נו , אז מה קורה ?

kirk hammet

New member
נו , אז מה קורה ?

מה אתם חושבים שיהיה עכשיו בקופה אמריקה ? לדעתי המועמדות הן קולומביה (הם היו טובים עד עכשיו) ואורוגוואי (הם תמיד היו טובים בקופות , 14 זכיות לא הולכות ברגל !), אבל אורוגוואי צריכה לעבור קודם את מקסיקו , שלמרות שהם לא בפורמה בזמן האחרון , הם חזרו לעצמם בקופה עם המאמן החדש , והם עדיין מכשול יותר גדול מהונדורס לדעתי. נו , מה אתם חושבים ? אני מקווה ומאמין שבסוף זה יהיה אורוגוואי.

raanan וזהו

New member
ברכותיי

אתה אחד משלושה אנשים בארץ ששמים על הטורניר הזה. לא מספיק שארגנטינה החרימה אותו, באו הפיגועים ואיומי הטרור והחטיפות וגם הסגלים המצומצמים עם השמות המאוד אלמונים ברוב הנבחרות...הטורניר הזה אפילו לא דומה בקצת למה שהיה בבוליביה 97 או פאראגוואי 99. חוץ מזה שעכשיו שברזיל שוב הגיעה לשיאי שפל אין לי מה להתעניין בטורניר הזניח הזה. מצטער, אבל הזוכה פה היא ממש ל-א אלופת דרום אמריקה בשבילי ובשביל כל חובב כדורגל שעיניו בראשו.

למי מזיז הקופה אמריקה?

ברגע שארגנטינה פרשה, ועוד יותר ברגע שברזיל הודחה וקבוצה כמו הונדורס מגיעה לחצי גמר.... זה הרגע שהטורניר הזה כבר שפל לאנושות

kirk hammet

New member
למען האמת אני לא שם עליו כלום

לא התעניינתי ולא כלום. אני רק אומר משהו. וזה בכל זאת טורניר גדול , גם אם אין את ארגנטינה. הוא מזכיר לי קצת את המכביה שלנו - ארוע שהיה יכול להיות הרבה יותר גדול אלמלא המצב המדיני. אני רק מחכה למונדיאל 2002 , ושארגנטינה יפרקו את הכדורגל העולמי.

raanan וזהו

New member
אם אתה לא מתעניין בו

מה בער לך לפתוח עליו נושא ולנתח את המועמדות לזכיה?! זה לא נשמע הגיוני לי, לך?

kirk hammet

New member
כי אין דברים מעניינים אחרים.

שניתן לנהל עליהם דיון כרגע בכדורגל העולמי. פורצה האקה !

|zola|

New member
אני תמיד אהבתי את נבחרת מקסיקו

אני לא סובל את קולומביה אורוגוואי הם אוליי הכי טובים בדרום אמריקה אחרי ארגנטינה וברזיל

על ה@ש

New member
עם כול הצרות שהטורניר עבר..

חבל שהוא לא שודר.... גם למרות כול הבעיות ווהרכבים החסרים..... זה עדיין כדורגל דרום אמרנקאי שתמיד מלהיב לראות.... ובתקופה יבשה שכזו בלי כדורגל.... הטורניר הזה יכל להיות נחמד מאווד לצפייה.. למרות חוסר העניין שבו

חח אגדת "הכדורגל הדרום אמריקאי"

כאילו לראות משחק של פרגוואי, זה לא כמו לראות משחק של נבחרת גרמניה רק עם קצת יותר בונקר

kirk hammet

New member
כמה נכון !

במיוחד בלי רוקה סנטה קרוז. בעצם הוא בעצמו חלוץ גרמני כזה , הרבה כח ופחות יופי (במשחק , לא במראה , נה !). לא אוהב ברזילאים , לא עושים הגנה. איך אפשר לשחק בלי הגנה.

למעלה