידא זה נכון

אבל זה לא מה שהפריע לי. כבר אמרתי שדווקא התרשמתי לטובה מזה שהביצועים היו נאמנים למקור (יחסית למה שאפשר לצפות מלהקת קאברים) ומזה שראו שהם עבדו על זה טוב וידעו את השירים. חוצמזה כבר אמרתי כבר שאני אולי האחרון שיתקיף להקה על הקטע הטכני (טעויות ואי דיוקים וכולי). מה שהפריע לי זה משהו שלא קשור לקלות החומר שמנגנים - הלהקה היתה חסרת אנרגיה בעליל. לא היתה חווית "לייב", לא היתה אנרגיה, ובשורה התחתונה - לא היה כיף. אני א מצפה שיהיו זיקוקים ושהם ירקדו או משהו, אבל, אין ממש דרך להסביר את זה, אבל הלהקה צריכה להעביר אנרגיה, להעביר חייתיות מסוימת, וזה לא היה שם. זה היה חסר לגמרי.

RaSTA La Vista

New member
היה טוב

לפי דעתי. בסה"כ נהניתי. לא יודע מה זה היה בדיוק, היו המון גורמים.. פגשתי מלא אנשים שלא ראיתי בערך שנה, הכרתי כמה אנשים מגניבים חדשים, חלכם מהפורום, חלכם הכרתי שם. אני חושב שבאמת לא היה שום קשר בין השירים שנוגנו באותו ערב, לא לפי התקופה, הכובד וכו'.. נורא שמחתי שהם עשו רק שירים מפייסליפט, ובעיקר את "לאב, הייט, לאב" שבא לי בדיוק בדקה הנכונה בהופעה, ויכול מאוד להיות שזה מה שעשה לי ת'הופעה, כי עד השיר הזה לא הכי נהניתי. זה פשוט השיר שאני הכי אוהב של אליס. מבחינת סאונד, אמרו כאן דברים נכונים אז אני לא אחזור עליהם. ומה שהיה הכי חרא זה שבירה עלתה 19 שקל! וזה היה לרבע ליטר של בירה. פשוט בושה. בסה"כ היה אחלה, נהניתי, תמיד יש מקום לשיפורים.. אני לא זוכר מי בדיוק אמר את זה, אבל נאמר כאן שיונתן הגיטריסט הוא לא משהו או משהו בסיגנון. רק רציתי להגיד לך שאם היה בו משהו לא טוב, זה שהוא ניסה להתאים את עצמו לרמה של הגראנג', וזה קצת קשה כשאתה מתעסק כל היום בהעברת יצירות מהמאה ה-13 לגיטרה ולנגן אותם. כי אני מכיר ת'בנאדם הזה, הוא ניגן לפני שנה עם אחותי בערב גראנג' שהיה וזה.. הוא פשוט תותח, אם לא שמת לב, הוא בכלל לא התרגש מכל הסיפור, זה היה נראה כאילו הוא פותר תשבצים, או חידות מתמטיות באותם רגעים שהוא עשה סולואים וכאלה.. לא משנה. היה כיף.

queenforaday

New member
וואלה

אני דווקא ממש נהניתי. היה די חוסר איזון בין השירים שנוגנו של אליס וסואנדגארדן מול אלו של פרל ג'אם, שזה לא הוגן, והשירים שנוגנו של סואנדגארדן לא אהובים עלי במיוחד- אבל אי אפשר היה לצפות שהם יעשו משהו מלאודר ד'אן לאב אני מניחה. בחירת השירים לאליס היתה דווקא טובה ממש- והביצוע של לאב הייט לאב באמת היה אחלה ממש. כאמור, ס-ט-פ לא היו קשורים. והם התעלמו מתי שצעקנו להם שינגנו את מאדר לאב בון

George W Bush

New member
כן והתעלמו גם מההצעות שלי

שינגנו את quuen of the rodeo של אליס (מכירים?) ואת gay bar... ודווקא לאב הייט לאב היה טוב לדעתכם? לפי דעתי זו היתה נפילה קשה. כל הכבדות הפנימית של השיר לא היתה בביצוע הזה, היה סתם מעפן.

queenforaday

New member
קווין אוף דה רודיאו זה כזה אחלה

גם גיי בר משעשע :) אולי באמת היה חסר משהו בשיר. אני בכל מקרה נהניתי מהשיר הזה. אולי בגלל שאני ממש אוהבת אותו..

RaSTA La Vista

New member
אתם לא מבינים משהו חבר'ה..

הם לא יכולים להחליט פתאום שהם עושים שירים שאתם צועקים להם, למרות שגם אני מצאתי את עצמי צועק לעשות את drawing flies למרות שהבנתי אחרי שניה בערך, שהם לא יכולים סתם ככה לעשות את זה, הם התאמנו על פלייליסט כלשהו כבר הרבה זמן, ואי אפשר לצפות שהם יעשו פתאום להקות אחרות. באמת התעצבנתי שלא הזכירו את מאדר לאב בון, גרין ריבר ואת מאדהאני, אבל זה עוד מילא, כי לא כולם מכירים אותם, אבל בכלל לא היה זכר לנירוונה, וזה באמת היה טיפשי לגמרי. מי שהיה בהופעה של דמבו, כשהיה ערב גראנג' קודם, גם בבארבי בכפ"ס, אז היה מאדר לאב בון ועוד הרבה שירים הרבה הרבה יותר מקפיצים ממה שהיה. אבל גם ככה הגראנג' כבר לא קיים, בייחוד לא בארצנו, אז צריך להודות ולבקש עוד על כל הופעה כזאת שיש. יום טוב.

Lounge Act

New member
אכן...

זה באמת היה פלייליסט שתוכנן הרבה זמן מראש ועליו הם עבדו...אין לי מושג למה הם בחרו דווקא את השירים שהיו, מטעמי העדפה אישית או גורמים אחרים, אבל הלהקה בהחלט ראויה לכבוד כי את השירים שהם עשו הם עשו טוב. ממש טוב, יחסית למה שחשבתי שיהיה. ועכשיו, בהסתכלות יותר כוללת לאחור- באמת תודה שהיה כזה ערב וזה הכל. גם אם לא כל השירים שנבחרו והלהקות שבוצעו היו הכי לטעמי. זה היה נורא מגניב כערב גראנג' נדיר ואכן הייתה שם אווירה גראנג'יסטית במובן מסויים. עדיף מכלום.

G4rfi3ld

New member
הכבדות הפנימית של השיר?

פהאהאערארארםפאןא]ןהאהאהארהאההאהאהאגעגעיא4עאעראעגעגעאגעי

jUnK hEaD

New member
...

בעע כל ה"להקות" הזייפניות/"חקייניות" האלה בגרוש לא שוות לחור ההוא.. מה כבר ציפיתם שהם יהיו?! הכי טוב ללכת לדבר האמיתי חח
אוכ כל כך הייתי רוצה להיות פה...

jUnK hEaD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח אמ זה בכלל מגזין חחחחחחחחחח

RaSTA La Vista

New member
כן כן...

הכבדות הפנימית של השיר. אחד השירים הכי כבדים בסצינת הגראנג', מבחינה לירית, מוזיקלית וריגשית בעיקר. אני חושב שבזכות השיר הזה נכנסתי לסצנה בצורה כ"כ חזקה. השיר הזה פשוט תופס אותך מהבייצים. "i live for you but i'm not alive"

גזונטה

New member
טוב אז לגבי ההופעה...

תגידו...אתם חייבים להיות כאלה מגעילים?????? גם אם חלקכם יודעים להחזיק מפרט ביד או איזה זוג מקלות...אתם חייבים לתת קצת קרדיט ולא לשפוך 1000 מילים משמיצות ומגעילות כמו שכתבתם. אני לא הייתי בהופעה. הייתי אמור להגיע והתפספס לי. לא משנה מה הייתי חושב על ההופעה, לא הייתי ככה קוטל את הח'ברה האלה שבטוח השקיעו המון לקראת אותו הערב ובטח גם התרגשו...ואולי זאת היתה ההופעה הראשונה של חלקם. אני לא מקנא בהם כשהם פתחו את הנט כדי לקרוא מה כתבו עליהם. אולי באמת הם לא ירצו יותר לעלות על במה בגלל איך שההופעה הזאת קרתה. יכול להיות שהם היו שבורים לגמרי אחרי ההופעה ואתם רק הוספתם על הבעסה. בקיצור, אנשים! די לקטל בביקורת! אנשים צריכים חיזוקים לפעמים. ואתם עשיתם הכול חוץ מלחזק אז מה אם הפליליסט לא מצא חן בעינכם וזה לא היה מה שציפיתם. יודעים מה עושים במצב כזה?...שותקים ומעבירים הלאה!

George W Bush

New member
אהמ..

אני דווקא חושב שהייתי מאוד עדין, וגם אמרתי שלא הכל היה רע. ואני מבין שיכול מאוד להיות שזו היתה הופעה ראשונה, ואני מקבל את זה, באמת. מבחינתי, הצעתי ביקורת בונה, בהתאם למה שאני ציפיתי לראות. הם יכולים לקחת לתשומת ליבם והם גם יכולים לשים זין (שדווקא זה יכול לגרום לי להעריך נחישות. לא יגרום לי לאהוב אותם, אבל להעריך כן). זכות התגובה היא של כולם, וברגע שעלית על במה אתה צריך לדעת שאנשים יעבירו ביקורת - טובה או רעה - בחופשיות. זה הפלוס הגדול של הרשת.

למעלה