שיר השבוע[?]
טוב נו נמצא כוח לכתוב את שיר השבוע.. שלי זה my immortal של אוונסנס אבל לא הגרסה הרגילה... הגרסה הרוקית יותר... נווו זאת שיש בקליפ.. אתם מבינים למה אני מתכוונת נכון? [אני כמעט בוכה כל פעם שמתחילים התופים אני לא יכולה!!!] solo ieri של ארוס dream on של אנסטסיה [אני אוהבת כשהיא מגיעה לטונים הגבוהים...זה גורם לי לחייך כל הזמן לחשוב שנותנים לאנשים לצרוח ככה וקראים לזה שירה
טוב נו זה יפה אז לאמשנה...] who knew של פינק אה כה וכמובן אני תמיד נהנית לשמוע את HOMH או TLDMC של אנסטסיה.... והשיר שהרס לי את השבוע? [ואת החיים בכלל?] כלללללללל השירים של הפסטיגל הזה שמשמיעים כל הזמן ברדיו מקדונלדס ועוד כלמיני שירים מזוויעים סטייל האחיות פיק ורוני סטופיד-סטאר...הם גם חרשו בזמן האחרון על IOL וPMD אבל זה לא מפריע לי כלכך... מה שכן...היום בבוקר [אחרי שהמנהל שלי מעיר אותי יום שני ברציפות ואומר לי לבוא מוקדם יותר
] כשעשיתי פתיחה בסניף היו שירים ממש טובים...היה את call me when you'r sober מייד אחרי who knew וקצת אחר כך היה את LOA שבא לי מתאים...ושמענו בווליום כזה שאפשר לשמוע איזה שיר זה!!! רק בשעות שיש לקוחות הם שמים שירים נוראיים
זה ממש התעללות!!!